Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:16 pm    Předmět: Citovat

Romco, Terco, kytku vam dam ochutnat, ale jak vam ji predam?

Verco, nevzala bys me prosim do Pecek ve ct rano(byla bych pripravena v 7:55, at muzes v 8:05 vyzvednout Romcu), kdyz tam jedes, jestli mas misto, budu potrebovat taky uz k doktorovi se vokazat
-> mohla bych vam tam nechat par kousku z te stevie, roste mi i ted trochu pres zimu, ze byste si to rozebraly??? Mne by tam ten vlak nejak jel, ale takhle bych vam to tam rovnou nechala Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terča

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:16 pm    Předmět: Citovat

Annax, díky za odkaz na super koření! Vypadá mooc dobře Wink .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
sazka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:18 pm    Předmět: Citovat

no jak to nevím,ale občas ta věc přeci jen umí překvapit,ne?Jen jsem si představila toho mýho 105kg v tý sportovní pozoci Laughing bz asi skončil na chíře a kdyby popsal jak k tomu došel i jinde

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Terča

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:21 pm    Předmět: Citovat

Zuzi, díky moc, super, jsem tuze zvědavá ...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Annax

Teri,
je i vyzkoušeno a objednávku za 400 dám vždycky dohromady jako nic, i kvůli té vegetě. Wink

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
bobule

sazka
to máš pravdu ... i ten můj by na tom nebyl o moc líp Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
seky

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:30 pm    Předmět: Citovat

Děvčata a ženy,přeji vám všem krásný prosluněný MDž.

[/url]

35let, bypass 2.3.2011 Turnov,při nástupu na opku 172kg.
Iriska

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:33 pm    Předmět: Citovat

Aničko:adrenalinek dělá své,,,tak to je dobře,všude dobře doma nejlíp,,tak se opatrujte,,, Razz Razz Razz

Bobulko:raději neodhalovat Laughing Laughing Laughing

sazka:ze stokilči to dá,,,ať se pokusí a natoč video Laughing Laughing Laughing

Tak a mi jdeme na procházku dokud svítí sluníčko tak se opatrujte pappa Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
sazka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:37 pm    Předmět: Citovat

Video múžu poslat i se 130-mám kolo se zpevněným rámem,dělaný na těžkotonážnici,jako jsem já-teda řekla jsem,ať ho udělaj na 120kg.Mám ho už 15 let a furt jezdí,při těch 100kg i v lese,ale ty moje občasný pády,to by bylo na foru veselo Laughing Laughing Shocked Shocked

sazka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:39 pm    Předmět: Citovat

aha,tys nemyslela kolo ale tu kytky,jsem po noční a asi ještě spím,nebo jsem jen blbá Laughing .tak to by teprve stálo za to Laughing Laughing Laughing

sazka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:41 pm    Předmět: Citovat

Děvčátka,loučím se,jdu sloužit na pohotovost a musím se po tý noční dát do pucu,ať se mě ty nemocný dětičky neleknou Crying or Very sad Shocked Rolling Eyes Wink

qwys

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:42 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem byla na vyndavani stehu. Tak mi to vyndali, to, co hnisa, je jen trochu a povrchove, dostanu na to masticku, ted mi ji delaji. Jinak to vypada dobre. Videly jsme se i s jednou divcinou, co jsme spolu lezely na pokoji, ta ma dole 6 kilo, takze spokojenost Razz Vubec se tam sesla dobra grupa. Na kontrolu jdu za tri mesice, dr. jsem rekla, ze teda jedu o 106(v souvislostis cifrou na metriku:D), ze se citim jako po bandazi a temer tak taky jim (az na suchary a tak, ze nejsou tekuta). Ted jim totiz na doporuceni rehab. sestry 7x denne po dvou hodinach. Tak to pak pry muzu upravit na 5x denne, jak jsem i pred operaci jedla. Ale ted moc nechci zatezovat travici system, kdyz mam dirky i v brisku Twisted Evil
Kazdopadne jesteze jsem mela s sebou doprovod, protoze mi ve vlaku (min hopsa...) spadl tlak, studeny pot, tezce se mi dychalo, sekla bych sebou, tak jsem si normalne lehla na tu elefantovou ctyrsedacku a po chvili bylo dobre. I bez doprovodu bych si asi lehla, ale mohlo me to stihnout, kdyz jsem sla na tramvaj apod. To ja uz ale nastesti vim, ze si musim dat nohy nahoru. V souvislosti s timhle chci s dr. zkonzultovat i nutnost brat prasky na vysoky tlak, protoze uz jsou zrejme jaksi kontraproduktivni.

BOBULE, to musi byt krasa, ty kyticky...ja mela muskaty a nejak mi umrely, tak jsem to neobnovovala, minuly rok jsme si pestovali akorat cherry rajcata, jinak nam roste ibisek a stevie... Jinak nic Very Happy Tak bych tam ty muskaty mozna znovu dala, je to krasa...

VERCO, co se povida o Arnoldici, prozradis,nebo az pak? Very Happy

BOSSICE, asi uz to tak bude, opravdu ostosest Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 3:24 pm    Předmět: Citovat

qwys tsss, nějaká zvědavá nééééé Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ve čt Tě klidně vezmu, v 7:45 odjezd z domova k Tobě - tak buď připravená, ale musíš do mě ještě šťouchnout, bo to do čt stejně zapomenu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Terince to předáme v TU, bo tam s Romčou 10.3. jedeme Wink

Aničko uff, tak to jsem ráda, že jste neskončili ve špitále, tak se opatrujte !! A prcka pozdravuj !! Wink

seky DĚKUJEMÉÉÉÉ Wink

A já jdu párovat fusekle, no fáákt zábava Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne út březen 08, 2011 3:27 pm, celkově upraveno 1 krát.
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 3:25 pm    Předmět: Citovat

Sazka-jj dekuji moc.Vetram mu pred spanim .V chamberu ma naboj Atrovent.Byli jsme na chvilku venku a prisel celej uslzenej a kaslal strasne Confused Sad Sad I si ublinknul chuderka muj.Doufam ze uz to bude jen a jen lepsi Rolling Eyes Smile Smile Smile
Verusko-dekuji jsi hodna.A nechcete se toho 10.3.staviz u nas?Mate to z TU kousicek a ja jsem doma Smile Smile Smile
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 3:29 pm    Předmět: Citovat

Aničko už to tu dneska psala Iriska - také to tak doma dělám - eukaliptový olejíček nakapat do odpařovače na topení (já to teda dávám do vysavače a zapnu čištění vzduchu - tichý chod k tomu a rázem je tím cítit celý barák...ale ne každý má tu možnost....) pozor však - když ho dáš více, po delší době čichání bolí i hlava.... Rolling Eyes takže opravdu jen pár kapek Wink

No pokud budeme stíhat nějak rozumně, tak je mi to jedno...ale včera už doma padla otázka v kolik přijedeme...tak nevím, jestli Míra nebude potřebovat auto...ale kdyby ne, tak z té dálnice sjedeme.... teda jestli holky nebudou pospíchat domů Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: