Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: so únor 19, 2011 11:22 pm Předmět: |
|
|
tak jsem dodělala co jsem chtěla a jdu popřít dobrou noc holky..  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: so únor 19, 2011 11:50 pm Předmět: |
|
|
Mona Bestičková Mocinky gratuluju k Elince. Princezničce přeju hodně štěstíčka a zdravíčka do života. Ať vám dělá jen samou radost.
Jsem dnes KO, byla jsem na Beauty v O2 areně a mám toho plný kecky. Přeji celému kurníčku krásnou sobotní noc. _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 12:33 am Předmět: |
|
|
boss tak to si piš, že my tady za 20 roků ještě budeme a budou z nás čupr baby, protože v tomhle věku pak už jde váha dolů úplně sama ani se nebudeme muset moc snažit
já se dost často inspiruji tvýma radama a zkušenostma a musím přiznat, že mi vyhovují asi to je tím, že jsme věkově k sobě blíž, tak i reakce těla máme podobné  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 2:03 am Předmět: |
|
|
Aleno díkes, to milujuuuuuuuuu
http://www.youtube.com/watch?v=al_NJwheOLw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NzuJTL0MBBI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=r997jfMHtDk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=F6mNH8O0xBg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7oj8FRAKdYs&feature=related
Kralindo01 tak nazdárek! Konečně jsi tu, že Ti to ale trvalo...  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko v kurníčku....
boss odpovím za martinu - nebylo tam nic o váze, ani přibírání, to by se Ti líbilo, vím...ale tůůůdle nůůůdle bylo tam hlášení o holkách best....ale Mona chtěla, ať to zahlásíme na forum až večer, tak proto to bylo smazáno
Jinak jsem přesně věděla, že to pojmete takto - ale vůbec to není tak, že mě se to kecá atd.... JÁ SE POUZE PTALA, nic jiného v tom nehledejte anebo hledejte, mě je to stejně jedno
boss ....zobání - v tom případě nechápu, kdy by jsme potom pili, když po jídle se nesmí pít - když budu zobat, nemůžu přece pít....nějak v tom postrádám logiku Aááále určitě mě poučíš
ALENKO s těmi kily je to super, že jdou alespoň trochu dolů, teď začne teplo (snad už brzy), tak začneš procházkovat a uvidíš, že se to pohne tím správným směrem
Moníkuuuu ahoojjj, jsem ráda, že po doplnění se váha umoudřila, tak příště na nic nečekej, neváhej a jdi se nalejt, dolejt Jen teda nevím, zda je v pořádku, že občas zvracíš a nemůžeš jíst  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne ne únor 20, 2011 9:03 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
Mona best. taky gratuluji k Elišce a přeji hodně zdraví vám oběma [/b] _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
Moníku z Veselí:blahopřeji že se váha zase pohnula,a s tou sytostí tak to já ještě necítím(až když mám svoji porcičku150g-ale chtěla bych míň),ale co vim že mi doktor řekl že se to nesmí dofouknout tak aby jsme zvraceli,že to je špatně a musí se to zase kousek odpustit,ale pokud třeba jen občas tak to tim jídlem pomalinku roztáhneš,,,a já se fakt těšim až mě doplní taky tak že mě bude stačit pulečka rohlíčku..zatim teda nestačí,ale váha se už dneska pohla teda o pár gramů,tak si říkám že ještě posečkám zda si to rozmyslí a pojede dál,,,tak jedemm
Bossí a Alenko:to si piště že tady budete,a opovažte se nebýt,forum už by nebylo ono a Ali stim že to pujde samo to asi jo,tak možná budmě rády že budeme mít dávat co dolů....Jednou byl dokument a tam byla stařenka a povídala že ještě že nikdy nebyla hubenoučká ,že teď už by tu nebyla...tak asi měla pravdu
Verčo:taky přeji krásné dobré ránko,ještě pošli nějaké to sluníčko  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
Mončo...Bestičko velkáá gratulace k Elišce
..přeji hodně zdravíčka vám oběma holky...a brzké propuštění domu a krásné zžívání se..
...at vám dělá jen samou radost Eliška
.....my dneska začínáme už 5 měsíc..a od uterka cítím takové sem tam hemžení,sem tam štuchnutí od mimí...ale cítím to málo...jak to břucho mám pohublé tak je tam hodně kůže převislé a tak to moc necíím,je tam prostě hodně matroše ...a tudíže ani bříško nijak neroste...mám tam prostě prostor po sádle,takže to vypadá jak když mám prostě zase tlustější břuch hi hi hi ....
Jinak vám pořád čtu a moc vám držím všem pěsti v hubnutí a jsem zvědavá jak mě pak půjdou kg dolu.já mám stále problém ze zvracením už od té bandáže..asi nějaký reflex..takže zatím ani nenabírám žádná kg
HOLKY DRŽTE SE,at vás kg jen a jen opouštějí _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
Hezké nedělní ráno do slepičárny !
Milčo, opatrujte se a šetřete se .
Moníku, zvracíš ? Máš 2,5ml celkem? Mohu se Tě zeptat, jaký cereální nápoj piješ? Kdysi se tu někdo zmiňoval o nějakém nápoji, který pil na tekuté, ale ten příspěvěk se mi nepovedlo najít ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky
Jé Milčo tak gratuluju k hemžení a šetřete se, ať jste oba v pořádku a koukám taky to bude Jeníček taky máme... mimineško.
No a u nás, zase začlo sněžit  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
Dobré dopoledne,ten cereální nápoj by mě taky zajímal!!!!!!
Jdu na doplnění ve středu tak jsem zvědavá velice jestli nakonec vůbec doplněná budu,a hlavně jestli to pocítím.
Ale nechám se překvapit.
Krásnou neděli!!!![/b] _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
Holky nevíte některá co Lenule82? _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
mona79 asi sis nepřečetla všechny stránky, včera tady někde psala, že už je doma. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|