Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:44 pm    Předmět: Citovat

bobulkooooooooo věř, že i já mám hooodně bujnou fantazii a také věř, že tu svojí fantazii už dávno rozebíráme na ICQ a můžu Ti říct, že je to fáákt "chuťovka" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:51 pm    Předmět: Citovat

no tady nemůžem ... by vrhlo půl fora Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:53 pm    Předmět: Citovat

no to je také pravda, budeme ctít jejich noc bez újmy na zdraví Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

tohle, až si přečte Iriska, tak posune metřík hned o 4 čísla Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne út březen 08, 2011 8:55 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:54 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
janaaa

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:03 pm    Předmět: Citovat

teri kde ty časy jsou Laughing , jooooo u tebe, tak si ty čtvrtky užij Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terča

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:12 pm    Předmět: Citovat

Jani, já aktimeluju, nutridrinkuju, vývaruju, čajuju atd. Ta čtvrtka přijde taky Smile .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:12 pm    Předmět: Citovat

...teda já nevím, vo čem tu je vlastně řeč, snad je jasný, že jde o ukápavací vodovodní kohoutky, máme dokonce 3, bude to chtít výměnu Rolling Eyes, aby to tedy mě ani Vás neiritovalo

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:17 pm    Předmět: Citovat

Evikp moooooooooooooooc GRATULUJIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Qwys u nás se také pořád nacházejí pejsci, uvázaní někde nebo štěňata v krabici, nedávno někdo přivázal fenu k veterině a vedle ní ležela krabice se štěňaty, lidi jsou hrozně zlí, tohle dokáže udělat jen člověk a to si říká pán tvorstva Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

bobul tak u nás v práci ani jeden chlap nepopřál ženským k MDŽ Evil or Very Mad a to ani těm mladým a krásným s kterýma koketují celý rok Rolling Eyes Rolling Eyes holt asi je jiná doba, tohle za mého mlada nebylo Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Iriska tak jsem to přežila, záda bolí fest, ale bojuju s tím, tak snad do roka a do dne mi bude líp Shocked Shocked [/b]

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Iriska

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:26 pm    Předmět: Citovat

Verča,Bossí,Bobulka ....no to je nádhera jen tak dáll,,jsem se opravdu zasmála a ten bučiček je exlusivnííí,,,pěkná fotečka,,,,jdu spát a snad ho nebudu mít před očima,já masařka,,,, posun v kilech to nebude,ale nějaký ty deka určitě byli vychechtány,,,, Laughing Laughing Laughing Díky všem a krásné sníky Razz Razz Razz

Alenko:no snad to bude dřív,spíš do týdne a do dne Wink Razz Razz Razz moc Ti to přeji Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:12 pm    Předmět: Citovat

Nic nedočítám..jen píšu.
Mějte se tu krásně lásky moje...já si jedu válet šunky do Maďarských lázní a k vám, se vrátím zase v pondělí. Kdybych přece jen někomu chyběla,pošlete mi SZ. A pokud bych po návratu domů,žádnou SZ nenašla,bude mi jasné,kdo vám může byt na bandu ukradeneeeeej Rolling Eyes
pa,pa....zlatíčka K.
Sibyla

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 12:25 am    Předmět: Citovat

I já se loučím, brzy ráno valíme na sever do Jeseníků http://www.avalanche-hotel.cz/fotografie-hotelu/
Mějte se tu hezky, já se budu mít taky

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
jane-jane

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 6:27 am    Předmět: Citovat

Zdááááár kočky a chlííffáci... Laughing Laughing Laughing Laughing

teda tady to jede Rolling Eyes Laughing .... se tu ukapává na každém rohu.... holky, se mi zdá, že nějak brzo to tu trpí inkontinenčními příznaky..... ještě, že naše firma prodává tyhle babčí a dědčí pemprsoffky....vám je rozdám před spaním až tu budete na srazíku.... bo kdo by to ukapávání po vás uklízel Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Aničko R. ..... myslím na vás - hlavně na malého.... ať se to co broučkovi co nejdříve spraví Sad Wink

Bobul....
1/sím, až budeš mít své kytí na baráčku v NEJ květu o fotku..... strašně ráda se kochám Wink
2/ tvé prcínko s bůůůčičínkem mě fakt dostalo.... seš dračica Laughing Laughing Laughing

Evikp.... dostaneš na choulou.... jsi mi pěkně nalekala tou minutou ....ale jinak velikááá gratulace!!!
Wink

Verca..... sraz plánuju na celej vík....tož se přidáte v sorbotu....a že tatovi vyřizuju, že ho chcu taky vidět kluka jednoho Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Lucinka

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:14 am    Předmět: Citovat

Ahojky a krásné slunečné ranko Laughing ,
mohla bych mít ještě nějaké dotazy k tubu Laughing ?
Když jsem si četla starší příspěvky,tak jsem zjistila,že musím mít ještě i kromě sono břicha i sono plic?A také na gynekologii musím před operací jít?
Včera jsem byla u svého obvoďáka a napsal mi žádanky na sono břicha,gastro,k psychološce jdu příští týden a na spirometrii kdykoli to budu potřebovat.

Ale nejsem si jistá,že mi můj obvoďák napsal správně doporučení k panu MUDr.Foltýsovi:
NapsaL ZHRUBA TOHLE:
Odeslána na obezitologickou ambulanci.
Ale pan MUDr.Foltýs není obezitolog,ne?

A pak napsal:
Pacientka s BMI 45 absolvovala již terapii v obezitologické poradně,psychoterapii,bez významného efektu,nyní preferuje bariatrickou terapii.
Myslíte,že to je postačující?
Prosím poraďte mi a uklidněte mě,děkuji Laughing Laughing Laughing .
Iriska

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:24 am    Předmět: Citovat

Octávko .Sibylko:holky užijte si to a foťte ať se můžem kochat,,,mějte se mmooooc krásně,,,,,,

Janinko:no ty pleny by včera bodli Laughing Laughing Laughing perfektně napsáno chichi

Lucinko odpověděla jsem Ti v jiné sekci.... Wink

Holky jdu k neuroložce a nechce se mi ,tak se tu mějte pěkně a všem krásný sluníčkoví den,letim páááč nestíhám,,nojo forum je droga chichi a to musim oblect děti dokopat do školy a dojet na 8 k neuroložce,že bych nestíhala Laughing Laughing Laughing ale je roztřepu špeky a valim nadzvukovou rychlostí Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Lucinka

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:24 am    Předmět: Citovat

Jinak se už těším,až budu mít taky metřík,doufám,že se mi podaří si ho udělat Wink .
A taky se už moc těším,až budu s Váma někde na srazíku Laughing Wink Laughing .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: