Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 3:22 pm    Předmět: Citovat

Zdar, než se dohrabu k dočtení, tak sem mrsknu odkaz na nový přípravek pro péči o pooperační jizvy:
http://www.cicatridina.info/

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Iriska

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 3:40 pm    Předmět: Citovat

Lubčo tak kukala jsem na fotečky a opravdu špica,blahopřeji Wink Razz

Bobulko:tak jen povídej je tu alespoň sranda Laughing

Verčo :tak se pak pochlub,alespoň fotečkou,jinak je jasný když jsi se tak konfekčně zmenšila že je potřeba změna,tak jen si užívej ,tak to má být,jo a co se týká důchodek, já je taky ještě měla ,nosili jsme je do školy a perfektně klouzali Laughing nejdenou jsem sebou sekla na ledě Laughing

Jo a jinak dělám na výzkumu, pro jednu společnost,ale je to skorem zadarmo,no za rok tak 50kč no a dneska byl dotazník na to co se týká- že si budem platit důchod sami ,no tak jsem to odfajfkovávala a na konci chcete se ktemu vyjádřit-bylo psáno Rolling Eyes Razz tak znáte mě ,já jak se rozepíši ,já jim tam napsala takové věci že budou jenom koukat,,když vidim lidi co nemohou a stejně jsou v práci je jim skoro šedesát a ted se duchodku ani nedožijí,no a co se týká mé věkové hranice,tož narovinu zdechnem v práci...nebo u kontyšů Laughing Nebudete mi věřit já se tak rozčílila,a taky ještě tam bylo téma na zdražování potravin zda mi to vadí Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes no ani nemusim odpovídat že,tak jsem si říkala ještě se zeptejte na školky a je to jasný,,poletí pc z okna Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 3:46 pm    Předmět: Citovat

Irisko kdyby nebylo té slepice bobulovatý, tak nevíte ani o našich důchodkách Laughing Laughing Laughing
Nebudu to sem házet - bo chceš snad vidět mojí novou podprdu?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 3:59 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
DOBRE

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
L.e.n.c.y

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 4:04 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky..
mam dotaz od včerejška mi je pořád špatně a bolí mě dost hlava myslela jsem si že je to nějaká viroza ale dnes jsem vztala a zase šílená bolest hlavy pak my bylo na zvracení a pak najednou mi začala brnět levá ruka a pak i levá část obličeje asi po 5 min to přestalo..nemohla jsem nic dát do žalůdku...ted mi je už líp ale hlava bolí pořád..2.2 jsem byla na bandáži...jestli to zítra bude stejný tak si zajdu na pohotovost...nevíte někdo čím to může být???děkuji za odpovědi..

[/url]

2.2.2011 provedena bandáž žaludku
martina

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 4:17 pm    Předmět: Citovat

L.e.n.c.y nejsme doktoři, nemusí to nic znamenat ani to nemusí mít žádnou souvislost s bandáží, ale asi bys měla aspon telefonicky kontaktovat lékaře a říct mu tohle co si napsala sem a zeptat se ho. To brnění levé ruky by nemuselo věstit nic dobrého. A když mě brněla levá půlka obličeje, tak jsem pak měla obrnu lícního nervu - tu část obličeje jsem vůbec neovládala.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
L.e.n.c.y

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 4:26 pm    Předmět: Citovat

Martina
Já jsem se doktorovi snažila dovolat ale nebyl v práci...no jestli to bude stejné i zítra tak vyrazim...když se tak zamyslim zpátky tak asi málo jim tak jestli to není třeba tím...ted se musim hlídat a jíst po těch 3 hodinách i když nemam hlad...jinak děkuji že jsi odepsala... Wink

[/url]

2.2.2011 provedena bandáž žaludku
zakletá

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 4:30 pm    Předmět: Citovat

tak jsem zpátky... a mam chvilinku tak píšu.

pocity super... bomba lidičky tam jsou milí...
šokoval mě ten měřící přístroj.. mám na sobě 49kilo tuku Evil or Very Mad Evil or Very Mad Shocked Shocked čekala jsem to .. ale čék když to pak vidí tak je to síla.
Operaci mi doporučila, nevidí problém proč by se uskutečnit neměla... akorát psycholog není celej březen a půlku dubna volnej, takze to jediny to zdrží, a kolečko mám na dvakrát, první už 12/3 Gastro a chirur. pak až 22/4.. zbytek , ale kdo si počká ... Smile
Pí Dr mi slíbila, že když bude všechno OK na sál se dostanu začátkem května , jupííííííííí Very Happy Very Happy
Do tý doby mám nizk.kuchyni a pohyb, a zkusím dát něco dolů. před opkou.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
zakletá

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 4:55 pm    Předmět: Citovat

Lubinko, to je úžasný!!!!! krásný výsledky, šikulka veliká a věřím že se cítíš moc moc dobře Smile

AlenaM

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 5:32 pm    Předmět: Citovat

Pěkný čtvrteční podvečer Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terča

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 5:42 pm    Předmět: Citovat

Holky, pozdravuje vás Alenka Macháčková, od opky má dole skoro 40 kg Shocked ! Na opce byla začátkem listopadu.
A mě začalo večer škrábat v krku a pálit v rypci. Tak jsem celkem nervozní. Peru do sebe česnek, čaj s medem a citronem, cucám Septolete. Celý měsíce se mi virozy vyhýbají obloukem. Ach jo. V práci půlka frká a chrchlá, ve vlaku to samý Rolling Eyes Crying or Very sad .
Zakletá, gratulka Wink !
Lency, nevím, netipovala bych to band, viděla bych spíš neurologický původ ale jak psala Marťa, nejsme dochtoři...mě brní ruce od páteře už pořád a stalo se mi to i s nohama.
Věrko, Evčo..jj, některé příspěvky úúplně zaniknou, tak to já mám taky tak, ale aspoň se vykecám Cool Laughing !

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Iriska

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 5:45 pm    Předmět: Citovat

Zakletá:no vidíš tak jsi to zvládla,blahopřeji a jen tak dál Wink Razz a ten přístroj může být skvělí, škoda že není aji někde tady u nás,hned bych šla poprosit o přeměření,nebo spíše veškeré zjištění...takže kdyby někdo věděl o něčem takovém tady v Ol?dejte vědět...za nás nic takoveho nebylo... Sad Very Happy

Verčo:ani těmhle fotkám se nebráním Laughing Laughing Laughing

Alenko:jak pak Ti je?

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
zakletá

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 5:49 pm    Předmět: Citovat

Irisko díky, no já byla v šoku Smile) ale pravdou je že sem fakt nic lepšího ani nečekala. aNoa tlak sem měla taky krutej, takže musela chvíli počkat až se uklidním Laughing Laughing

Annax

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 5:50 pm    Předmět: Citovat

Terčo
Já jsem dopadla úplně stejně Sad Sad Sad Jsem nachlazená tak jednou za 3 roky a teď jsem začala prskat 10 dní před operací a nepodařilo se mi to uspokojivě doléčit, musela jsem operaci odložit Shocked Shocked
Zakletá
Blahopřeji k hladkému průběhu úvodní konzultace!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
zakletá

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 5:53 pm    Předmět: Citovat

Anničko díky!!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: