Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Evikp

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 7:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj kočky, vůbec nestíhám... nevím kde mi hlava stojí... Čtu ale nestíhám psát. Mějte se všechny moc hezky a kilům zmar!!!

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 7:07 pm    Předmět: Citovat

...tak to jsem na tom dobře, já jsem si hlavu nahmatala ještě stále na krku...i když trochu pomotanou a pojašenou, ale na svém místě Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Evikp

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 7:34 pm    Předmět: Citovat

boss Nojo já nevím co mám dělat dřív a navíc se o mě pokouší opět nějaká ošklivá choroba... ale snad už je tu jaro a bude líp ( Laughing až na pyly)

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:25 pm    Předmět: Citovat

Bože, všichni tu skuhráte a já jsem letos neměla ani větší rýmu...tak se, chuděrky, opatrujte a vyčkejte jara, to Vás z toho opravdu vytáhne.

A to jsem se, prosím, pohybovala přímo v ohnisku nákaz! Zkrátka letos jsem to zvládla na 1 s hvězdičkou.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:26 pm    Předmět: Citovat

Tak co holky nevíte něco už o Terče jsem jak na trní Shocked

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

Terča šla na opku až odpoledne, takže docela určitě chrní, jsme domluvené, že když jí nebude zrovna moc dobře, že písne až po návratu na normální pokoj (má drahý telefon a ten uschován v trezoru), tj. po kontrolním rtg.

erytrin

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 10:09 pm    Předmět: Citovat

Tak co je to tady za bordel? Koukám pár dní sem nejdu a taková revoluce ve foru Very Happy Jiank Ahoj.. btw opět přemýšlím o operaci jen abyste věděli Very HappyD:

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 11:02 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Ery Smile Kde máš metřík? Daří se nebo nedaří? Opka je prostě taková malá (skoro)jistota, bez ní bych nesundala asi nic Very Happy

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 11:10 pm    Předmět: Citovat

Sibylo dařilo se hošíkovi, dařilo, dost dlouho, teď trochu škobrtl...takže proto ta úvaha o opce.

All... http://tn.nova.cz/magazin/hobby/chataazahrada/prirodni-superlek-proti-rakovine-vypada-jako-obycejny-bodlak.html

pusinapark

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 4:51 am    Předmět: Citovat

AHOJKY HOLKY, NALÉHAVÝ DOTAZ! JSEM 6DNI PO OPCE A POBOLÍVÁ MĚ NA PRAVÉM BOKU KOUSEK POD TÍM JAK BYL DREN A TO VZDY KDYZ JDU SPAT A VSTÁVÁM Z POSTELE.PAK JAK TO ROZCHODIM TAK V POHODE.PISU SI Z LENCOU 1975 A TA RIKALA ZE JI TO TAKY DELA KAZDOPADNE SE CHCI RADSI UJISTI JESTLI JMSE TO PO PLYKACI ZALUDKU MELI VSECHNY A NEBO JE NECO V NEPORÁDKU.DĚKUJI ZA ODPOVĚD LŮCA

OP 25.2.2011
Plikace žaludku

OP- 25.2.2011
Plikace žaludku
Iriska

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:53 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem holky,,mocinko Vás zdravím(nějak nemohu spinkat tak jdu pisinkat-chichi) a doufám že bude dneska tak krásně jak včera,,,no jak psala Alenka-mimochodem zdravim tě,,,tak dopoledne krásná procházka ,odpoledne sluníčko a zima jak když ...a nevim co napsat chichi,,malej si vzal autíčko na provázku a že pujdem s košem a uděláme bábovičku za barákem na písku,no normálně se tam zdržíme dokud neuděláme kolem celého pískoviště bábovičky a včera jsme udělali tři a letěli jsme domůůů Laughing Tak snad dneska bude líp chichi.....

Jinak přeji qwyk a Terce ať se rychle zotavujííí,držim pěstičky.....

Eritryne:ani já bych to bez opky nezvládla,několikrát jsem to zkoušela,nebudu kecat aspon 15x jestli ne víc,na dělené stravě jsem jednou jela o 20kil dolu no a pak šup 30nahoru,takže jsem ráda zato co mám,je to berlička,ale i můj kámoš,teď už konečně vim jak se o tu berličku opřit,,takže držim pěsti,ať už se rozhodneš jakkoliv Wink A moc tě zdravim Razz

Bossí:jsem hrozně ráda že se Ti nemoci vyhýbaj,,,je to hrozný,,,ať je to stále stejné,nejspiš jsi už načuchlá Tim špitálem chichi,tak si na Tebe bacili netroufnou Laughing Ale je moc fajn že pomáháš a podporuješ děvčata...je to opravdu pěkné...

Tak krásné ránko všem od A až do Z

Laughing Laughing Laughing Malej vtípek na konec...Miláček dceruška zamnou včera došla a povídá "maminko já umím celou abecedu po zpátku!" Shocked Já vypleštila oči,říkám po předu to jede jak mrská,ale pospátku ,,,a ona se začala smát a povídá...

No přece abeceda je po spátku "od Z až po A" :lol: Laughing Laughing
No není pakoo a smáli jsme se jak dvě paka Laughing Laughing Laughing

Tak krásný sluníčkoví den Vám všem Razz Razz Razz

Ps:Verčo včera jsi mě rozesmála,,,s těmi buřty a pak ta myšlenka že budete s bossí na pokojii,no aby dali nějakej odzvučněnej kryt,,to se budou divit Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
erytrin

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:15 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno, děkuji za pozdravy Wink Taky váš všechny rád vidím Wink jj metřík už chcípnul za tu dobu co jsme tu nebyl Very HappyD tak budu muset udělat nový.. ano ano naposledy u DR loni v září jsme měl 154 kg no a nyní 158 kg takže si říkám, chlapče včas něco udělej nebo budeme začínat z 200 kg Very Happy takže asi tak Wink
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:16 am    Předmět: Citovat

Ahoj babizny Laughing můžete mi prosím napsat někdo komu Hrubáček dělal sterilku? Dííík

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:39 am    Předmět: Citovat

Krásné dopolko přeji v kurníčku....

Eryyyyy vítej...tak přeci došlo na naše slova - ale máš u mě pochvalu za to, že jsi přišel mezi nás, ať už sem, či okopírované kafemlejnky, je to jedno, hlavně, že chceš bojovat !! Uvidíš, že s opkou to půjde mnohem, mnohem snadněji, než jen s pevnou vůlí, která, co si budeme povídat, není na stálo....alespoň u mnohých z nás..... Držím paluchy, ať to tentokrát dotáhneš do samého konce !! Wink

Romanko sterilku dělali Meggy zároveň s tubu, tak se Ti snad na popud JJ ozve Wink

Irisko no cooooo, počkej, to bude něco, jestli si to boss nerozmyslí a fakt tam skončíme obě Laughing Laughing Laughing

A mizím připravit obídek Razz

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne st březen 02, 2011 8:42 am, celkově upraveno 1 krát.
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:42 am    Předmět: Citovat

Verca dík ty můj vševěde Laughing Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: