Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:33 pm    Předmět: Citovat

Renny
já dneska dělala ty kuřecí špalíky zabalené v anglické od herce Pavla Soukupa z pořadu prostřeno ... no musím říct, že je to fakt dobrý i když malinko sušší ... stačí píct 15-20 minut a je hotovo ... jen jsme říkaly s dcerou, že místo špalíků plátky a šupnout tam švestku ... takže to zas proběhne příště ... jinak můžu doporučit Wink je to rychlý a chutný Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
STELA

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:34 pm    Předmět: Citovat

[u]Leni,přesně to se nám stalo taky s tím mailem,došlo to starší dceři.
Nijak jsem nereagovala a mail hnedle smazala,a byl klid Laughing
Peti[b]normál,podusím zeleninu,s máslem,kuskus udělám tak jako obvykle a přimíchám ho tam až je zelenina hotová na prohřání jen ,pak posypu sýrem a mňam...
Holky přála bych se zítra probudit a nemít chuť k jídlu,to by byla výhra Laughing tak se opatrujte zatíím
ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:35 pm    Předmět: Citovat

Petra Hell. díííky Peti, je to lepší, ale ne dobrý Rolling Eyes Rolling Eyes a čímpak tě maminka vyléčila, třeba by mi to taky pomohlo, sice píšeš, že na tebe nastoupila, ale to určitě na tobě nestála Laughing Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
STELA

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:35 pm    Předmět: Citovat

Bobulko,švestku sušenou nebo kompotovanou??Vypadá to dobře
nevim co furt vařit taky bych to zkusila Wink
RENNY

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:39 pm    Předmět: Citovat

Bobulko
dííky,zkusím to.Ještě něco vymysli Wink děkuji
STELA

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:45 pm    Předmět: Citovat

Alenko,ahoj!!!!!!!! Razz
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:46 pm    Předmět: Citovat

jinak holky házím jden odkaz, docela často tam nakupuju Smile tam mají širokou škálu velikostí.

http://www.velikostixxl.cz/

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
AlenaM

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:53 pm    Předmět: Citovat

Annax držím palečky a přeji šťastné dny nastávající. Laughing Laughing Laughing Laughing Tak se drž. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 6:56 pm    Předmět: Citovat

Stelo
šušenou Wink a ještě mě zaujalo co vařil ten pán v pátek to hovězí s tím zázvorem ... to mám taky v plánu ... Wink

Iriska

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:08 pm    Předmět: Citovat

Steli:děkuji holka,no já jsem taky ráda že jsem tu chichi,no a stou inspirací,to je super,někdy slintám chichi,ale je to fakt inspirace,ikdyž já děsně ráda kuchtím,,,takže já snad ještě neměla den co bych nevědala co uvařit,já kuknu co je v ledničce,a pak to jede chichi,ale asi to bude tim že vařim tak dvakrát týdně,někdo vaří každý den,to je pak jiná Razz Razz Razz

Rendy:děkujíí za písmenka,když někdo napíše že mě obdivuje,jen na to nevěřícně koukám a nechce se mi věřit písmenkům,co vidím,já osobně si říkám že bych měla být spíš peskovaná,jako ve smyslu,zvorala to a zase se pokouší,nebo tak nějak(prostě na pěkná slova jsem jinde nebyla zvyklá a tady ani nedejchám),ale vy mě tu prostě nepřestanete překvapovat,kolik pěkných slov dostávám,a fakt je že mě hřejou,a protože vim jak dokáží zahřát,tak když něco cítím,tak to druhému hned napíši,a říkám si,třeba mu to taky udělá tak dobře jak mě Embarassed chtěla bych mít víc času,je tu hodně lidiček co by měli být chváleny,takže pochvala všem Vám tady Razz Razz Razz

Octávko:kačenko ty jsi mne ale rozesmála Laughing Laughing Laughing další 4děti to už bych se zbláznila,ikdyž možná bych se stim poprala,v mládí jsem vedla malé Světlušky a Skautíky,takže jich bylo i 25,no byla to junda ,ale někdy i starost,jednou na táboře- jsme šli pěšky k chatě,a vzali jsme to zkratkou,no tak nějak jsem to nevychytala,teda já ne,ale bylo tam špatné lesní značení a místo 6km jsme šli asi 14 Laughing ale děti To zvládli,ze zpěvěm a úsměvem to šlo,ale víte co byla prča Laughing Já se směji i několik let potom,no do pohlednic napsali..."Maminko tatínku dneska byla hrozně dlouhá procházka, asi 50km ,paní vedoucí se stratila"no lidi jsem to četla,a ikdyž se stydím tyhle pohledy neodešli,by nás rodiče sežrali Laughing Vidíte a taková já jsem Laughing

Alenko:
a to rajské rizotko je jednoduché,zůstala jedna porce rajské tak se uvařila rýže ,a smíchalo se to a máme rajské riziko pro všechny Laughing

MickoPt:tak temu věřim že tam dojdeš Wink a stím oblečenim,to si piš je to paráda,já nosím rifle a to je co říct už několik let jsem nosila jen šponovací černé kalhoty,se cítím mnohem lépe Embarassed Very Happy

Lenka 1975:Leničko to musel být šílenej pocit,no mě by bylo ouzko,je mi to líto,no já musím zaťukat že jsem to co Verča že jak je tam máte něco zadarmo,nebo pošli to nebo se ti něco stane,a takové ptákoviny,tak se všem taky omlouvám,ale tak se teho bojim ,že to taky neotvírám a rovnou odstranuji,tak držim pěstičky aby se to rychle vyřešilo Razz Razz Razz

Annax:je mi líto že se ti opka odsouvá,držím pěstičky na nový termínek,a to co nejdřív Smile

AlenaM:Alenko i Tobě pěkný nedělní podvečer Razz

maraba:Marabo skus si dát na krk zábal studenej kapesníček do igel.sáčku a ten do bavlněného šátku a šup na krk,mě to teď zabralo a paralenek a šup pod 3peřiny,drž se teď to fakt řádí Razz

Tak a jdu běsit ,chichi věsit předposlední pračku Razz Na ten splín už by to chtělo to sluníčko Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:10 pm    Předmět: Citovat

Stelo hmmm, to musí být dobrota, já miluju nejvíc kuskus se zeleninkou, masem a trochu hrozinek do toho, mňammm Laughing
Alenko nechci dělat tady reklamu, ale mamka prodává věci z Just nahrin a jsou tam moc dobrý věci a hlavně pomáhají, koukni na www.justnahrin.cz já beru od tam vitamíny, Tanem sirup, který je dobrý na kašel a Luděk dost trpý na průdušky a po pár lžičkách sirupu je líp, no však se koukni, nebo se zeptej mamky na FB., ráda poradí....
Iriska

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:13 pm    Předmět: Citovat

A sakra to je zase román,takže jeden na zasmání,pro ty co mají splín.....

U zpovědi se muž zpovídá ze svých hříchů:
Víte otče,ta moje tchyně,to je ale ženská.
Chvílema uvažuji ,že by stála za hřích...
"Pamatuj synu,nesesmylníš...!"
"Kdepak velebnosti..."NEZABIJEŠ!"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Renata68

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:15 pm    Předmět: Prášky Citovat

Ahojky všem,
chtěla jsem se zeptat, jak jste polykali prášky po operaci? Zatím si je drtím, ale je to pěknej hnus......Nechci otravovat doktorku voláním a proto jsem se chtěla zeptat, kdy jste začali polykat prášky celé. Jsem 11 den po plikaci. Jinak se musím pochlubit, že blinkací misku již nepotřebuji a na dnešek jsem prospala celou noc v posteli a né na křesle.Den ode dne je to lepší.........
Díky Renča

plikace 2.2.2011 OB klinika
před operací zhubnuto 9 kg
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:24 pm    Předmět: Citovat

Stelo, Peťo Hel ...
holky hoďte ty vaše recepty s tím kuskusem do receptáře ... jsem to nikdy nedělala a ráda bych vyzkoušela Wink

OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:24 pm    Předmět: Citovat

Tak já taky jeden přidám a musím ho napsat celej,tak mne n elinčujte.

Večer jde manželka do ložnice za manželem. Zakopne o práh a švihne hlavou do skříně,no rána jak cip. Manžel se lekne,posadí se na posteli a starostlivě se ptá manželky: Miláčku,nestalo se Ti nic? Nejsi zraněná? Pojď ke mně do postýlky,pojď. Tak si jde k němu lehnout a po chvíli se pomilují. Po příjemném sexu jde manželka do koupelny. zakpne o práh a jebne sebou o pračku. Manžel v posteli otevře jedno oko a říka si : No je toto možné? Piča jedna šmatlavá... Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: