Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 638, 639, 640 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jane-jane

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 10:02 pm    Předmět: Citovat

krekeltje... tak super zprávička.... vítej v novém žití.... přeji, ať je pohodové a šťastné Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mona79

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 10:04 pm    Předmět: Citovat

Holky všem děkuji za přání.

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 7:55 am    Předmět: Citovat

Mona79[/b]Držím moc palečky at jsi už doma Exclamation Lenka 1975...vítám tě zpátky a tiše v dobrém závidím,že to máš už za sebou Embarassed Laughing
Tak musím také napsat, že jsem včera byla na OBklinice a také mohu potvrdit, že personál je opravdu velice vstřícný a ochotný.Take jsem zjistila ,že naše blbá váha doma,nám převažuje o tři kila,já věděla že tak o dvě,tak proto jsem psala, že mám 105 kg a já mám 104 Rolling Eyes Embarassed Je to sice taky hrůza,ale o každý kilo mín,je snad lepší, že jo Idea Exclamation Exclamation Exclamation No nic Laughing
Termíny mají plný na celej květen,jak sem zde už od někoho četla,myslím tím ty na kolečko v jeden den. Já to dostala na 11.3 odběr a psycholog a na 29.3 mám až na 11,30 Exclamation gastro pak chirurga dietní sestra,pak mi řeknou termín který je tak zhruba za tři týdny po gastru a při nástupu mi udělají i zbytek sono a co bude ještě potřeba.Taky manža byl nervní,že když to nejde na jednou, tak at to nechám až na červen,aby mi to udělali v jeden den Evil or Very Mad A paní na recepci mmch moooc milá paní,mi řekla at to neodkládám,páč ZATÍM to ještě proplácí pojištovna Shocked že se toho dost děje a je možné že to taky proplácet nebudou. Tak jsem řekla že to teda chci raději na dvakrát, že to nějak uděláme. Tak to je vše. tak zatím papa Lucka Smile

33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška.
moncasss

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 6:52 pm    Předmět: Citovat

Zdravím Vás děvčata...jsem týden po bandáži a místo abych se držela za pupek...tak si představte, že jak jsem spala v noci na jednom boku...tak jsem si pod klíční kostí skřípla nerv.. a ted si mastím ibalginovou mastí rameno... Laughing

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 6:07 am    Předmět: Citovat

krekeltje:blahopřeji a teď jen hodně síli,zdravíčka a co nejvíc odhozených kilíček Wink

mona79:Moni hodně hodně štěstíčka a zdravíčka,drž se... Razz Razz Razz

Sibylko:slyšela jsem že to jde,bavila se otom jedna paní co seděla s dcerou v čekárně a ona říkala no já bych nato chtěla jít taky a pak vyšla ven ta starší paní a povídá,ano jde to ale stojí to 70tisíc,,bandáž.....takže vidíš to svět je skorumpovanej a je to o penězích Wink nedovolila bych to pod stovku,myslim v kilech,určitě ne.....podle mne kdo má pod stovku neměl problém z váhou od malička ale až se k temu ,tak nějak v dospělosti vypapal,ale možná se pletu Rolling Eyes Laughing jen ,uj názor Wink

Lucie Hofmanová:tak to máš šikovnou váhu,to aby tě ta váha u doktora potěšila,,, Laughing držim pěstičky ať máš kolečko brzy za sebou a může se splnit Tvůj sen Wink Razz

Moncasss:teda holka mazej mazej chichi,já taky neumim jinak ležet než na boku a s rukou pod hlavou a jak dokáže bolet chichi potvora jedna,,,když jsem ve špitále je zajimavé že tam na zádech vydržim,asi mají jiné lužátko chichi,ale doma to je pech chichi,a kolikrát se narovnám,no vydržim 20min a šup na bok a pak hají Laughing Wink

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 7:28 am    Předmět: Citovat

Iriska s tím vypapáním se pleteš já mám problém už asi od 15let kdy mi váha skočila o 20kg nahoru a od té doby bojuju. Někdy mám i pod 100 ale jsou to jen léta jojo efektů. Prostě jsem se vždy tak nasr.... když to vylezlo nad stovku a nachvíly to shodila dolů. Vždy jsem se bála toho že můj táta měl 140kg. Ale dnes už jsem unavená a každý boj je horší a horší a tak jsem ráda že mám tuhle operativní šanci Wink a jak vydíš ani bandáž mě nespasila Sad je to opravdu individuální já bych měla mít podle BMI 57kg takže i 98kg je nadváha jako prase Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
zakletá

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 7:56 am    Předmět: Citovat

Lucie Hof

Dost mě udivuje že i přesto že js tam byla později než já , jsi dostala termíny který když sem tam byla já byli plný... že ta prý celý březen a půlku dubna není psycholog volnej, tak mě dali až na konec dubna... mno to sem teda nadšená Twisted Evil schválne sem tam volala jestli se jim neuvolnilo něco dřív na psych, a chir, a prý nééé.... napsala si me na čekačku na dřívejší termín kdyby se něco uvolnilo, ale teda trochu mě to vytočilo Rolling Eyes

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
katka04

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:33 am    Předmět: Citovat

zakleta třeba neobjednávali, protože nevěděli jak dopadne stávka. Pak se jim ty dřívější termínky rychle zaplnily. A nebo se povedlo Lucii se tam objevit, když zrovna někdo něco odřek. Náhoda

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:45 am    Předmět: Citovat

zakletá klííííííídddddd, koukám, že se tu začaly řešit dny, která jde dřív a na kterou se nedostalo....takhle děvčátka teda néééééé.... o těch pár dní se to fakt už neposere, tak na sebe nebuďte tak hnusné při středě Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:47 am    Předmět: Citovat

Ani pak při čtvrtku Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Embarassed

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
zakletá

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:49 am    Předmět: Citovat

Verco to není pár dní to je měsíc...
nejsem hnusná na Lucii, ta prd ví jak tam mají nebo nemají volno... mrzí mě to od té paní, ta mi skoro zapřísahla že dřív prostě nenajde ani skulinku...
nepředpokádám že tebe by to nenašvatlo, určitě taky jo.

Sibyla

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:58 am    Předmět: Citovat

Irisko, tak to mi hlava nebere. Jak může mít někdo operaci jen tak, když nesplňuje dané podmínky-dobrá, korupci beru, kdo maže, ten jede, ale aby ji měl o třetinu levnější než když ji hradí pojišťovna? To je teda faaakt divný Rolling Eyes

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
zakletá

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 9:02 am    Předmět: Citovat

Irisko tak to je teda taky síla Rolling Eyes

verca

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

zakletá nevím, zda by mě to naštvalo, či nenaštvalo, nedokážu říct, bo nejsem v té situaci, ale jedno vím jistě - nic se neděje náhodou, takže to ber jako spíše pozitivum, než negativum - vím, že to čekání je šílené, tím jsem si také prošla....ALE.... věř, že ta ztracená kila stojí i za ten měsíční posun, tak vydrž prďka, vydrž Wink

Jinak k té zaplacené operaci - tady nejde o korupci - prostě když někdo chce postavit dům, zaplatí si za to a dům mu postaví, když si někdo chce něco koupit, zaplatí si za to a má to....tak proč si nezaplatit operaci, když na ní má peníze?? Já si přece také zaplatila plastiky a nechala si vycucnout sádlo, protože mám prachy, jak se tu povídá po vesnici, no není to krásné, když lidé vědí víc, než vy sami?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 9:29 am    Předmět: Citovat

verco svatá pravda Laughing Laughing Laughing a když máš tolik peněz, tak bys mohla založit nějakou charitu a posílat korunky těm, co je nemají, aby si mohli také vycucnout sádlo Rolling Eyes Rolling Eyes no a můžeš třeba začít u mě, já bych to brala a nechala se vycucnout skoro celá Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
lidi si vždycky vytvoří svoji verzi, tak aspoň mají o čem drbat Shocked Shocked Shocked [/b]

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 638, 639, 640 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: