Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Alenko, je to silenost, to dojizdeni, ale muzu si za to sama :/ Je to 50 km, takze kdyz se jede autem a neni zacpa, usetri se hodina, ale tam a sem jsou to 2 stovky. To se vyplati jen kdyz jedu s tim mym, nebo jedeme jeste s nasima kockama psovityma, to se neda jinak, ac mam na ne prepravku. Jina prace nepripada do uvahy - 1) jina neni, 2) takovouhle bych nesehnala. Taky to nejde prohazovat nejak porad, ale o vikendech treba prakticky pravidelne.
No a jestlis byla doma 6 tydnu klasickym rezem (kdyz se rekne rez, predstavim si puncovy!!! ), tak by ty moje 3 tydny mely stacit.
Terco jaka operace se nepovedla? No a jako kdyz jsem si to tak shrnovala, asi by me od dalsiho pripadneho prerezavani (ktere me mozna ceka, pokud bude dite, a to bude - pokud bude z ceho a pokud geny dovoli, protoze jestli se to dedi, tak po mamince budu rada, kdyz donosim) ta bolest odradila. Zlucnik + band = pres kterou jako stranu ses zvedala? A ja uz takhle stale lezim jen na zadech, si musela mit taky prolezeniny naky snad Jo a ta kytka je fakt sladka, tak ste si dali do nosu, jo?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
qwys
proč řezání v případě dítěte ? musela bys na CS? _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
qwys je to fakt na po...ní kdyby si tak člověk mohl vybrat práci, jakou chce a kde chce a u koho chce, to by bylo perfektní ale to už asi nikdy nebude já mám do práce asi 20 minut pěšky nebo 6 minut BUSEM , tak to je dobré, ale za mlada jsem jezdila jako aranžérka po Severní Moravě a tak jsem taky trávila hodiny na cestě, třeba do Opavy nebo Jeseník, Krnov, Valašské Meziříčí, Vsetín, Rožnov.......... no u těch vzdálenějších jsem pak spala na hotelu, to byl krásnej život
myslím, že ty 3 týdny musí stačit, když v práci sedíš a cestu budeš muset zvládnout, teď jsi hodně zhublá, tak ti to půjde jak po másle poběžíš jak srna brna
no každej nemusí na císaře, tak věřím, že určitě porodíš nejméně jedno bejbinko já taky ležela 7 měsíců na špalkách v nemocnici, zašitá, abych neporodila dřív, no a kluk jak buk  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Naposledy upravil ALENA dne čt březen 10, 2011 4:33 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Zakleta, a tak ja myslela prvne prerezavani, ktere - pro dobrou vec - rada podstoupim nescetnekrat ... no a pokud by vysledek nesel ven prirodni cestou, jak to dneska je u hodne holek, tak dalsi rezani, a to teda cisar, no kdovi, co je lepsi, jestli se nechat vykuchat nebo se citit tak, jak kdyby clovek prijmul do luna slona Heh, vsechno ma neco a ja zrovna dneska, jak vidis, plodim same divne myslenky
Prdel mam, boky mam - ale obalene tukem, kdovi, co se z toho vyklube, nakonec mam panev uzkou, ne? Se uvidi )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
qwys
já mám možnost srovnání.. první dítko přirozeně ( i když to trvalo fakt dlouho, cca 20 hodin od první kontrakce po minutě, tak to bylo krásný, fyziologickej porod má něco co ti SC nemůže dát ... )
druhý CS k vůli zdravotnímu stavu ) jo byl mi to líto že si nemůžu odrodit normoš, ale pro bezpečí moje a malýho sem neváhala ) ovšem už bych si nikdy nenechala dát spinál... to poO bylo strašný..
no a co se bolestá týče po normoporodu a CS, to se u mě teda nedá srovnat, já po CS trpěla jako čokl..
ale každej to má jináč, jako s každou opkou.
Ale je jasný, že i to za to mimčo stojí... o tom se nemusíme ani bavit.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:36 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj holky mám zprávy o Lady.
Volala mi, že to má za sebou a je na JIPCE a dospává.
Takže jí držme všichni palce.
A moje injekce do kolena - meniskus se dala vydržet. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
Lení tak vidíš, silná holka, zvládla jsi to.. je ti líp???
Na LADYnku moc myslím... Ať je jí líp a líp!!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
Alenko, jestli ty deticky budou mit vysku po tatinkovi (zatim to vypada, ze 191:D) a vahu po mamince, tak to potes Pambu
Ja jak ted vazim 105, tak mi Milos povida - ty moje stopetko Tak sem si zacla zpivat tu pisnicku od Fousatyho Hada - "potom - kde se vzala - stopetka - a srazila toho staryho dedka. A drti, a drti, a drti, drti, drti ho na prechodu..." Heh, tak uz bych teda mela zas 104, kdyz je o mne takovahle pomluvna pisnicka, ze ublizuji duchodcum
No to byla vsuvka... mam takovou nejakou chabou nadeji, ze M. dodela odhadcovsky kurz a ze budu - svete div se - MOCI JA zustat na materske.Jinak bych sla po 6 mesicich do prace a zrali bysme molitan, jojo, takova uz je dnes situace, a oni se divi, ze klesa porodnost...
A tak tos mela dobre, ses nekde podivala, vid?Ted je to o nicem v te praci, co?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Tak to je super,že už další kočka bude ubírat kilečka,doufám,že já se toho taky dočkám . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:45 pm Předmět: . |
|
|
zakletá,
doktor říkal, že by se mi mělo ulevit, ale že to poznám až za tak 14 dní. Tak uvidím. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
Já sem hlava pomotaná .-D
v pondělí mám gastro a ultrazvuk, né chir .-D to mám až zároven s psych.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
Zakleta, takze lepsi prirozenou cestou, vid? A tak to jsou endorfiny a adrenalin, ze... A co ten spinal, co ti to udelalo? Ses pak motala nebo jak?
No ja v skrytu duse doufam, ze tohle bude rychle za mnou, opravdu mam asi nizky prah bolesti
Preji take LADY, at je co nejdriv lip a lip! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
Lucinko
LADY už má ubráno  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
qwys
no tak ja mam vseobecne na druhy porod frustrujici vzpomínky...
spinál byl hnus... pro mě. Nikdo za mnou pred tím neprisel aby mi objanil co me ceka v pripade že zvolím spinál a v případe ze zvolím celkovou.. já sem si spinál vybrala jen proto že jse mohla miminko hned vidět...
Je to fakt na dlouho... já ti kdyžtak pošlu SZ. at to tu tím zbytečně nezahlcuju... je to i o přístupu, a ta všeobecně stálo to hodně za prd.
ále už je to prýýč, a mimišo je ok, a chrund v postýlce, VYJÍMEČNĚ!!!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
qwys,já mám krátce po císaři,mě se nepodařilo napíchnout ani spinál,ani epidurál,měla jsem celkovou narkozu a můžu ti upřímně napsat,že je to hrůůza,malou jsem viděla až pozdě odpoledne na JIPce na chvíli,kdy mi ji sestra přinesla ke kojení,a popravdě,cítím se ochuzená o ten první okamžik,kdy se malá narodila..Manžel ji sice viděl nějakých 10min po narození,ale stejně.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|