Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:20 pm    Předmět: Citovat

Ahojte holky.I tebe pozdravuji.Jak se lyžovalo v neděli? Wink

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:20 pm    Předmět: Citovat

Jsem popleta ptám se Petíí

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
janaaa

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:41 pm    Předmět: Citovat

BERUŠKO zavolala jsem přímo doc. Dostalíkovi, objednal si mě a zbytek jsme vyřešili u něj. Je to už ale víc jak tři roky. Ted chodí pacientky (-ti) spíše k domtoru Foltysovi. Určitě se ti ozve někdo, kdo byl v poslední době. Nechci ti podávat mylné informace. Odkud si? (napiš mi to klidně v soukromé zprávě)

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jane-jane

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 4:04 pm    Předmět: Citovat

qwys....tož vitaj doma děffčico a aktualizuj... jsem nedočkavá a bossice jak čtu ještě víííííííííííííc Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Beruska81

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 4:05 pm    Předmět: Citovat

Díky za odpověď, doufám, že napíše někdo kdo tam byl teď někdy.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 4:42 pm    Předmět: Citovat

Qwys - tak víííííítej doma, holka... a opovaž se ještě někdy posunout metr směrem doleva!!! Porušení tohoto zákazu se trestá ranami holí .. na holou!! Laughing Laughing

A Marti - ty mě taky pěkně provokuješ s tím svým metrem !! Vrčím tu vzteky! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Very Happy
verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 4:59 pm    Předmět: Citovat

Tak si představte, že jsem byla celé odpoledne venku !! To bylo kroků, co jsem načochtala Shocked Rolling Eyes ...fůůjj, už jsem opět sprostá, já vím Laughing ......nejprve jsem teda vytáhla kolo - jela jsem za klukama na motokros se podívat - no už při prvních šlápnutí jsem zírala jako puk Shocked ... nohy se mi nedotýkaly panděra !!! Ochhh, to byl krásný pocit !! No tak jsem tedy ujela přesně 1,52km na kole - do kopečka mě teda nožky bolely, ale jen tak decentně Laughing Laughing Laughing ...zpátky jsem šlapala hezky po svých, bo mi kolo sebral malej Twisted Evil ...že si to prý jen zkusí, tak jsem mu dala sedlo co nejníž a už mi ho nevrátil... Rolling Eyes Laughing ..... tak jsme to vzali ještě do vsi a pročochtali jsme to tam - teda já - on projel Laughing Laughing Laughing pak volám Lucince arnoldici co dělá, že za chvíli budeme u ní, ať táhne s námi ven, no tak šla ... další 2 hodiny jsme procouraly po vsi...no všechno jsme to probraly, dostala ode mě důtku, protože vůbec nežere a diví se, že nehubne Twisted Evil takže bylo kázání....no snad to k něčemu bylo Rolling Eyes Twisted Evil

qwys super, že už jsi doma, tak odpočívej Wink

Teriii myslíme stále na Tebe, bude líp holka, uvidíš Wink

Jo a ještě pro bambulku... tady to lmegi popisuje - ten hrozný přístup nemocnice Kolín !! http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=68055&highlight=#68055 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
jane-jane

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:09 pm    Předmět: Citovat

Zdravím bossici, střelici aj ostatní přihlášené hubeňulky Laughing

až půjdeš do naší nemky....tak Terku moc pozdravuj a ať brzy překoná bolístky!

All... dlouho se tu neukázala Romanka Smolinka, Kachna, LenkaKV....nevíte o nich něco????

Jo a na dálku zdravím Dejnu...dneska jsem na ní moc vzpomínala, když jsem si oblékala tu bílou bundu Embarassed Very Happy Very Happy

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bossice

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:16 pm    Předmět: Citovat

Terča ...prve jsem to neuvedla, ale Hrubáčkovi se povedlo zamýšlené, tudíž vyndání bandu a provedení tubu. Takže hurá...i když holce je teď ještě ouvej...pan doktor je skutečně šikovnej machr.

Martino a Romčo Kilberg pozdravy od Vás Terče jsem vyřídila, děkuje a opětuje. Zítra jí vyřídím, s Vaším dovolením, pozdravy ode všech!

...tady s metříkem provokuje víc lidiček...budiž jim přáno. Když jsem tak v pondělí seděla s Terčou, tak jsem si v duchu říkala...ó, kéž bych mohla jít s ní, to bych se těch nadbytečných kil konečně jistě zbavila. Shocked

Verčo nějak nám začínáš víc a víc sprosťačit Rolling Eyes . ...ale prý při rychlé chůzi a ještě napružená vzteky, se spotřebuje víc energie...tak to bude zas zítra o kilo míň? Už mě neštvi Evil or Very Mad .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
bossice

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:20 pm    Předmět: Citovat

JJ Smolinka je docela určitě vycucaná, do noci musí sedět u těch papírů ohledně sčítání lidu...takže na nás už jí zřejmě chybí síla a čas.
No konečně, že jsi se zbavila těch hnusných cecilůůů. Hlavně nejanči s sportem, aby se Ti to nevrátilo.

Zelenokukadlo...Tebe taky někdo měřil holí? Laughing Laughing Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř

Naposledy upravil bossice dne st březen 02, 2011 5:23 pm, celkově upraveno 2 krát.
verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:20 pm    Předmět: Citovat

boss jsem si to také říkala, že ze mě bude za chvíli dlaždička, když to takhle půjde dál Laughing Laughing Laughing Neboojjj, upisovat kila budu až za měsíc, pokud bude co.... ale zítra hodím srovnávací fotečky Wink

Jinak lenkakv - občas čte, ale moc nehubne, tak ani nemá co psát.....

A Smolinka ...no s tou jsem byla v kontaktu v pondělí nebo úterý, už nevím.... no...má se dobře holka naše, ale dostala vynadáno, že na nás už s**e ...tak se prý polepší....no jen nevím teda kdy Rolling Eyes Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Ale jinak nemá čas - bo má jiné radosti teď - provozuje prý tuli tuli Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bossice

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:22 pm    Předmět: Citovat

Jó, Věrčo, takže jí to vyšlo? ...to jsem ráda!

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:25 pm    Předmět: Citovat

Taky ode mne prosím moc pozdravujte Terinku... myslím na ni a je moc dobře, že se to povedlo provést naráz, při jedné narkóze. Wink

Boss - kdo?
verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:26 pm    Předmět: Citovat

boss jj, vyšlo a jsem také ráda Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
martina

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:33 pm    Předmět: Citovat

boss díky moc za zprávičky od Terky a jsem opravdu moc a moc ráda, že se to opět povedlo jako 2 v 1, ale ono co by se od našeho absolutního odborníka PANA DOKTORA HRUBÉHO také jiného dalo očekávat, že? Protože on je machr každým coulem a pokud to jen trošku jde, tak pro nás udělá absolutně všechno.
Takže teď seš na řadě ty Romanko Kilb. a tvůj pokus o vylepšení skore na 3 v 1 Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: