Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
Romco, Terco, kytku vam dam ochutnat, ale jak vam ji predam?
Verco, nevzala bys me prosim do Pecek ve ct rano(byla bych pripravena v 7:55, at muzes v 8:05 vyzvednout Romcu), kdyz tam jedes, jestli mas misto, budu potrebovat taky uz k doktorovi se vokazat
-> mohla bych vam tam nechat par kousku z te stevie, roste mi i ted trochu pres zimu, ze byste si to rozebraly??? Mne by tam ten vlak nejak jel, ale takhle bych vam to tam rovnou nechala  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
Annax, díky za odkaz na super koření! Vypadá mooc dobře . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
no jak to nevím,ale občas ta věc přeci jen umí překvapit,ne?Jen jsem si představila toho mýho 105kg v tý sportovní pozoci bz asi skončil na chíře a kdyby popsal jak k tomu došel i jinde _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
Zuzi, díky moc, super, jsem tuze zvědavá ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
|
|
Teri,
je i vyzkoušeno a objednávku za 400 dám vždycky dohromady jako nic, i kvůli té vegetě.  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
|
|
sazka
to máš pravdu ... i ten můj by na tom nebyl o moc líp  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seky
Založen: 23.5.2010 Příspěvky: 28 Bydliště: kousek od Mladé Boleslavi
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
Děvčata a ženy,přeji vám všem krásný prosluněný MDž. _________________
[/url]
35let, bypass 2.3.2011 Turnov,při nástupu na opku 172kg. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:33 pm Předmět: |
|
|
Aničko:adrenalinek dělá své,,,tak to je dobře,všude dobře doma nejlíp,,tak se opatrujte,,,
Bobulko:raději neodhalovat
sazka:ze stokilči to dá,,,ať se pokusí a natoč video
Tak a mi jdeme na procházku dokud svítí sluníčko tak se opatrujte pappa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
Video múžu poslat i se 130-mám kolo se zpevněným rámem,dělaný na těžkotonážnici,jako jsem já-teda řekla jsem,ať ho udělaj na 120kg.Mám ho už 15 let a furt jezdí,při těch 100kg i v lese,ale ty moje občasný pády,to by bylo na foru veselo  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
aha,tys nemyslela kolo ale tu kytky,jsem po noční a asi ještě spím,nebo jsem jen blbá .tak to by teprve stálo za to  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
Děvčátka,loučím se,jdu sloužit na pohotovost a musím se po tý noční dát do pucu,ať se mě ty nemocný dětičky neleknou  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út březen 08, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem byla na vyndavani stehu. Tak mi to vyndali, to, co hnisa, je jen trochu a povrchove, dostanu na to masticku, ted mi ji delaji. Jinak to vypada dobre. Videly jsme se i s jednou divcinou, co jsme spolu lezely na pokoji, ta ma dole 6 kilo, takze spokojenost Vubec se tam sesla dobra grupa. Na kontrolu jdu za tri mesice, dr. jsem rekla, ze teda jedu o 106(v souvislostis cifrou na metriku:D), ze se citim jako po bandazi a temer tak taky jim (az na suchary a tak, ze nejsou tekuta). Ted jim totiz na doporuceni rehab. sestry 7x denne po dvou hodinach. Tak to pak pry muzu upravit na 5x denne, jak jsem i pred operaci jedla. Ale ted moc nechci zatezovat travici system, kdyz mam dirky i v brisku
Kazdopadne jesteze jsem mela s sebou doprovod, protoze mi ve vlaku (min hopsa...) spadl tlak, studeny pot, tezce se mi dychalo, sekla bych sebou, tak jsem si normalne lehla na tu elefantovou ctyrsedacku a po chvili bylo dobre. I bez doprovodu bych si asi lehla, ale mohlo me to stihnout, kdyz jsem sla na tramvaj apod. To ja uz ale nastesti vim, ze si musim dat nohy nahoru. V souvislosti s timhle chci s dr. zkonzultovat i nutnost brat prasky na vysoky tlak, protoze uz jsou zrejme jaksi kontraproduktivni.
BOBULE, to musi byt krasa, ty kyticky...ja mela muskaty a nejak mi umrely, tak jsem to neobnovovala, minuly rok jsme si pestovali akorat cherry rajcata, jinak nam roste ibisek a stevie... Jinak nic Tak bych tam ty muskaty mozna znovu dala, je to krasa...
VERCO, co se povida o Arnoldici, prozradis,nebo az pak?
BOSSICE, asi uz to tak bude, opravdu ostosest  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út březen 08, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
qwys tsss, nějaká zvědavá nééééé
ve čt Tě klidně vezmu, v 7:45 odjezd z domova k Tobě - tak buď připravená, ale musíš do mě ještě šťouchnout, bo to do čt stejně zapomenu
Terince to předáme v TU, bo tam s Romčou 10.3. jedeme
Aničko uff, tak to jsem ráda, že jste neskončili ve špitále, tak se opatrujte !! A prcka pozdravuj !!
seky DĚKUJEMÉÉÉÉ
A já jdu párovat fusekle, no fáákt zábava  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne út březen 08, 2011 3:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: út březen 08, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
Sazka-jj dekuji moc.Vetram mu pred spanim .V chamberu ma naboj Atrovent.Byli jsme na chvilku venku a prisel celej uslzenej a kaslal strasne I si ublinknul chuderka muj.Doufam ze uz to bude jen a jen lepsi
Verusko-dekuji jsi hodna.A nechcete se toho 10.3.staviz u nas?Mate to z TU kousicek a ja jsem doma  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út březen 08, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
Aničko už to tu dneska psala Iriska - také to tak doma dělám - eukaliptový olejíček nakapat do odpařovače na topení (já to teda dávám do vysavače a zapnu čištění vzduchu - tichý chod k tomu a rázem je tím cítit celý barák...ale ne každý má tu možnost....) pozor však - když ho dáš více, po delší době čichání bolí i hlava.... takže opravdu jen pár kapek
No pokud budeme stíhat nějak rozumně, tak je mi to jedno...ale včera už doma padla otázka v kolik přijedeme...tak nevím, jestli Míra nebude potřebovat auto...ale kdyby ne, tak z té dálnice sjedeme.... teda jestli holky nebudou pospíchat domů  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|