Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 12:39 pm    Předmět: Citovat

Tak nejprve - platba za doplnění... a to já budu i jmenovat Laughing Laughing Laughing - v Kolíně - chtějí za doplnění něco okolo 1000,- Exclamation Exclamation Exclamation Je to něco maličko pod tisícovku, ale opravdu to tak v Kolíně JE !! ... a co vím, tak v TU se platí od nového rocku snad 20 nebo 30 káčé za doplnění..... to napíše boss jak to je..... ale i tak je to značný rozdíl co !!!

A teď k pipiněě - Laughing Laughing Laughing ... myslím tím kuřecí kousky Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 12:46 pm    Předmět: Citovat

Věru - bože, to je děs! Jak je to možné? Jako těch pár korun ještě beru, ale tisícovku?!?!?!? To je bordel toto!!! Co je na těch 2 vteřinách a pár ml tak drahýho, proboha ?!!!!!

Jo táááák.. já se už lekla a hledala v tom nějaký dvojsmysly.. Laughing
martina

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 12:46 pm    Předmět: Citovat

ano je to v Kolíně a ta přesná částka je 650 korun
Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 12:51 pm    Předmět: Citovat

marti tohle už jsem přece psala Imegi, když je doslova vyhodily po bandu ani ne za 24h a ony se na to ani omylem necítily.... Potom jsem mluvila s jednou paní od vedle z města v prosinci, tak mi to potvrdila, že to tak opravdu je - že se nechá doplnit až po svátcích, protože teď na to nemá peníze, tak jsem jí řekla, ať změní nemocnici, ale pohodlnost je pohodlnost, takže nezměnila..... Rolling Eyes

A jak je to možné?? No podle mě to jsou peníze do kapsy, protože kdyby toto nehradila z určité čási pojišťovna, tak za to budou chtít platit úplně všude - přece by to lékaři neplatili ze svého, pěkná blbost, co Rolling Eyes Takže to je můj názor...a když si představím, že jsem tam měla skončit také na bandu, uááááááá, díky, že jsem objevila toto forum !! Wink

Zelenko joo, to by Ti šlo, Ty dvojsmysle Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
martina

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 12:57 pm    Předmět: Citovat

no co se týká nemocnice Kolín a zde prováděných bariatrických operací a následné péče atd., atd. - mockrát jsem zde psala proti, když se lidé na to ptali, přesto tam potom stejně šli - je pravda, že teď si můžou brečet tak akorát sami Crying or Very sad Samozřejmě, že nynější stav ve zdravotnictví je špatný a další a další nemocnice budou chtít proplácet různé věci, a to i doplňování bandáží Rolling Eyes , jen bych to asi spíš pochopila, kdyby s tím začali na nějakém specializovaném pracovišti, ale zrovna nemocnice Kolín, kam teče peněz dost?????? Rolling Eyes

bambulka68

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 1:39 pm    Předmět: Kolín Citovat

Hmmm, dlouho jsem na foru nebyla, čtu pouze poslední příspěvky a moc nechápu.... Jsem po operaci (bandáž žaludku) již několik let, operace v Kolíně, primář Volšanský! a jsem MAXIMÁLNĚ spokojená. Za doplnění se platí, to je pravda ...ale péče je tu perfektní!!!!
verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 1:50 pm    Předmět: Citovat

bambulko to je tu napsáno si nikdo nevymyslel - holky opravdu doslova a do písmene vyhodily i přes to, že se ani náhodou necítily, že by měly jít domů - nikdo se s nimi nebavil, musely dokonce opustit pokoj, takže čekaly na chodbě !! Potom jim nikdo ani nedokázal říct co mají a nemají jíst a hlavně JAK jíst, dokonce ani to kam a kdy mají jít na stehy - prostě totální bordel !!! A jelikož jsem i já chodila do Kolína, měla jsem tam dělaná veškerá vyšetření a dokonce i termín na band, než jsem to celé přehodnotila, tak mohu opravdu říct, že co se týká přístupu lékařů na obezitologii, tak dávám 1, ale co se týká operací, tak si docela zahrávají.... a to bez pardonu !!

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
jane-jane

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 1:56 pm    Předmět: Citovat

Romanko Kilb. máš SZ Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 2:57 pm    Předmět: Citovat

Doplnění prstýnku ...je pravda, že v Turnově se ze začátku roku platilo 20 kč, ale údajně to nebylo za doplnění, ale za rtg...ale už se neplatí nic. Dokonce se divím, že se za kontroly po opce i další nevybírá poplatek 30 kč. Zřejmě se to bere tak, jak to původně říkal bývalý ministr, že 30-i korunovým poplatkem se dostanete do "systému" a je tedy "vstupní". Jenže teď aby se v tom čert vyznal. Přesné informace dodám ve čtvrtek, kdy jdou na doplnění další, tak to zjistím.

Terča je v pořádku, vzala si nadstandard, aby měla klid. Není jí ještě moc dobře, což je pochopitelné. Tak jí posílejte telepaticky hodně síly!

Romčo Kilberg sterilizaci při tubu dělali Meggy, ale nedělal ji pan doktor Hrubý, ale na ty 2 minutky tam přišel primář z gyndy a provedl to on. Samozřejmě to bylo vyjednáno předem.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř

Naposledy upravil bossice dne st březen 02, 2011 3:03 pm, celkově upraveno 1 krát.
martina

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:03 pm    Předmět: Citovat

boss díky za zprávu o Terce a jestli za ní půjdeš, tak ji prosím pozdravuj

qwys

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:12 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, zatim nedocitam, lezim,jsem zpatky dokodrcana po hradecke dalnici.Jinak pohoda, zitra sem zvedava na vahu Smile
martina

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:13 pm    Předmět: Citovat

tak tě vítáme zpátky a at tě už nic nebolí Laughing

Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:15 pm    Předmět: Citovat

Bosice děkuji za info už jsem s Meggy mluvila . Jestli můžeš Terču pozdravovat tak že na ní moc moc myslím.

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
bossice

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:17 pm    Předmět: Citovat

QWYS moc Tě zdravím! Přeju brzké zotavení a hrozím se nové číslice na Tvém metříku... Laughing Laughing

Irisko já jsem myslela tím "ohniskem nemocí" hlavně své blízké, prskali mi přímo do ksichtu...dřív jsem vždy všechno chytla a dopadla ještě hůř, než ostatní, letos mě to, že jsem nic nechytla, udivilo o to víc, že jsem předpokládala, že tou loňskou prodělanou borelkou mám imunitu v háji. Jsem ráda, že jsem se mýlila. Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 3:18 pm    Předmět: Citovat

qwys ahojky to je dobře že si zpátky Wink a že je vše ok.

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: