Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
erytrin
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
Tak děvčata zase změna dneska psycholog ve 13 ... to je zase moc rychlý jsem si to ještě nesrovnal v hlavě
Terčo: no ale u dr Herlesové budu prvně  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Věru, copak malýho trápí? Snad to není nic vážnýho..? Držím pěsti....
Jinak kupovaný knedle mi taky doma nikdo nejí, takže je dělám pravidelně z kila mouky, abych si to odbyla naráz a zamrazím.
Zdravím moc Milču - moc moc gratuluju k úspěšnému překročení půlky a držím pěsti do půlky druhé Moc ti to přeju, zasloužíš si to!!
Ery - neboj, dočkáš se! Já taky byla prvně u dr. 5.prosince a jdu až koncem dubna.. taky se mě zdálo, že je to hrozně daleko, ale utíká to
Bobul - no musíš to mít krásný, jak to rozkvete všechno.. takže i já pak prosím o foto .. a miluju tvůj humor, holka .. a to asi nejsem sama!!
Boss - díky za tip, poptám se po něčem takovým. Naše chlupatá holčička sice po stromkách ani po kytkách nečůrá, ale o to víc je okusuje .. akorát cedr zůstal ve své loňské podobě, nezničen.. ale to je mi jasné, proč
Jdu pokračovat ve vaření... ale přiiiiiiijdu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
No tak to je super, Ery - neříkala jsem, že se dočkáš? I když toto je teda rychlost... Držím pěsti Léčba šokem je vždy nejlepší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
sedím tu jak kdybych něco provedl víte že já a psycholog to je vždy pak na měsíce sezeních  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
erytrine
proboha taky jí nesmíš všechno vykecat!!! držím palce at ti to dobře dopadne!!!
zelenoočko
nj můj humor ... je teda trošku drsnější a slabší nátury to možná těžko vydejchávají, ale oktávka není slabá ani naprsa natož na můj humor
Tak a já jsem konečně vymyslela co dnes vařit ... brzo co?
Bude to kuře na leču se zakysanou smetanou .... šupne se to do trouby, osolí, zasype grilovacím kořením trochu pdlije a pak výborná mňamka s vařenýma bramborama!!!  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
Honzíku držím palce, skoč do toho po hlavě. Psycholožka bude v poho, neboj se toho...  _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
Ery, to zvládneš, uvidíš . Přece už máš nějakou tu zkušenost . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
jj snad jo ale já trubka vždy vybleju to co bych neměl a pak se z toho vykrucovat to je věc  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
erytrine
to zvládneš, budeš to mít aspoň rychle za sebou, drž se chlape! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st březen 09, 2011 12:07 pm Předmět: |
|
|
Ery - musíš vážit slova.. a né vykecat i to, co nevíš hlavně musíš budit dojem, že víš, co chceš a že jsi si jist, že to dokážeš
Bobul - mě se tvůj humor líbí moc... a co se Oktávky týká, nevím, o čem je řeč, ale i tak se směju
A jinak já taky někdy vymyslím, co bude k obědu, až tak kolem doby oběda. A to pak musí být sakra rychlovka, že jo Dneska dělám brokol.polívku a sloní mls. Ale co budu vařit zítra, to netuším a už teď je mě z toho přemýšlení nanic.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st březen 09, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
hojte
teda Ery.. tak držím palce a pak musíš poreferovat jak to na OB u psych.chodí já pořád doufám se třeba objeví dřívější termín a zavolají.bylo by to fajn... v pondělí už mám gastro a chir. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: st březen 09, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
tak se tady skoro dají koupi pampersky pro inkontinenci moče ,to je dobré vědět doufám,že nebudou potřeba,že až shodím taky ošklivý kila problém bude vyřešen jak se na to těším . Před 3 roky jsem měla 80 pak jsem otěhotněla a se všema hormonama a vitamínama jsem nabrala až na 122 a porodila jsem měla jsem 112 a kolem této váhy se držím ikdyž jím jen kolem 5000kj denně a tak se těším na tu bandáž jak malý dítě jen doufám,že mi pomůže. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 09, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
ery hezkýý, to je rychlost tak pak podej hlášení
zelenokukadlo už jsme to s holkama vyřešily....
Vladi nevím, zda jsi četla nebo nečetla... hodila jsem Ti minule odpověď na Tvůj dotaz o kolínské nemocnici.... jinak vítej.... pokud budeš chtít, můžeme dát pokec, jsme skoro sousedky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: st březen 09, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
přeji všem hezký sluníčkový den....
váha mě potěšila...a začíná se ručička pohybovat ke stovce...ale pořád je na 101...ale už je to dobré znamení....že se rozhýbává tím správným směrem...
Jirka mi dal na plantaž fotky...mám jich tam jen pár..ještě nemám srovnávacích moc.....až budu mít pod 3cifernéým číslem váhu...tak se nechám vyfotit a hodím fotky pro srovnání na rajče.....
kdo bude chtít se na moji maličkost podívat...písněte do sz , napíšu heslo ....nechci mít album veřejné.... mám špatné zkušenosti s fotkami na netu s otevřeným albem.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st březen 09, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
Micko, kočičko
Blahopřeji, brzy budeš docentka!!!