Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MickaPt

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:14 pm    Předmět: Citovat

Annax, Terča děkuji....už se nemůžu dočkat , až budu docentka....kéž by to bylo příští týden.... 17.3. jdu na kontrolu po operaci....
Lady držím palečky.....
Petíí odhlasováno
Lenka1975 jen dodržuj intervaly...nevynechávej jídlo...dej si jen pár soustíček..ale jez....nevynechávej jídlo...

Naposledy upravil MickaPt dne st březen 09, 2011 7:19 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:15 pm    Předmět: Citovat

Terčo ty se koukej na zítřek trocu vycpat nebo se fakt naštvu grrrr Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing To bude zase deprimující jedna anoretička a druhá na nejlepší cestě Evil or Very Mad Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
verca

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:18 pm    Předmět: Citovat

Romankoo néé, nenechala, ale neboj se ničeho, hned zítra se tam bude nejméně jedna válet, bo si budu kupvoat pití na cestu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ale třeba hajzlák jsem Ti tam nechala Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Leni to si zaděláváš na pěkné NEhubnutí !! Bo pokud nebudeš jíst pravidelně, tělo si začne ukládat do zásob v podobě tuků.... doporučuji přečíst článek KDYŽ SE VÁHA ZASTAVILA...... (popisuji tam to, co bych Ti stejně napsala sem...) http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=75108#75108 Wink

Romiiiiii Shocked a kdo??? Shocked Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:31 pm    Předmět: Citovat

Co kdo ?ty a Terča přece Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:33 pm    Předmět: . Citovat

holky děkuji , musím to dodržovat a to budu

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
martina

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:34 pm    Předmět: Citovat

Lenko budu se opakovat po holkách, ale nevynechávej jídlo a jak jsem počítala, jíš po 3 hodinách 5x za den. Možná by bylo lepší interval zkrátit a jíst 6x za den. Já neměla hlad skoro rok po operaci, musela jsem si ty intervaly prostě hlídat. A o to jde, aby mozek nedostal signál, že žaludek je prázdnej a má hlad. Já si naklájela celozrnný rohlík na kolečka cca půl centimetru a měla je v pytlíku u sebe, a prostě jsem si zobla, aby byl žaludek pořád zaměstnanej. Já vím, je to něco neznámýho, ale i když nemáš hlad, tak prostě JEZ Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Terča

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:52 pm    Předmět: Citovat

Romi, i ty vtipe, stokilová anorektička Laughing, vidět na mě bude, až sundám minimálně 10 kg při mé výšce Rolling Eyes ustřelených kecek.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:54 pm    Předmět: Citovat

já a anorex joo... sežeru všechno na co přijdu, teď dokonce ani nehubnu, tak jakápak anorexxxxx Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
joo, kdyby jsi řekla alkáč, to jooooo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Vlada

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:00 pm    Předmět: Citovat

Verčo a Marti až projdu vším tak pak Vám dám vědět Smile jen doufám,že jste se nerozčílili to bych nerada.Snad to v tom Kolíně přežiju Confused V pondělí jdu k psycho třeba mě ani nepustí Sad a pak mi rupne v bedně Very Happy
Někde jsem tady,ale nenašla jak je to s cvičením po bandáži.Chodím už 9 měsíců na zumbu baví mě to a nechci přestat Crying or Very sad je jasný,že po operaci to nepůjde ,ale jak dlouho???
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:06 pm    Předmět: Citovat

Terča a Věrka tak ted jste mě pobavili dámy . Jedna je stokilová ale přitom má 96 hmmmm zajímavé a druhá je alkáč a zítra bude řídit Shocked Laughing Laughing Laughing

Terča

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:07 pm    Předmět: Citovat

Vlado, všeobecně je to na 6-8 týdnů než Ti srostou vnitřní stehy.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:08 pm    Předmět: Citovat

Vlada ono si samo tělo řekne, kdy už snese větší fyzickou zátěž. Ale počítej, že nejmíň měsíc a dýl na zumbu nepůjdeš, protože abys neměla časem problémy s portem, tak je potřeba aby si dobře sedl, a to při zumbě asi nepůjde.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
verca

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:10 pm    Předmět: Citovat

Vladi kdepak, neboj se, nerozčílila jsi nás, jen jsme Ti napsaly svůj názor Wink samozřejmě budeme rádi, když sem potom napíšeš, jaký je tam přístup teď Wink
Jinak si pročti tady ten příspěvek, najdeš tam úplně vše Arrow http://forum.bandingklub.cz/about809.html Wink

Romčooo no a co jako?? Něco Ti jako vadí?? Rolling Eyes říkal někdo, že budu řídit?? Rolling Eyes pokud vím, pojedeme společně, ale nikdo neříkal nic o autě néééé, hezky pěěěěšooo děvenko, pěěěšoooo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:13 pm    Předmět: Citovat

Už mlčim už mlčim Shocked

Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

qwys ahoj kočko jak tak koukám na ten tvůj metřík tak mám pocit že ti s tím žlučníkem vytáhli i ten band i s žaludkem né Laughing Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: