Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
jančo
ahoj a vítej mezi námi ...  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janca
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
Díkymoc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
janco vítej mezi námi a gratuluji k rozhodnutí. Věř, že děláš dobře !!
Zkus také zabojovat s metříkem, návod najdeš zde http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Janča:vítej mezi námi a držim pěstičky, ať se dobře rozhodneš,nikdo Ti možná neporadí co je lepší,ono si to člověk musí pěkně na hlavních stránkách pročíst a zamyslet se ,pak taky prozkoumej metříky,dole mají holky napsané jakou mají opku a jak schudli ....tak krásný večer Tobě  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
Vítám další nováčky mezi náma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamilio
|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:08 am Předmět: Ahoj bojovnice a bojovníci |
|
|
Ahoj všichni...
jsem tu nová, celá vykulená s tetelícím se srdíčkem . Všichni tu řeší stejný problém, jak dostat špíčky pryč a já bych taky ráda. Přečetla jsem si několik desítek stránek diskusí a ty mi dodávají odvahu. Zatím jsem načala manžu - že bych chtěla bandáž a jestli mi pomůže (neb máme 2 děti - 5 let a 5 měsíců a tak by se musel postarat), on mě podporuje, což je fajn. Koukala jsem na stránky ISCARE ... asi bych zavítala tam, ale to odhodlání.....Mám jeden problém - ještě malého kojím a nevím jak se pohybují termíny ve smyslu... zavolám a objednám se...na kdy asi mě objednají? za týden, za měsíc? jak dlouho trvá první "prohlídka" (to kojení ) pokud vše vyjde (BMI mám 43,9 ) za jak dlouho se asi dostanu na opku? No honí se mi toho v hlavě mraky .... mohl by mi někdo z vás poradit? podělit se o zkušenosti? Moc moc díky předem
Kamča |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamilio
|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:25 am Předmět: |
|
|
Ještě jednou já
koukala jsem, že docela dost vás přešlo z ISCARU k OB Klinice - na ISCARU je toho hodně docela hezky popsáno, včetně způsobu úhrady za opky (hrazení pojišťovnou) na OB klinice o tomto není jediná zmínka, ale zas předpokládám, že asi smlouvu s pojišťovnou mají . Koho by jste doporučili ???
díky a dobrou noc
Kamča _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6VFW3D/]
35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 28, 2011 9:30 am Předmět: |
|
|
Kamilio
ahoj a vítej mezi námi .... jistě se ti ozve ještě hodně holek a určitě i ty co mají malé děti, ale já osobně bych do této operace šla, až přestaneš kojit a to z toho důvodu, že jsi po takové operaci pokud se to týká bandáže měsíc na tekuté a měsíc na kašovité stravě viz. http://forum.bandingklub.cz/about809.html a ty během kojení potřebuješ mít pestrou stravu jak pro sebe, tak pro mimčo.
Takže být tebou netlačím na pilu ... samotný porod je pro tělo zátěž a taky to chce čas aby se vše vrátilo do normálu .... být na tvém místě, tak se obrním trpělivostí, vyčkám a až přestaneš kojit začni dělat potřebné kroky k operaci
To pro jakou kliniku se rozhodneš je v podstatě jedno a záleží to jen na tobě kam se rozhodneš jít... pokud jsi vhodným kandidátem, tak ti operaci uhradí pojišťovna.
To jestli jsi nebo nejsi vhodný kandidát zjistíš na stránkách bandingklubu http://www.bandingklub.cz/bmi.phtml  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po únor 28, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
Kamilio
vítej i já ti přeju brzké odhodlání k opce
Jinak my máme doma 4letého a 4 mesičného ale já už nekojím, takže já jsem začala podnikat kroky k opce skoro bez váhání, protože o bandáží přemýšlím už dlouho.. dozrála jsem k ní až po porodu druhého dítěte.. a strašně se těším.
Jinak na klinice dr říkala, že tam má hoodně maminek po porodu, které při kojení přibírají ( můj případ i když sem kojila jen pět týdnů, ale první dítko rok, a váha vystřetila nahoru rychlostí rakety ) .. prý je to běžné.
Držím ti palce, hodně čti a čti a čti... mě to tady holky taky začítkem radily, a fakt je to potřeba  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Neliška
|
Zaslal: po únor 28, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
kamilio já osobně jsem kojila a měla zájem o tuto operaci ale sám pan doktor mi doporučil ať kojím dál že operace počká a kojení je důležitější než operace tak jsem dotoho šla až jsem přestala kojit.A stejně si myslím že by jsi prcka zbytečně stresovala protože jsou to nervy co si budem povídat bojí a bála se každá z nás.bude to lepší pro vás oba on nebude potřebovat tvoje prso a ty si budeš moct v lkidu poležet v nemocnici.MŮJ NÁZOR _________________
OPKA 2.11.2010 TURNOV
2DCERY(5,1)
1MANŽEL JEMĚ ŠESTADVACET LET |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: po únor 28, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
kamilio
Ahojky. Já mám úplně stejný názor jak neliška. Opka počká, kojení je nejdůležitější- základ do života.
Sama jsem obě děti kojila rok- myslím, že to" stačí "
Opku jsem začala obíhat těsně před ukončením kojení / měla jsem plánu kojit zas ten rok/. Navíc mi bylo řečeno, že alespoň 2 měsíce po ukončení je dobré dát tělu na srovnání- hormony, atd.
Tahala jsem se s těma kilama tak dlouho, takže důležitější bylo pro mě mimi než hned opka.
Počkala na mě a "neutekla".  _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pusinapark
|
Zaslal: po únor 28, 2011 11:58 am Předmět: Nováček po operaci |
|
|
zdravím holky, teď už taky patřím mezi vás....a příspěvky jen hltám akorát teda nevím jak přesně hledat odpově´d když hledám neco konkrétního a nechci se ptat jak pako kdyz je to zodpovezene určitě milionkrát....Už mám po operaci...tak ted doufam ze kilíčka pujdou dolu...operaci jsem fizicky zvladla dobre ale psychicky sem to trosku nezvladla...sem takovej cita...nastestí po dobu pobytu sem mela pritele sebou...tak se to dalo...zatim se mejte papa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: po únor 28, 2011 12:07 pm Předmět: Volba kliniky |
|
|
Kamilio! Iscare je dobré. Na OB kliniku jdou ti, kteří chtějí plikaci žaludku, tu v Iscare nedělají. Myslím si, že plikaci pojišťovna neplatí, protože je v začátcích, a ostatní druhy operace ano. Nejsem si však jistý s tím, že jí neproplácejí, mohlo se to mezitím změnit. Já sám půjdu na bandáž žaludku do Iscare. Myslím, že na obou místech mají dostatek zkušeností a je to na obou místech dobré. Já to mám do Iscare blíž, mám to víc po ruce a to byl důvod mojí volby. Webové stránky mají opravdu v Iscare dobré. Je tam všechno dobře popsáno a vysvětleno.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamilio
|
Zaslal: po únor 28, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
teda holky díky díky díky a tobě Jeníku samozřejmě taky
moje kila mě štvou už strašně moc dlouho ale asi teprve teď jsem došla k tomu, že bez pomoci to prostě nezvládnu. Moje obvodní mi před dvěma lety napsala Meridii, ale výsledek nic moc - něco dolů jo, ale zas hezky rychle nahoru i s bonusem Takže jsem začala šmejdit po opkách, narazila jsem na vás a nejraději bych šla zítra na opku, protože když vás tu vidím, tak mám pocit, že to prostě zvládnu. S tím kojením - jasně, brala jsem to, že bude určitě nějakou dobu trvat než dostanu termín opky - proto jsem se na to i ptala a navíc si myslím, že dlouho kojit asi nebudu - s první holčičkou jsem touhle dobou už musela dokrmovat - takže teď jsem hrdinka, že kojím plnohodnotně možná bych začala alespoň s prvním pohovorem, abych věděla co všechno po mě budou chtít a hlavně bych udělala ten první krok.... odhodlala se o tom nežvanit ale konat  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6VFW3D/]
35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
Naposledy upravil kamilio dne po únor 28, 2011 12:13 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: po únor 28, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
Plikace je také hrazena pojišťovnou. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|