Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

RAJČE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 110, 111, 112  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alca2208

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 5:22 pm    Předmět: úžas Citovat

Teda Verčo já koukám jako blázen,jak jsi to prosím tě dokázala.Já jsam dala dolů za rok 44kg ,byla jsem štastná jako blecha ale za další rok jsem pribrala jenom kilo ale chtěla bych zhubnout ještě tak 5kg a ono nic.Nemůžeš mi poradit jak to děláš????Very Happy

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 5:31 pm    Předmět: ... Citovat

verčo,
veliká pohvala - strašně moc ti to sluší VELIKA KOČKA

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
verca

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 5:33 pm    Předmět: Citovat

Alčo joo, můžu Ti to prozradit - ale nesmí to tady číst boss Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

takže teď beze srandy - nedělám opravdu NIC - jím úplně všechno, na co si vzpomenu, necvičím, nesportuji - fůůjj, to vše jsou pro mě sprostá slova - a hlavně jím pepánkyyy Laughing Laughing Laughing takže pravdilo lolinky, Dejny a moje zní - jíst, pít a válet se, potom se teprve hubne !! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Občas si vyjedu s malým na brusle, občas procházka, občas kolo - ale to vše jen tak decentně, abych se nááhodou nemusela namáhat... Laughing

Leni děkuji moocccc Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 5:39 pm    Předmět: ... Citovat

verco,
mám ještě dotaz co je to pepánek k jídlu? Díky

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
martina

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 5:47 pm    Předmět: Citovat

no jo verčo ono totiž ještě nemáš ani rok od opky, to se to ještě hublo ani jsem nevěděla jak, mohla jsem sníct cokoliv a stejně šla váha dolů Laughing Laughing Laughing , ale jak se přehouply ty roky dva, tak to začalo bejt ouvej, je potřeba se víc hlídat, nechci tě strašit, třeba to budeš mít jinak i nadále, ale ono to hubnutí jednou skončí a pak teprve začne ta pravá dřina - udržet si to, co jsme dokázaly Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
janaaa

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 6:16 pm    Předmět: Citovat

věrka je exot, ta bude hubnout i po srazíku v liberci, kdy si dá větrník a donutíme ho sníst celej Laughing ale dovolíme ti udělat si pauzu nebuuuj

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 8:02 pm    Předmět: Citovat

janiii to si jako myslíš, že sním kousek a zbytek vám dám?? to teda nééééééééé, já si ho pěkně dojím, toho se bát nemusíte Laughing Laughing Laughing

marti já vím, já vím....ale třeba to tak také nebude - kdoví, co mě čeká... Dejna, lolinka, arielka....a další.... také nemají problém si váhu udržet a jsou po opce už déle.... ale sama jsem zvědavá, co mě čeká a nemine Rolling Eyes

Leni no Pepánek je přece náš Pepánek, bez kterého se prostě hubnout nedááá Laughing Laughing Laughing HERMELÍN Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Dejna

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:10 pm    Předmět: Citovat

bez Pepana ani den, přísahám Laughing Laughing Laughing a to mám 650 dní po, těch už teda bylo ... Rolling Eyes

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
bossice

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:44 am    Předmět: Citovat

Dejno nazdááár, jsem myslela, že už jsi na nás úplně zapomněla Rolling Eyes . ...já jsem si minulý týden koupila 3 zrající Pepany, musela jsem je zavřít do dózy, přesto nesměly setrvat v lednici...chudáci jsou na balkóně, aby rodina prý nepadla smrady...prý něco jako "táto, ty si se zul...to je smrad, že by jeden pad´". Venku každou noc parádně mrzne, tak nevím, jestli budou vůbec poživatelný...to by byla škoda nesmírná Evil or Very Mad .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Iriska

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:17 am    Předmět: Citovat

Dejnííí:moc zdravim,jak se máš,,,,,?jsem se chtěla kochat už několikrát tvými fotečkami a nějak se mi to nepodařilo,,,,jakto?klidně sz...ale posílám velké pozdravi a měj se moooc krásněSluníčko jen pro Tebe Laughing

Bossí:to bylo super řečeno Laughing Laughing Laughing a už vím proč stojim hermelínka už jsem dlouho neměla musim to napravit Laughing Laughing Laughing Krásný den i Tobě Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:29 am    Předmět: Citovat

Dejniiii já věděla, že mě v tom nenecháš Laughing Laughing Laughing Každé ráno musím mít Pepánka a už se nesmí stát, že by došel, dávám si už sakra majzla !! To byla tenkrát tragoška, když chudáček pepánek došel Confused Crying or Very sad

Takže rána jsou jasná a přes den - no čím víc, tím líp, takže i přes den je prostě můůjj, miluji hoo Embarassed Razz Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:40 am    Předmět: Citovat

To mi delate chute! Ja nejradsi grilovaneho s Grilovacim syrem nebo smazeneho Embarassed a krokety... aaaach, to si jeste mesic nedam minimalne Razz
Terča

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:43 am    Předmět: Citovat

Zuzi, Tys opět posunula metr Shocked Shocked , kolik to je celkem od opky?

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:49 am    Předmět: Citovat

hééjjj, Zuiii Shocked Tě začnu normálně taky sledovat Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:56 am    Předmět: Citovat

Terco, ty sis ho taky posunula! Laughing toz super, ze to jede... A jakpak by ne, ty holky, co tam se mnou byly na pokoji, me tak nakazily, ze se citim znovu jak po bandazi a taky tak jim Very Happy no zvazili mi pri prijmu 111 v obleceni, doma jsem mela 109. Takze vlastne 4 kila. Ale ted uz to tak rychle nepujde, asi to je pocatecni sok tela z prevazne tekute (a suchary a piskoty), a toho, ze jim 7x denne Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 110, 111, 112  Další

Přejdi na: