Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 4:55 pm    Předmět: Citovat

ahooojjjjj v kurníčkuuuuu Wink

hlásím se z Turnova a hlásím, že ořez břicha BUDE a to dokonce v jeden den s boss ..a víc - nechají nás společně na pokoji hurááááá Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Jinak jsem dnes dělala Hrubáčkovi tak trochu asistentku Embarassed Laughing jelikož všichni utekli, byla bych v čekárně sama, tak jsem se vtírla na konzultaci - do kina Laughing Laughing Laughing Pan doktor by normálně zapomněl informovat o pití, tak jsem mu to musela připomenout Laughing Laughing Laughing Potom když něco řekl, tak na mě kývl, jestli je to tak, zda má pravdu atd atd.... týkalo se to 3 lžic sousta, pocitu hladu atd....

A máme uloveny hned 3 dušičky na forum !!! Wink

V čekárně nás poslouchaly dvě postarší paní (mimochodem jsme se s nimi suprově zasmáli - píšu i, bo tam byl i pán) ....původně šly obě na band, o ničem jiném nevěděly.... tak se nás nebály oslovit a přišly se zeptat, řekly jsme jim, že rozhozhodnutí je jen na nich, že my jim nemůžeme říkat na co mají jít...ale byly z nás tak unešené, že to přehodnotily a jdou do tubu Laughing
Jo a už si tykáme, ale jména už stejně nevím Laughing

Třetí dušička byla taková tichoučká, ani nedutala...ale za to dobře poslouchala, protože si hned napsala adresu fora a slíbila, že také bude chodit Wink

Tak se na Vás holky těšíme !! Wink

A také musím prásknout, že Romanka K. nemůže rozchodit mojí snídani Laughing Když jsem jí ředložila, co si dávám, nechtěla ani věřit, takže ji zítra musím vyfotit a poslat jí, jak to celé vypadá Laughing A Terča má prý také zájem o fotečku, to už jsem neslyšela.... Laughing Holky říkám Vám přece stále, že jím úúplně všechno !! To, že někteří nevěří, to není můj problém Wink Laughing

bosssss kde jsiiiiiiiiiiiiii Crying or Very sad Ještě u očního?? Rolling Eyes děkuji za balíček a doufám, že jsi si nezapomněla vyzvednout ten ode mě. Paní vrátná říkala, jak si pro to nepřijdeš, že to rozdělají a sežerou Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Terčo, Žanet jsem moc ráda holky, že jsme potkaly !!!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:00 pm    Předmět: Citovat

HUJERKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ale jinak ti verčo moc děkuju, že sis na mě vzpoměla a zeptala se na to co mě zajímalo a vrtalo mi hlavou Wink Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne čt březen 10, 2011 5:03 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:03 pm    Předmět: Citovat

bobuull Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

vidíš, vidíš - jak na Tebe myslím - mohla jsem se na Tebe klidně vysr.... Laughing Laughing Laughing

Jinak Vám všem musím říct, že to dnešní kino mi opět hodně dalo !! Nebylo to pro mě pouze a jenom opakování toho, co už dávno vím - dozvěděla jsem i nové a hodně podstatné věci, které jsem dříve neslyšela, ani nečetla zde na foru - bych to kino normálně zařadila všem povinně jednou za čas - jsem ráda za to, že jsem tam opět byla !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne čt březen 10, 2011 5:13 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:09 pm    Předmět: Citovat

verčo
Laughing Laughing Laughing

odedneška ti budu říkat asistentko Laughing Laughing Laughing

a s tím kinem máš pravdu ... však i já sem čučela Wink

verca

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:13 pm    Předmět: Citovat

bobuull oooo, jaká pocta Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:24 pm    Předmět: . Citovat

verča,
strašně moc vám blahopřeju

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:28 pm    Předmět: Citovat

Leni k čemu?? Rolling Eyes k podzimnímu uříznutí kůže?? Rolling Eyes Nebo co jsem provedla?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Děkujeme.... chceme jít až na podzim - až skončí pařáky, tak se máme hlásit ke konci srpna, je to dlouhá operace, tak aby nás tam mohl pan doktor zařadit v klidu obě a je potřeba jen předoperačko, jinak nic, tož jsem teda ráda Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:32 pm    Předmět: . Citovat

verča,
no přece k tomu ořezu a to že tam budete spolu, to je fakt super.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:42 pm    Předmět: Citovat

Věrčo, Very Happy , já jsem moooc ráda, že jsem Vás poznala osobně Exclamation Exclamation Exclamation
To budete s Boss holky placatý

Laughing .

Zuzi, na podzim 2007 mě v Iscare rozřízli a páč se kvůli játrům nikam nedostali, tak mě zase zašili, a pak jsem byla operovaná až na jaře roku 2008. Mezitím jsem měla jeden neúspěšný příjem-málo jsem dle Mudr Doležalové zhubla, večer mě přijali a ráno poslali domů a hospitalizaci s dietou na Karláku, 14 dní, ale to bylo minimum.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bobule

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 5:49 pm    Předmět: Citovat

Terči
hele a není to taky o šikovnosti operatéra? vím, že s těmi játry je to dost velkej problém, protože žaludek je vlastně pod nima, ale vem si, když vidíš jak operují extrémně obézní lidi a ti ty játra taky jistě nemají tak jak by potřebovali ....
je to jen moje doměnka ... víme všechny, že je potřeba ta játra před opkou odtučnit, ale to co prováděli s tebou mi to spíš přijde jako: máme tady vyžranou babu a já se s ní nemíním "casnovat" takže ji zašijem a ať přijde až "zhubne" ????

Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:03 pm    Předmět: Citovat

Bobulko, takhle to bylo uzavřené a napsané ve zprávě. Bezpochyby, to bude i o operatérovi Rolling Eyes ...
Jasně, to, jaké cvaldy operují, bylo vidět na videích nejednou.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lucinka

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
teď jsem docela překvapená,co to máte s těma játrama za problémy Shocked ?Moc tomu nerozumím...?
Lucinka

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:05 pm    Předmět: Citovat

Verči,
ořez,znamená,že jdeš na plastiku břicha Wink ?
A zaplatí ti to pojišťovna Laughing ?
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:08 pm    Předmět: Citovat

Lucinko KAŽDÝ z nás musí před operací zhubnout !! Aby se odtučnila, zmenšila játra, aby se operatér dostal snadno na žaludek Wink Proto také užíváme před opkou Ostropestřec, který detoxinuje játra od škodlivin Wink

Jinak ano, plastika břicha a pojišťovna by to zaplatila dnes, včera, před týdnem, možná i za týden, za měsíc, ale co bude za půl roku nedokáže říct NIKDO, ani pan doktor, takže nevím, doufám, že ano, ale pokud ne, jdu na to stejně Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne čt březen 10, 2011 6:09 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:08 pm    Předmět: Citovat

Terči
s něčím podobným jsem se setkala poprvé na gastru ... pak jsem šla jinam a přístup úplně jiný .... a myslím si, že v Iscare si to tímto hodně zjednodušují ... vidí vepře, tak tvrdě do něj ... nj co už ... ještěže to tak není všude Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: