Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 197, 198, 199 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
Chtela bych vam toho tolk napsat, ale mam tu jen mobil ato tu proste nedam.
Irce, vse je ok, jen teplota kol 37.
Vsem.. Co upisuji kila gratuluju. Radsi pisu vsem, bo bych urcn na nekoho zapomnela.
A jeste jedna zprava. Dom pujdu zrejme v nedeli. Tak na vyndani stehu bych jela ve ctvrtek.
Zuzi,setri se!
Evi,drz se!
A vsem jeste jednou diky. Omlouvam se za tu cestinu,jsem bez T9 jak bez ruky. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:13 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
Terco tak hodne sil, odpocivej,spi a vubec na sebe davej pozor, at jsi brzy jako rybicka!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
Terčo
Uzdravuj se!
Zelenoočko a ostatní lupénkáři
Nejdůležitější je detoxikace. Napřed střeva: nejlepší jsou klystýry, pokud nejste ochotni, tak kysané zelí, chlorella, aloe vera, yucca, citrusy na noc, jak psala jane-jane v receptáři. Po několika týdnech, až pravidelně odchází pěkná nepáchnoucí stolice, je třeba pokračovat s detoxikací jater: ostropestřec nebo rady jane-jane v receptáři.
Pak to pokračuje detoxikací kloubů, ale přesný recept teď nenapíšu, protože jsem tu knížku Totální detoxikace od Malachova už poslala Petíí.
Toto je ale stejně program na 2 měsíce a na jaře je nejvhodnější doba.
Kvalitní aloe s dobrým poměrem cena výkon mají zde http://www.aloeverashop.cz/
Velmi kvalitní aloe vera má také LR _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
Tak jsme doma....a net stále nejde kuaaaaa Dopisuji si s nimi a prý u nich je vše v pořádku, do naší antény signál jde...no tak je to něco u nás...ale co?? kabely jsme vypojili, zapojili, PC restli a furt nic.....no tak nevím teda.... budem čekat, až se stane zázrak asi
Romanko to je mi moc líto, vím moc dobře, jak Ti bylo a je.... zažila jsem také takovou hodně podobnou zprávu - ale týkala se brášky.... drž se holka, myslím na Tebe !!
Irisko my už jsme to probraly jinde.....
Aničkooo jooo - kůže líná od Kolína, to já zase joooo A když jsme u toho, tak jsem nasraná, bo už jsou vyprodané lístky na Kabáty takže zbývají Pardubice nebo Liberec a nebo sedět doma na prdeli
Jinak jsme tam potkali Ree Korantenga s dcerkou a Fanánka (Tři sestry) - ten se tam fotil s lidmi, no mi to bylo blbéééé, tak žádné foto s ním není
Nějaké fotečky mám, ale jelikož jsem na šnekovém netu, tak musíte vydržet, až půjde wifina...
Terčo bojuj, holka, bojuj- ať jsi fit a jdeš v neděli domů  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
Alenko - já jsem taky netušila, že může lupina sednout na klouby. A abych řekla pravdu, jsem z toho dost špatná. Myslela jsem, že když mě bolí nohy a záda, tak že mám něco s obratlema a že masti a rehabko spraví a ono prd! Tohle bude na dlouho.. Dík moc za tvoji podporu, mamčo
Terinko - děkuji. Tobě držím pěsti, ať je ti dobře, ať máš teplotu v normě a můžeš v neděli jít domů.. Jsem ráda, že to máš za sebou.. a až budeš více OK, tak tě řádně vyzpovídám, jaké je vlastně to vyndávání, zda máš nějaké extra bolesti nebo zda dle dr.to šlo ven těžce.. - neb mě to taky čeká
Moničko zlatíčko - děkuji za pochvalu. Chtělo to tu trochu rozzářit, ne? Holt já musím být pořád všude vidět Jen kdyby ty pitomý čísla nebyly tak strašný!!!!
Annax - děkuji moc za rozepsání. Akorát přemýšlím, že s tím vším asi začnu až po operaci.. to budu moct nějakou dobu jen tekutý, tak začnu s očistou v té době..nyní stejně plno toho nemůžu. Kysaný zelí nesmím, citrusy nesmím (jen šťávy). Ostropestřec si dávám. Jo a ten příspěvěk od Jane-Jane jsem poslala manželovi do práce, aby mi to vytisknul. A jakmile Petíí prostuduje tu knihu od Tebe, tak třeba mi pak poradí, co dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko
Trochu bys ty střeva mohla pročistit už před operací: aloe vera nebo yucca nebo chlorella, to není nic proti ničemu, měla bys pak i hladší rekonvalescenci.
V té knize je popsána dost přísná detoxikace, ale FAKT účinná, akorát že ne každej to dá
Ale hlavně bys měla začít ve své hlavě. Neschovávám se do nemoci před něčím? Nestresuji se věcmi, které by mně mohly být jedno? Chci se vlastně uzdravit? _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
JJ
říkej mi jak chceš ... za tataráček můžeš dle libosti
Jo a do toho Krakonošova si teda ten sraz doma vyboxuju i kdyby z toho měl být rozvod .... tatarák je tatarák
A PŘECE SI TEN ORGÁČ NENECHÁM UJÍT
Annax
sem vás četla jen zběžně ... je někde na netu ten návod na detoxikaci? _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
Annax ano přesně jak píšeš - Neschovávám se do nemoci před něčím? Nestresuji se věcmi, které by mně mohly být jedno? Chci se vlastně uzdravit? tak tohle jsem přesně zažila já, když jsem onemocněla rakovinou prsa a prodělala operaci, onkologickou léčbu, tak jsem se psychicky úplně rozložila, uzavřela se do sebe, zavřela se doma, nechodila nikam a moje tělo to řešilo, tím, že jsem na sebe nabalovala stále víc nemocí, chodila na operace, ležela v nemocnicích a trvalo to skoro 15 roků, také jsem v tomhle období hodně přibrala a byla skoro na dně.
Pak jsem byla u léčitelky na kyneziologii a ona mi zjistila různé bloky v životě a také to, že se moje tělo ukrývá do nemocí a utíká od lidí do samoty. Hodně mi pomohla a já jsem se začala pomalu dostávat z depresí a spousta zdravotních problémů se vyřešila.
Někdy člověk léčí nemoc, ale měl by začít u sebe a zjistit, proč ta nemoc přišla a zda můžu já pro sebe něco udělat. Někdy je to těžké, ale já jsem si již zvykla, že pokud nebudu sama chtít, tak mi žádný lékař nepomůže  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
Annax, není to detoxikace vlažnou slanou vodou? Pít ji tak dlouho a se totálně vyčistíš a vrchem i spodem ti jde jen cistá voda? Tak to bych fakt nedala  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
Blby dotaz: Rada bych se taky detoxikovala a zaujaly me ty citrusy. Mohu po zlucniku pomeranc, nebo ne? Nekde pisou ze jo, nekde ze bez slupky, to je prece jasne, ze si tu kuru oloupu, ale zase mohli myslet tu slupku vnitrni, ktera cisti ty streva, takze ja bych si musela vyklovat duzinu a cisteni zadne... Mam to nechat az za mesic? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Qwys, já bych to nechala za měsíc.
Kočky, loučím se, jedeme na babskou párty k sestře. Mějte se jak chcete, jen ne líp jak já  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
qwys já když jsem byla na opce, tak se nesměla právě ta dužina , ale jen šťáva, ale nevím, jak je to dnes, medicína jde rychle dopředu  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Tak ja to necham, devcata Radeji, diky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Mono taky blahopřeji k ročku od operace.Máš pěknou váhu.A jak psaly holky tak bez operace by jsi nebyla tam kde teď a to je nádherné.......Spomeň si jak ses cítila s těma kilama co jsi měla před operaci.Drž se ono se to pohne  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|