Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
Marti, já to před chvilkou studovala, Petunka je osmnáctý den po opce, tak mixovanej špenát už by mohla, ne ? _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anazuz
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
Milá Bossice - se slanobýlem chlumním jsi mi zavařila, kam ty na takové špeky chodíš Hledala jsem, jak jsem mohla, ale naše lékárenská distribuce tuto bylinu nezná. Napadá mě řešení v bylinářství mezi mosty a nebo net, tu je k seznání různě. Vzhledem k obsahu kofeinu to bude ale býlí podobné možná čaji mathé a to je i u nás k mání (na objednávku).
Jinak všem krásnou neděli! Naradaru to vypadá na déšť, ale venku je zatím sucho, tak by se mohla nějaká příjemná procházka podařit  _________________
Metřík vytvořen v únoru 10*4.6.10 bandáž Turnov*1.11. sklouznutí bandu-reponace a vše nanovo*doplnění 01/11 3,5ml a 03/11 3ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Verko+Janicko-koukla jsem na fotecky a paraaaaaaaada
Jj-ta zmena je uzasna a je to krasne videt.Gratuluji
U Verky-to uz je bezpredmetny pac ta je za vodou a suprove  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Terco, ja ho mela a vrnela sem blahem, mam ho moc rada a musim ho mit kazdy mesic
mela sem ho z listoveho,pomixovala dala kapku smetany na zjemneni a teda bez cesneku
a na vrch sem si dala mixlou lucinu _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
MickaPt:napsala jsi to velice pěkně a věřím že Ti tahle oparce navždy změní život a jedeš pěkně,takže myslím že svůj cíl brzy zvládneš,tak se drž...
Jinak procházka byla pěkná,moc nefouká jen malinko zebe,a sluníčko se snažilo protlačit,ale chudáčkovi se to nějak nedaří...tak třeba bude odpoledne líp,jdu se pustit do úklidu a praní,,,tak se držte děvčata  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Irisko i rajskou na sladko mam rada, teda mela, ted po opce jio nejsem schopna pozrit a polevky taky _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
petunko:jak nejsi schopná pozřít?že se ti znich navaluje,nebo jsou pro tebe těžko stravitelné,nebo se Ti změnili chutě? Jooo rajskou já můžu,polévku i máčku, já ji nezahušťuji moukou ale jen strouhanou mrkví,takže je malinko jiná,ale mě chutná a děti už si taky zvykli  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
jak citim mastnotu nejsem schopna polknout a chute se mi teda zmenily docela dost
a se mi i navaluje jak nekdo vari ci smazi,nedelaj mi ty smrady dobre
a co me stve ze i muj versace bright crystal mi nevoni _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
MickaPt věř, že operace bude účinná. Holky já pořád čtu ačtu a u toho vařím, ale manžel se začal procházet po kuchyni a zvedat pokličky, takže už má hlad. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:04 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj devcata,
gratuluju vsem, ktere jste zhubly, bohuzel to muj mozek nezvlada sledovat a zpracovavat, tak vy si to preberete
U nas byly varene brambory - ja se spenatkem (jen soleny, ale uz jsem si zvykla, ze tam neni cesnek ) a pro mladeho takove karbanatky, ktere jsou s ruznym korenim a prakticky jsou to bramboraky, ale misto brambor je mlete maso Jednou jsem to udelala, kdyz tu byli rodice, ti se toho chytli a spolu s rizky tohle jidlo delaji kazdou nedeli
No, pojedeme dneska jeste nakoupit a budem zkouset pect kolacky
Poprve jsem mlela mak v mixeru, bylo to zajimave, ale jelikoz nemam mlynek, musela jsem se k tomu zkusit uchylit a jde to... To mi pripomina:
lolinko, myslim na tebe, dodam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
Tak to je fakt zajímavé,no ale stou mastnotou máš zase fajn v jedné věci nemusíš žádné uzeninky a tak ,a nato já hřešim,sice malinko ale dám si,ale je pravda že třeba nemám ráda silné vůně,nebo vůbec nemusim smažený sýr ,no ony ty změny ,přece jen jsou a u tubu jsou jistě ještě větší...tak přeji ať je líp a jdu konečně něco dělat,ale fakt se mi nechce,napřed sehřeji dětem nudličkovou polévku a pak se pustim do práce..  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:07 pm Předmět: |
|
|
Micko,přesně tak,kdyby to bylo tak jednoduché shodit tak nemusí být operace,holt nemá každý pevnou vůli ale neboj,budeš kočka,a pak všem vytřeš zrak
Iriskojsi sluníčko,jsem ráda že jsi zase tu...
Jinak sleduju,že se všude vaří úžasné dobroty,to je super že sem občas někdo napíše co bude vařit,dobrá inspirace
pěkný odpoledne[/b] _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
Stelli a zitra mam na obidek v planu kapustu _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
petunko a nepřeháníš to? kapusta? to není jídlo vhodné tak krátkou dobu po operaci, neměla bys náhodou být ještě na kašičkách? či hustších polívčičkách? špenát - no dobře, sice si myslím že je dost těžký po operaci, ale budiž, ale kapusta????????????  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
myslis ze ne? ani kdyz ji rozmixuju?
priznavam ze mi dochazi napady co varit, polevky mi nejedou a na jogurtech a presnidavkach nevydrzim , uz se mi hnusi sladka chut _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|