Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:16 pm    Předmět: Citovat

Terii paráda, jsem ráda, že mám spojence Laughing Laughing Laughing

bobuleee se z Tebe fáákttt pos*** Laughing Laughing Laughing to je ten úžasný bůček, co jsi mi popisovala dopoledne, co Ti koupil starouš?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bosss Shocked jako asi Tě vydědím z mé hlavy...nejprve hovno dělám ...přitom tu jak ta Milka dřu na Tvých nudlích, aby jsi se mohla před bossákem vytáhnout, jaképak jsi mu připravila k obídku vlastnoručně vyrobené dobré nudličky, potom žádný dobrý skutek Shocked takže bejvalá kámoško, jsi jasná, máš to spočítané, tomu věř a těš se !! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Jo a nepočítej s tím, že Ti půjčím Věrčáka, hned Tě jdu pomluvit a postěžovat si, tomu věř Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bobuléééééé už to čtu...NELŽI !! Twisted Evil to, že bylo to prase na tubu, jsem psala já Tobě Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:23 pm    Předmět: Citovat

No joooo tak pardoooon tak já říkala, že bylo asi na dietě a VERČA říkala, že bylo na tubu ... pardoooon velká omluva ...
musím to napravit nebo by ju štréchlo z té nepravdy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:24 pm    Předmět: Citovat

Věrušenko však odvolala, ne? Embarassed

...já se cizím peřím nechlubím, synátor se onehdy ptal, jaktože máme teď pořád ty dobrý nudle a táta na to...máma má jednu dobrou duši, která ji vždycky zachrání...a prej...aspoň z těch bab něco káplo Laughing Laughing Laughing

A už o tom přece ví dávno celé fórum, jen doufám, že nepřijede Lubinka a nevyfoukne mi ty nudle z vrátnice Evil or Very Mad .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:24 pm    Předmět: Citovat

joooo, ještě aby nééé, to bych ani neusla z toho čečééé Laughing Laughing Laughing Laughing

boss odvolala, neodvolala, čtou to všichni, tomu nezabráníš Laughing Laughing Laughing

No hezký teda... prej něco káplo... Laughing Laughing Laughing jen aby neukáplo něco iného.... Embarassed Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A Lubinka přijede už brzo...k námmmmm, hurááááááá !!!!!! Mě mooccc potěšila holka jedna milovaná Razz

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne út březen 08, 2011 8:30 pm, celkově upraveno 1 krát.
kamilio

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:26 pm    Předmět: Citovat

bossice, to já vím že prodávají - ale fungují??? to jsem spíš myslela, jestli nemáš něco z vlastní zkušenosti ...... ale i tak díky za odpověď Wink

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
bobule

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:29 pm    Předmět: Citovat

boss
hele já ti nevím ... bych se těch nudlí tentokrát vzdala ... víš prd co ti do toho může přimíchat a teď je to střevněchyřipkový období .... Rolling Eyes bych se bála aby je verča nevylepčila Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Terča

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:30 pm    Předmět: Citovat

Věrko, Bobul, Laughing Laughing Laughing
Jani, ještě uvidím, zatím nemám v ruce ani neschopenku, v Turnově jsem dostala dva díly do práce, tak doufám, že něco do ruky mi dají ve čtvrtek.
Marodit chci max 21 dní /platí zaměstnavatel dle kolektivní smlouvy/ a pak si vzít na ty čtyři směny v kolečku co mám dovolenou, šéfka mi vždycky vyšla ve všem vstříc, ale čórt ví, co se tam děje, já práci úplně vypustila Neutral .
Však i já Tebe, na Tvůj čtvrtrohlík prostě nemůžu zapomenout Wink !

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:31 pm    Předmět: Citovat

bobul pšštt kurňa, musíš taky všechno vyprdelit???? Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:32 pm    Předmět: Citovat

Kamilio funguje to, odzkoušeno příbuznými. Ale čas od času musíš přistříknout.

Věrčo u nás už může klíďo ukápnout všechno, co Tě jen napadne, i "tamto".

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:34 pm    Předmět: Citovat

hmm, tak tady je to zase o přistříknutí, o ukápnutí, o vylepČení... myslím, že je nejvyšší čas zmizet, bo mě tu zkazíte Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:34 pm    Předmět: Citovat

Bobule nojo, sákra, máš recht...tak tentokrát je nechám ještě projet mikrovlnkou nebo na ně prsknu UV...ale jestli tam kápne arsén, který je bez chuti a zápachu, je celá moje rodina včetně psíka vyřízená.

...radši taky mizím Wink

verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:37 pm    Předmět: Citovat

boss díky za radu, už vím, jak na Tebe Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bobule

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:37 pm    Předmět: Citovat

Hmmmmm taky to fakt stříká, prská a hlavně ukapává "tamto"... boss hele snesu hodně, ale tentokrát se mi zvedl malinko žaludeček Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boss
já jsem možná prasanda, ale ty seš SKRYTÁ prasanda a to je mnohem horší!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Naposledy upravil bobule dne út březen 08, 2011 8:39 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:39 pm    Předmět: Citovat

tak si to tak neber néé Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bobule

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:40 pm    Předmět: Citovat

verčo
mám bujnou fantazii a nechtěj vidět co sem si představila ... jako opravdu nechtěj ... nebylo to vůůůůbec, ale vůůůbec dobrý Laughing Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: