Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 629, 630, 631 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
Šárko
ahoj vítej mezi námi ... to co tu popisuješ ty tu snad nikdo nic takového podstoupit nemusel...
Holky co byly operovaný v Praze se ti jistě ozvou, ale měla by si o sobě napsat něco víc ... třeba to jaká je tvoje váha, na jakou operaci se chystáš a hlavně v jaké konkrétní nemocnici by si měla zákrok podstoupit  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
Šárko vítám Tě mezi námi a gratuluji k rozhoupání se
Mohu vědět do jaké nemocnice máš nastoupit?? Tohle tady snad opravdu NIKDO neměl - pouze se musejí držet 14 dní před operací diety, to ano - kvůli odtučnění jater, ale že by někoho kvůli tomu zavřeli v nemocnici, to opravdu ne... Nepochopila jsi to jen špatně?? Tohle je nějaké divné  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
Romanko K. nějak si myslím, že problém udělat reoperaci komplet - takže odstranění bandáže a současné udělání tubulizace to naše tzv. 2 v 1 má problém dělat pouze pan doktor Kasalický. Víš já mám jen obavy, aby ti za ty 3 - 4 měsíce neřekl, že do toho stejně nepůjde. Nebylo by pro tebe opravdu lepší ještě se opravdu pozeptat v Turnově u pana dr. Hrubého - a třeba by to skutečně šlo i 3 v 1.
Šárko byla jsem původně operována v Praze, jsem tady na tom foru už opravdu hodně dlouho, ale ještě jsem se nesetkala s tím, že by někdo tady odtud musel před operací ležet v nemocnici a k tomu tak dlouho. Jedině jestli tvá váha není tak vysoká, že tě chtějí kvůli operaci radikálně zhubnout - drastickou redukční dietou, která musí být pod lékařským dohledem - jinak si to nedovedu vysvětlit. Metřík nemáš, tak nevidíme jak na tom jseš. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šárka Čápová
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
Já dojíždím do ambulance do Prahy do všeobecné fakultní nemocnice již 2roky. Abych řekla pravdu ani nevím zatím kde mě budou operovat. předpokládala jsem že tam. Zatím nemám termín mám si volat v pondělí. Jelikož doktoři stávkovali nedali mi žádné další info. Nyní je moje váha 120kg. mám podstoupit sleeve gastrectomy Také jsem byla na jejich banding klubu a i tam jsem zaslechla že byli před zákrokem v nemocnici kvůli odtučnění jater. V pondělí budu chytřejší. Jinak mi ani neříkejte, že jsem jediný tlouštík, který je nedisciplinovaný. _________________
33let, 2 děti,manžel,24.5.2011 Tubu - Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
Šárko nevím, nevím, pokud to budou opravdu požadovat - tak máš v podstatě dvě možnosti - buď to vydržet anebo jít do jiné nemocnice, protože tohle fakt nikde nedělají, aby tam lidé byli kvůli odtučnění - jak už jsem psala - diety ano, ale pobyt v nemce NE  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:33 pm Předmět: |
|
|
Šárko
čti pozorněji ... Věra i Mrtina nikde nepíšou, že jsi nedisciplinovaný tlouštík, ale vzhledem k tomu, že jsme nevěděly kolik vážíš, tak první co teda aspoň mě napadlo, že musíš mít nejmíň přes dva metráky, že tě chtějí nechat hubnout pod dohledem ....
Se svojí váhou jsi v "normálu" takže není důvod tě někam na tak dlouho zavírat ... všechny holky musí před operací hubnout kvůli odtučnění jater a jelikož ví, že je to jejich poslední šance, tak se zakousnou a hubnou doma, vydrží to a těch 5-7-10 kg před opkou sundají .... což předpokládám, že ani u tebe nebude problém, ale být na tvém místě jdu do jiného zařízení ... jsou tu holky z OB kliniky, nebo holky operovaný v Iscare a nikde nic po nich takového nechtěli .... uvažuj o změně nemocnice  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Šáry, viděla bych to taky na nějaký nedorozumnění spíš. To jsem od nikoho neslyšela, že by toto musel absolvovat, ač jsou nemocnice v pár věcech rozdílné.
K tomu hubnutí před operací - asi záleží na tom, jak dopadne sono, protože já jsem ho měla v pořádku (játra nezvětšená) ač jsem vážila 126 kg. Do operace jsem naopak ještě čtyři kila přibrala a nikomu to tam nevadilo, že by jako bez zhubnutí mě neoperovali nebo tak, to vůbec ne. Asi to záleží jak na nemocnici, tak na aktuálním zdravotním stavu každý z nás. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šárka Čápová
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
Já všem děkuji za podporu, v pondělí budu chytřejší. Ještě jednou děkuji. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
Šárko nikdy by mě ani nenapadlo si pomyslet natož napsat, že seš nedisciplinovaný tlouštík. Ty ses zeptala na nějakou otázku a já se snažila najít na tvoji otázku odpověď, a protože jak ti již psala bobule a i předtím já, jsem neznala tvoji váhu (píšeš 120 kilo, a to není tak hrozná váha), tak jsem se zamýšlela nad tím proč by tě asi tak chtěli zavřít na tak dlouho do nemocnice. A opět stejně jako bobuli mě napadlo, že máš nejmíň 200 kilo, a proto chtějí abys nejdřív zhubla, a protože to chtějí rychle tak tě budou hlídat, a to by bylo docela logické. Tím jsem vůbec neměla na mysli, že bys byla nedisciplinovaná, ale když už si to napsala, tak ruku na srdce, všechny které jsme tady jsme před operací byly nedisciplinované, protože žádná z nás neztloustla z malých porcí, nekalorického jídla či vzduchu, co si budem povídat........... Ale to je myšleno v dobrém, známe to všechny  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šárka Čápová
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 3:31 pm Předmět: |
|
|
Holky to jsem si zavařila, já vůbec nenarážela na vaše odpovědi, ale na mou doktorku, která mě chce někam zavřít abych zhubla, protože nejsem schopná sama dodržovat nějaká pravidla, jako je např pravidelně jíst. jsem velice pracovně a časově vytížená a tudíž se mnou je těžké nějak se dohodnou na nějakých pravidlech. vůbec nic proti Vám. Jste super. A je super že se můžu někomu svěřit.Omlouvám se za¨nedorozumění. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Šári v pohodě, holky Ti určo odpustěj, oni jen tak vypadají, ale v podstatě jsou neškodné Ale stejně mi to nějak hlava nebere Až budeš vědět více, tak nás informuj, co s Tebou zamýšlejí ju  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
Šárko:vítej a držim pěsti ,aby vše dobře dopadlo,ale opravdu pak pisni jak to dopadlo,protože fakt je to divné,aby jsi tam byla tak dlouho,,tak držim pěsti Jinak váhu beru scela za normální -ta sem prostě patří  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
Holky, je to opravdu tak, jak píše Šárka, já si to zažila 14 dní na interně na Karláku a nebyla jsem sama, takových nás bylo víc a těch 14 dní byla minimální doba. Ty lidi sem na forum nechodí.
Bylo to tehdy na doporučení Mudr Doležové, na Karláku na to dohlíží Mudr Matoulek.
Šárko, já měla tehdy na váze ještě míň než Ty, lidi, co byli se mnou na Karláku se pohybovali kolem 150 kg a víc.
Bylo to kvůli játrům, já jsem totiž jedna z těch povedených pacientek, co řízli a zas zašili a neoperovali, páč se to kvůli křehkým ztukovatělým játrům nedalo. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šárka Čápová
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
Terřo asi tak nějak to asi je, je to prý kvůli krvácení. A jak to tam probíhá? Mně se tam vůbec nechce . mám 2 malé děti a být někde 3 týdny. No nevím nevím. Když tak mě písněte jaký s tím máte zkušenosti a jaké je tam prostředí. Moc moc předem děkuji. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
Terčo
no teda valím oči ... koukám, že ty musíš mít taky všechno spešl co?
Šárko
ale když se ti tam nechce, tak můžeš jít jinam a nepotřebuješ k tomu nic jen telefon na jinou kliniku ... nebyla by si první kdo by změnil lokál  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|