Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terča

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:46 am    Předmět: Citovat

Evičko, tak ať se Ti daří, koukala jsem, že bych 22.4. měla mít volno, tak bych Ti třeba na Krejcárek přišla zamávat Wink .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:10 am    Předmět: Citovat

PŘEJI VŠEM HOLKÁM KRÁSNÉ MDŽ

boss díky za odkaz Wink pošlu SZ, ale až se vrátím z práce, teď už musím valit na BUS Rolling Eyes Rolling Eyes

Katka04 já právě sháním někoho, kdo pudlíky prodává, zatím jsem v okolí Olomouce nenašla nic, co by se mi líbilo , tak raději počkám na další vrhy Wink Wink Wink
a s tou váhou se neboj, určitě se to zase pohne, tělo si musí dát také trochu odpočinek a pak zase jede na plno Wink Wink

bobulko bych to chtěla u tebe vidět, to musí být krása, tolik kytek na oknech, musíš dát na Rajče aspoň nějakou fotečku ať můžu pochochat oko Shocked Shocked Laughing Laughing [/b]

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:13 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko ahojky, no že taky mezi nás zajdeš Laughing Laughing Laughing tak a já mizím, jdu pracovat, pa,pa,pa Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:33 am    Předmět: Citovat

Tak jsem dočetla, ale jaksi nemám moc na co reagovat, ..no začnu obecně...
Vy, co jste doma po opce, přeju rychlé hojení a ať jste brzo fit... těm, co teprve jdou na opku, tak hladký průběh.. Wink

Alenko, tak štěňátko si sháníš, jo? To je dobře, nebudeš sama a budeš mít veselo. Veselo v pravém slova smyslu - máme taky štěně a vím, co dokáže Rolling Eyes A chodím sem denně, krom víkendů teda.. Wink

Terinko - když bych v nem. tou dobou byla, klidně se za mnou můžeš zastavit Wink ráda bych tě poznala, i když asi v té době nebudu vypadat zrovna nejlíp Rolling Eyes Smile

Bobulko, to teda musíš mít krásný, všude kolem plno kvítí.. ááách.. No závidím.

No my se chystáme do zahradnictví asi koncem tohoto týdne nebo někdy v příštím týdnu, hlavně okouknout, co kde mají.. My si loni zjara nakoupili hromadu kvítí , ovocných i okrasnych stromků na zahradu, něco na okna, do pergoly, na schody, před dům do předzahrádky... no přišlo nás to skoro na 8.000 Kč - ale bylo to z vyúčtování za plyn, co nám vrátili, jinak by jsme na to neměli... a koupili jsme si tmavě-vínovej javor do zahrady před pergolu, krásně rostl a my se kochali .. no nyní je z něj asi 20cm pahýl bez větví Rolling Eyes Evil or Very Mad ... naše štěnisko nám ho totálně zlikvidovalo... Confused a dokonce i převislou kočičku máme okousanou...ta naše chlupatice je potvůrka docela vysoká, dostane se se svýma zubama všude. Rolling Eyes tak ani nevím, zda to má smysl něco dokupovat - aby osud toho rostlinstva nebyl zase stejnej Rolling Eyes

Pěknej den.. jdu vařit - dnes dělám játrovou omáčku .. Wink a nemůžu se zbavit rýmy, božéééé.. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jeník

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:38 am    Předmět: Ořání všem děvčatům bandingclubu Citovat

Milá děvčata!

Přeju Vám vše nejlepší k Vašemu svátku. Ať se Vám dobře daří. Jste úžasné.

Jeník.
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:44 am    Předmět: Citovat

Verca ahoj děvčico tak ve čtvrtek v 8:05 Pečky Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Iriska

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:45 am    Předmět: Citovat

Lenka a Terča:asi se zabalíme do igelitu a pak oblečení a budem se pařit jak prásátky,taky vypotim jen když mám horečky,ale zase lepší než smrádek s pocení Laughing

Všem ženám krásné MDŽ...mnoho lásky ,,odhozených kil a spokojenosti Razz Razz Razz ps:mám Vás moc ráda Razz Razz Razz

Bobulko:u nás dneska zelňačka s česnekovou topinkou s toustovače Laughing a druhé mají děti rýži na sladko Razz A věřim že se dočkáš,moc Ti to přeji,myslim tu opku Razz Razz Razz No a Ti chlapi nemaj chybu chichi....
Bohunko:souhlasím a tahám tahám za ouška,ale jaro leze jen po kouskách,,a kytičky taky miluji,,takže taky budu ráda za fotečku,,Bobulčiných okýnek s kytičkama... Razz Razz Razz to je nádhera...

Katuško
:vydrž,však ono se to pohne,budu Ti držet pěstičky,,jinak já stojim celou zimu ,,,takže pár dnů bych aj brala,,ale ted si dávám do těla více procházek atd,no a snad se to zase pohne,,není jak na začátku to jelo ,jak blesk mmmm,,kéž by chichi

Aničko Rychnovská:
můj malej trpí na laryngytidové záchvaty od pul roku,jednou jsme byli ve špitále,,dostali jsme vynikající čípky Rectodel 100 a od te doby když nám to začne tak to zvládáme sami doma a je to děs,držet bezvládné sípající tělíčko,tak dám čípeček a do hodiny se mu uleví,,fakt skvělé,,skuste si je napsat,,,a pak Aerius,,,to je sirupek právě na tohle ...

Anax:odkz ukládám,,koření já moc rád,,,a když je bez soli ještě lepšíí,,děkuji za radu

Razz
Verčí:stím prádlem jsi mě dostala,chudák taťka a on se chtěl jistě potulit Laughing
Arnoldko:to musel být blbej pocit,ale myslím že i jiní semtam ujedou,,,vyjímečně ale jo,,a pak nám to žaludeček pěkně spočítá,,,tak hlavně že už je líp,nojo papuško od maminky,to musí být mňamka Laughing

Zelenoočko:tak super, pak napiš dojmi a pojmi,zda léky zabíraj,a ten ostropestřec tě přišel na kolik?Já dneska koupila Tymián a sirupek už chládne,,až schládne tak přecedím a šupnu do ledničky,,no jsem fakt zvědavá,ale co tam psali ty maminky tak to se velice mile četlo Laughing

Alenko
i Tobě pěkné MDŽ a vydrž to v práci,,,a jak je co zádička,ještě bolí?

Jeník a všechny co přáli k MDŽ,,velké děkuji,,,a pro všechny od nížin až po Krakonošovo tahle kytička

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:51 am    Předmět: Citovat

qwys mám prosbičku ve čtvrtek jedu za Věrkou do Peček nemohla by si mi dát ,nebo prodat trochu té zázračné květiny co ti je na prd? Myslím tu sévii Embarassed Laughing Wink

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:59 am    Předmět: Citovat

Jeníku díky.. ty asi dnes budeš jediný chlap, od kterého se dočkám přání Wink

Irisko - je dobře, že jsi udělala ten tymián.lektvar, fakt pomáhá. Teda nám určitě. A navíc dětem i chutná. Wink Ty reakce maminek to taky potvrzují, právě proto jsem ti poslala přímo ten odkaz, aby jsi věděla, že hodně z nich to funguje a že to není jen můj výmysl. Laughing
Ostropestřec (Silymarin Duo) 60 tbl. mi vyšel na 369,-Kč. Wink

A Irisko - s tím Rectodeltem opatrně!! Dr.nás varovala - sice jej doma máme, neb náš malej má laryng.dost ošklivý odmalinka a zatím jsem ten čípek nikdy nepoužila, je to opravdu dost velký svinstvo a proto je třeba jej používat jen minimálně a ne pravidelně!!!! Je třeba s ním nakládat opatrně... raději používám milion jiných metod, aby jsme se vyhnuli nemocnici a zatím jsme to vždycky nějak zvládli sami doma, i když to je vždycky o nervy Rolling Eyes
verca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:02 am    Předmět: Citovat

Romankoo do Peček za mnou nejdeš, tam Tě jen vyzvednu, nebydlím v Pečkách - naštěstí Exclamation Ale s vlakem v 8:05 počítám, budu tam čekat an Tebe Wink

Irisko no to se neboj, že by tata žehlil prádlo doma, tak plíny, když byl Lukášek malý, ale také asi jen 3x ...ani to po něm nevyžaduji, bo mě drtí to jejich pomalé tempo...to si to radši udělám sama (vyžehlím prádlo, vy nemravové) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ostropestřec (Silymarin Duo) jsem měla také.... před opkou.... Wink

A už mám vařeno - už jsem si i dala bifťoura, mnam mnam....

Už tu byla i arnoldice - zvědavost byla přeci jen silnější Laughing Laughing Laughing Laughing

A teď jdu sebrat to prádlo, ať tata může žehlit Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:19 am    Předmět: Citovat

zelenoočko:neboj zlatičko,,já taky napřed větrám,mastim a sirupkuji cibuli s medem,,,ale když on má taky ty šílené záchvaty,skterými bych měla valit do nemocnice,,,a tam ti ten čípek hned šupnou,moje doktorka mi je hlavně napsala proto že ví že nemohu nechat malou samu doma,,tak chtěla aby jsme to zvládli víš,a nemuseli do špitálu,,,a dávám ho opravdu jen když je skoro bez dechu,,,,ale děkuji jsi hodná,,,,
Ted mi bossí:poradila ekalyptový olejíček tak se po něm kouknu a dám ho i do odpařovače na to pení,,,,a jsem za radu vždy ráda,,,,zítra mrknu do lékárny Razz

Verčo no tak sama si jo Laughing Laughing Laughing Tak aby To bylo jak ze škatulky Laughing Laughing Laughing A bifťourka mmm nech si chutnat,,,zase utřu slinty na pc Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 1:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoooooj,takjsme doma
Dali mu nadychat adrenalin+jeste neco a doma ma dychat do Chemberu a pry uz to nejhorsi mame za sebou Smile Smile Smile
sazka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 1:38 pm    Předmět: MDŽ Citovat

jinak taky zdravím všechny a zvlášť Bobuli dík za všechny za překrásné obrázky,musím ukázat doma,jak se předávají kytice Laughing

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11

Naposledy upravil sazka dne út březen 08, 2011 1:44 pm, celkově upraveno 2 krát.
sazka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 1:40 pm    Předmět: laryngitida Citovat

hlavně v noci fakt studenej odchov,radši přidat na oblecění,ale ten vzduch dělá zázraka.A Rektodeltu se zas tolik neboj,pokud se ozve TEN kašel,je lepší ho dát(myslím jen ty dvě kritický noci a při stridoru),pracuju na dětským JIPu,tak mám zkušenosti Wink

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
bobule

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:10 pm    Předmět: Citovat

sazka
jde jen o to jestli nebude lepší tu kytku tam nechat a raději neodhalovat tu podivnou věc pod nima ukrytou Laughing Laughing Laughing

Alenko, zelenoočko
holky klíííd on ten barák vypadá normálně ..... ono se to zdá jako, že je toho hodně, ale vzhledem k tomu, že mám balkon 12 metrů dlouhej .... tak se to v tom ztratí ... prostě klasika průměr Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: