Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vlada

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:17 pm    Předmět: Citovat

Verčo četla jsem a i jsem se informovala to ,že se doplácí doplnění tak záleží na nemocnici jak je velká a jek je schopna doplatit operaci ,protože pojišťovna zaplatí jen 30 000 a zbytek je na nemocnici, tak ve větších nemocnicích jsou na tom lépe. Confused A to co bych projezdila tak budu mít na doplnění Smile Pobyty v nemocnici jsou skoro všude stejné a pokud jsi v pořádku tak není problém proč nejít domů.Dneska laparoskopie už je banalita. Nic samozřejmě ve zlém Smile pro mě nic jiného nezbývá mám malý hyperaktivní dítě a možnosti na hlídání nemám tak musím být v místě bydliště.Pak Vám aspoň budu moct poinformovat jaký to bylo .Přeci se mohlo ledacos změnit za tu dobu. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:33 pm    Předmět: Citovat

Vladi jasně, je to jen a jen Tvé rozhodnutí, držím samozřejmě paluchy, ať vše dopadne co nejlépe !! A k tomu propuštění - holky vyhodily i přes to, že jim nebylo ani trochu dobře, že se na propuštění necítily....takže asi tak.... omluva není to, že v té době předělávali oddělení - má snad práce větší váhu, než zdraví pacientů?? No asi joooo ...ale jak píšeš - třeba se už ledacos změnilo - hodně štěstí Wink potom nám aspoň poreferuješ Wink

Jinak píšeš, že laparoskopie je dneska už banalita..... no i kdyby byla, tak KAŽDÁ operace nese své riziko, na to je potřeba NEZAPOMÍNAT Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne st březen 09, 2011 2:40 pm, celkově upraveno 1 krát.
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:38 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca zdravííííííííííííííííím a držím palce, měj se krásně a mimisek v bříšku ať jenom kope, je to komunikace s mámou Wink Wink

Erytrin tak než jsem to všechno dočetla, tak už máš asi po vyšetření u psychouše Wink Wink Wink Wink tak doufám, že jsi dobře prošel, dej vědět, všichni určitě čekají na výsledek Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:46 pm    Předmět: Citovat

Vlada nechtěla jsem se do toho nějak plést, ale docela mě zarazil tvůj přístup k operaci jako takové - napsat, že laparoskopie je banalita to mě docela nadzvedlo. Žádná operace, a to ani laparoskopická, není banalita Embarassed Neříkám, že se máš bát, to vůbec, ale myslím, že respekt by byl docela na místě Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
erytrin

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:48 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, jj paní psycholožka je super Smile bylo to příjemné popovídání až na to že mi skoro celou dobu svítilo sluníčko do očí Very Happy ale to se tak dělá při výslechu Very Happy Jelikož jsme byl už jinde na kolečku a tak, tak jsme sdělil že už za rok toho mam načtenýho hafec Very Happy taky tak se to odvíjelo a došlo na ty základní otázky co rodina, mé hubnoucí stavy kdy a jak a za pomocí čeho jsme zhubl a taky na to proč se to v Iscare blokovalo pořád, což jsme nebyl schopný pořádně vysvětlit Wink pak jsme vyplnil ještě dva dotazníky ohledně hladu, sebevraždy a tyhle blbosti Very Happy a šel jsme po hodině pryč se statusem připuštěn k operaci, ale hrozně chce pani psycholožka zprávu z Iscare.. tak jsem se potupně p. psycholožce z iscare před chvílí mailem svěřil že bych to potřeboval, ale že je mi trapné se do iscare vracet.. jestli by to nemohla třeba poslat a nebo rovnou zavolat do OB Very Happy znají se prý.. ale to kvulůi ochraně osobních udajů neprojde .. i když jsem do mailu napsal že k tomu dávám souhlas D:

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:51 pm    Předmět: Citovat

ery tak HURÁ, HURÁ, HURÁ a teď vstříc operačnímu sálu Laughing Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Lady

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 3:12 pm    Předmět: Citovat

Ahoj kocky tak uz lezim na pokoji a cekam do zitrka az me vemou. Na pokojo mam dve babusky jedna 75 a druha 85 tos zadna legranda jen co kdo ma doma Smile

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
janaaa

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 3:15 pm    Předmět: Citovat

ivanko tak držím pěsti a dej brzy vědět, doufám, že ses nafotila před Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Lady

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 3:29 pm    Předmět: Citovat

Janaa sakra nenafotila tak ja jeste neco nafotim Very Happy tady snad to pujde.

před opkou -3kg
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 3:45 pm    Předmět: Citovat

erytrin tak vidíš chlape, máš to za sebou Wink Wink Wink GRATULUJI Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation jsi dobrej a zase máš o krok blíž k opce Wink Wink Wink Wink

Lady tak ať ti to dobře dopadne, hodně štěstí a hlavně ať jsi ještě krásnějšííííííííííííííííííí Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
qwys

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 3:50 pm    Předmět: Citovat

Erytrin taky gratuluju, uz je to asi dlouhy, ale ted budes mit drivejsi termin, ne?
Terča

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 3:52 pm    Předmět: Citovat

Micko, gratulka, to bude co by dup, ani se nenaděješ a budeš docentka!
Eryyy, tak vidíš, chlape, blahopřeju!
Lady, chápu Tvé pocity. Před opkou jsme na pokoji byly čtyři , z toho dvě babičky, jedna určitě přes osmdesát, ta měla zlomenou nohu v krčku a celou noc strašně brečela, druhá babička mezi 70-80 s tracheostomií, ta se celou noc dusila, já nespala ani po prášku na spaní Rolling Eyes .
Po opce, už tam byla jen ta s tou zlomenou nohou, také po operaci a další dvě babičky. Všechny špatně slyšely a bavili se opravdu hodně nahlas, za dvě hodiny nebyla ani minuta ticha.

Tak jsem poprosila o převezení na nadstandart...
Držím pěsti, hlavně ať Ti to dobře dopadne!

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek

Naposledy upravil Terča dne st březen 09, 2011 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 3:52 pm    Předmět: . Lady, Citovat

Lady, budu ti držet všechno co mám a co se dá. Přeji lehký průběh a aŤ jsi brzy doma.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Lady

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 4:03 pm    Předmět: Citovat

Holky zlate diky za podporu no zitra v 10hod si vzpomente Very Happy

před opkou -3kg
erytrin

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 4:20 pm    Předmět: Citovat

Děkuju Vám za podporu, o termínu jsme se s nikým nebavil... ale musím se na to poptat Wink
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: