Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 4:17 pm    Předmět: ... Citovat

Holky,
vy teda děláte chutě s těma zákuskama.
Já jsem na tekuté stravě ještě pořád.
A když si představím příští týden kašovitou - tak to bych si ten větrník musela asi rozmixovat.
To si nechám raději zajít chuť.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 4:20 pm    Předmět: Citovat

Aleno tak mě jako už hráblo? ...no je to možný. Manža mi někdy říká, že už mi moc nechybí, ale to je spíš v situacích, kdy ho prudím, třeba oždibuju, ťukám na plešku, svážu k sobě tkaničky u bot...taky si někdy zpívám úryvky z áriíí. To ale prchá už i psík.

Básním tu o větrníku a přitom ho mívám tak jednou za 2 roky. No nejsem já blbec? Hned na srazíku v Liberci si ho objednám...bude-li v nabídce, to si zjistím předem na jídelním lístku a když tak si objednám jinou hříšnou kalorickou bombu. A basta. Udělám tím nesmírnou radost
Věrče, zase bude mít aspoň o něčem cancat.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 4:36 pm    Předmět: Citovat

Bossice, ty jsi prdla, ja tu mela vytlem, to boliii Laughing Laughing Laughing
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 4:48 pm    Předmět: Citovat

Lenka 1975, jsem taky chvilku po operaci,sice zlucniku, ale je tam taky dieta,takze ja si prijdu jak po bandu, navic jsem byla na pokoji s devcatama,co sla na band, tak jsem na to tak nejak nastavena a jim hlavne jogurt a piskoty, vyvar... Navic je to te pro me zazivani asi nejlepsi... Takze chute velike,kdyz se tu o tom tak pise Twisted Evil
verca

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 5:10 pm    Předmět: Citovat

hele bosss tam ho tuším v nabídce nemají, ale jsem pro každou špatnost a věř, že HO donesu - teda hned DVA - jeden pro mě, jeden pro Tebe a sežereme ho jo????????????????????????? Teda já celý nedám, ale zbyde na další várku jídla Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing A běda, jak řekneš, že HO nechceš Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Terča

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 6:09 pm    Předmět: Citovat

Poslušně hlásím, že jsem zde Cool !
Boooooss, u nás v Penny, jsou šťávy vyprodané, měli Kubíka, jen jeden druh, tak to vidím tak, že až k nám naši pojedou ve středu na návštěvu, tak je poprosím, aby mi vzali na Mělníce v Lidlu ty samé, cos včera donesla chlapům Ty.
Alenko, nevěš hlavu, bude líp! Jaké štěňátko budeš mít? Ale ono na rase nazáleží. Pes je zázrak, vím to sama, věř mi.
Zuzi, co jizvy?
Co to máte s těma zákuskama Twisted Evil ?

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
janaaa

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 6:14 pm    Předmět: Citovat

věrko a co já?????? teda ty si lakomec Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 6:40 pm    Předmět: Citovat

Terco, desinfikovala jsem to peroxidem a tea tree oilem, ale je to teda fakt blbe misto, musela bych lezet celou dobu natazena jako prkno, aby se to hojilo Sad Pozitri jdu na stehy, tak nevim, co mi na to povedi.
Co vaha??
Rendy

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 6:40 pm    Předmět: Citovat

Terčo tak tě vítám z nemocnice a přejí ti abys byla štastná a šlo ti to krásně dolů Laughing což mě se nějak nevede Evil or Very Mad ,ale doufám,že to zase půjde dát dolů Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Terča

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 6:50 pm    Předmět: Citovat

Zuzi, nechám to na zítra, když už jsem to vydržela celou dobu Wink ! Já mám takovou zásadu, vážím se jedině ráno a vyprázdněná. Koukám, že Ty se porád suneš...gratuluju.
Rendy, až Ti bude líp, zas se to pohne. Začne být teplo, sluníčko nám dodá pozitivní energii.
Z Turnova z okna to poslední dny vypadalo nádherně.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 6:56 pm    Předmět: Citovat

Terco, ja taky a jeste co nejvic obnazena, at to je skutecne prava vaha Laughing Tak to jsem zvedava!
Mona

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 7:41 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:12 pm, celkově upraveno 1 krát.
bossice

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 7:46 pm    Předmět: Citovat

Qwys když Ti to v pupíku blbne, zkus tam vložit proužek čisté bílé bavlny. Nemělo by se to tak zapařovat a když, tak bavlna to vsákne. Bavlna zároveň i větrá.
To já si před ranním vážením čistím i uši!

Terčo zdravím a mám na sebe vztek, že jsem Ti tu mrkev taky nedonesla. Když já jsem myslela, že se ji budeš bát pít, když jsi zavrhla i ředěný džus.
V Penny tedy mají krom Kubíka podobné mrkvové pití, ve skle. Je skoro stejné, jako to z Lidlu. Tak ho asi u Vás mají vyprodané. Málo jste slídili Rolling Eyes .

Mono když rakvičku potřebuješ i do té pece Cool, víš?. Hele, kdo je připravený, nemůže ho nic zaskočit. Ale abych přesně věděla, do čeho jdu, do Pelhřimova teda nepojedu. Shocked Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Terča

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 7:47 pm    Předmět: Citovat

Zuzko, pokud možno, úplně nahá Wink !

Davídek
janaaa

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 7:48 pm    Předmět: Citovat

BOSS to já jsem si vždycky představovala, jak mě na hřbitov veze jeřáb, protože rambo je jen jeden a nevím jestli by měl zrovna čas Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: