Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
Dobreho dne vinsuji.
U nas je krasne, spicove si povrkavaj. Slunko sajnuje, sem tam mracek, ale je mi to vlastne jedno, tahat ven se poradne budu az v utery na stehy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
Ahooooooj holky
Zdravim pri nedeli,u na sje taky krasne a ja uz se tesim na kluky.Jsou u babicky Zitra by mel jit Ondrasek uz do skolky poprve tak uvidime pac nam spadl v patek do bazenu kde bylo po kotniky vody.Spadl tam samo po hlave a vytahl ho Stepanek,my jsme byli v baraku.Tak psala svagrova ze pry hodne kasle-me to teda stve pac jsem mela nastoupit na brigadu tak doufam ze to pujde  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
Jane-jane-boze Ty jsi pakarnaaaaaaaaaaaaaa Pry La Tomba Bomba-taky jsem se pobavila teda Opravdu kolikrat Tve prispevky jsou neprekonatelne a uz vidim jak v Harachove jezdi nakladaky s tunami snehu aby mohla delat Verka poradne muldy a krapniky  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Krásné dopolko v kurníčku....
Nějak jsem vás jen letecky přelétla, ani už nevím, co jesm chtěla napsat, takže máte smůlu, nebudu psát nic ...boss se se mnou stejně nebavka, co více si příti....
Dnes jsme sice pozvaní na obídek ke tchýni - br salátek a řízky...ALE....stejně budu kuchtit, bo se mi sem pozvala ségra se švárou a jestli prý můžou vzít i máti, takže tu budu mít tři strávníky....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Jeník ahojky, o Gábině jsem slyšela vloni v létě od jedné společné známé , prý hodně zhubla a po opce pokračovala, jen si stěžovala,že nemůže všechno jíst....prý se přestěhovala do nového bytu ...od té doby o ní jsem neslyšela...chodívala na pokec na jiný chat...ale jsem ji už dlouho nikde nepotkala na netu...tenkrát jsem uvažovala o bandáži a ta společná známá mě zrazovala od bandáže, že at se nenechám kuchat.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
MickaPt Děkuju za informaci. Já jsem se jen obávl, že se stalo něco špatného, když po intenzivním psaní až do operace, nenapsala po operaci ani jednou. Před operací psala 2x až 3x denně.
Já sám se rozhoduju mezi bandáží a plikací. V případě plikace bych ale musel změnit také místo, protože v Iscare nedělají plikace. Já mám v Iscare absolvované kolečko, už jen k internistce a můžu očekávat termín operace (bandáž). Tak se musím rozhodnout rychle.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Přejí všem krásnou sluneční neděly a příjemný den  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Tak pecu uzasne celozrnne ovesne kolacky s medem, skorici, zazvorem a orisky, ktere si da pouze muj mily a ja budu jen cuchat Ale voni to krasne... ruce mi voni medem a skorici... hihi..
Jeniku, tak at se rozhodnes spravne, musis vedet sam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 10:33 am Předmět: |
|
|
dnes bude k obědu kuře,brambory a polívka z játrovýma knedlíčkama a odpoledne pro chlapy upeču koláč z ovocem a drobenkou a mě zítra čeká kontrola z bandem nevím jak to dopadne snad dobře mějte se fajn  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
Zdravím cecky bariatrické diagnozy a přeji krásnou sluníčkovou neděli......
nemám čas dočítat....tož jestli někomu na něco dlužím odpověď, či reakci, tož se omluvuju....ale ještě 14 tu budeme mít frmol a pak snad bude volněji.
Chtěla jsem se vám svěřit....že jsem se právě přežrala vynikajícím marcipánovým dortem..... bo resp. už podruhé....bo včera večer jsem taky měla svou odváženou porci .... a k tomu ještě rúžové suché a panáka krvesaje. Kupodivu ráno váha ukázala o 30 dkg méně....tak se dám asi na sladké a chlast
Kdyby měl někdo chuť tak přijeĎte.... je ho v lednici ještě celé patro  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 11:49 am Předmět: |
|
|
jane-jane tak ho hoď sem do středních čech a my si s verčou dáme, a třeba se mi ta váha taky zase konečně hne kousek dolů  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
JJ hmmm pro mě je jedno patro málo  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
hmmm, koukám, že tady se chlastá a papaj dortíčky..... aaale martina má pravdu....
Romi v tom případě dostaneš zbytky, to je jednoduchá rovnice
Dělám sýrovou roládu, už se na ni těšánkuju
Jeníku proč se najednou rozmýšlíš i pro plikaci??
Myslela jsem, že máš jasno....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
Také vás všechny zdravím a přeji krásnou neděli
tak ještě něco k tomu stresu je to fakt, že je velkým nepřítelem hubnutí, já už skoro rok bojuji se stresem a moje váha se houpe a houpe a stres vyhrává a tak váha se houpe spíše nahoru když se mi podaří zase to sundat, tak za pár dní se všechno zase vrací zpět a vyleze mrcha zase o pár kg víš už jsem z toho otrávená a mám obavy, že asi přestanu bojovat, protože fakt nemám sílu
Už jse i uvažovala, že bych zašla k psychologovi nebo možná k psychiatrovi, aby mi trošku pomohl uklidnit mé nervy a někam naměroval, mám stále větší pocit, že žiji úplně od ničeho k ničemu je to stále horší, jsem myslela, že jak skončí zima, že se to zlepší a ono nic
Nebaví mě zhola nic, nikam se mi nechce, chodím jen do práce a pak jsem doma teď jsem měla týden našeho psa na hlídání, chodila s ním ven na procházky, včera si ho mladí odvezli a já blbka dnes stoupla na váhu a mám o 2 kila víc, tak to fakt vůbec nechápu, z jídla to určitě není, bych se nejraději neviděla
Tak se omlouvám, že otravuji negativním příspěvkem, ale musela jsem to aspoň napsat, když to nemám s kým rozebrat  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 1:41 pm Předmět: ... |
|
|
ahoj není tady někdo kdo byl na bandáži žaludku v Kolíně???  |
|