Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terča

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:02 pm    Předmět: Citovat

Jani a Marti, pro mě jste jedny z těch , co došly až na konec a máte můj obdiv... a taky Sue, Romana, Renča Levá, na všechny jména si nevzpomenu, omlouvám se.
Jani, doufám, že už Ti nebudu muset závidět, že Ti stačila čtvrtina rohlíku. Vzpomínám na to celkem často.
Kokos, já hubla jen první čtyři měsíce po operaci a hlad jsem měla od prvního momentu po operaci.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
janaaa

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:03 pm    Předmět: Citovat

romi vím co je depoprovera zač. kdysi jsem ji brala pět let. nejdřív menzes v kuse dva měsíce, ale potom roky nic. riziko osteoporozy, tak jsem ji vysadila, taky rok trvalo, než jsem je dostala, ale přesně do roka jsem je dostala. před operací břicha jsem si ji chtěla nasadit, at je nemám když budu celá rozřezaná, ale ouha menstruovala jsem víc a dýl. po dvou měsících nic. a od té doby taky nemenstruju. takže taky doufám, že jak přestane fungovat, že se i váha uklidní ale moc se k tomu neupínám.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
janaaa

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:05 pm    Předmět: Citovat

terčo už nemusíš závidět Laughing opravdu už mi čtvrtina rohlíku nestačí. Embarassed taky by mě zajímalo jak je na tom renča levá, byla měsíc přede mnou.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010

Naposledy upravil janaaa dne so únor 12, 2011 5:09 pm, celkově upraveno 1 krát.
kokos

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:05 pm    Předmět: Citovat

No holky, nemá se nejlíp ta Halina Pavlovská??????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:10 pm    Předmět: Citovat

kokos, máš pravdu Halina Pavlovská kila vůbec neřeší, dává je ještě jako svou přednost. A co Helenka Růžičková, ta to taky myslím nějak moc neřešila.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
verca

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:12 pm    Předmět: Citovat

Tak jsme doma - byli jsme s mladým na motokrosové trati - bylo tam krásně, ale jsem vymrzlá až na kosti, ani psát mi moc nejde.....hodím nějaké fotečky za chvíli...

Aničko ano, heslo mám změněné, takže žádný resart PC nepomůže Laughing psala jsem to v jiné sekci před několika dny a proto, KDO CHCETE MÉ HESLO NA RAJČE, PIŠTE MI sz !!!

Leni děkuji moc, však se také dočkáš, neboojj !! Wink

Koukám, že tu máme opět plodnou diskuzi tubu & band - holky napsaly jste to moc hezky, je dobré, aby tu bylo i toto, ne jen to, jak se krásně hubne atd atd.... nikdo neví, jak skončm za rok třeba já sama - třeba začnu také přibírat, nikdo fakt neví co bude a ač mi doteď šla váha sama krásně dolů, může jít i krásně za čas nahoru - je to hnusná předtucha, ale bohužel i s tím se musí počítat, takže je to stále o boji !!

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne so únor 12, 2011 5:14 pm, celkově upraveno 1 krát.
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:13 pm    Předmět: Citovat

No já Jani nevím ale podle toho co píšeš tak přibíráš s každou nějakou životní změnou a jestli opravdu neděláš nějakou dietní chybu tak bych se nad tím zamyslela a nebrala to jako výmluvy. Já znám spousty lidí kteří přibrali když přestali kouřit ale pak se jim ta váha ustálila a zase to shodili. Wink

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
martina

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:17 pm    Předmět: Citovat

dlouho jsem přemýšlela jestli to co teď napíšu sem psát mám nebo nemám, ale i s vědomím toho, že si zřejmě tím proti sobě poštvu některé lidi, to napíšu

v poslední době mám prostě takový pocit, že spousta lidí, kteří sem nově přijdou nemají o bariatrických operacích to nejmenší vědomí, jen někdě jim jedna paní povídala a oni se řeknou, že to taky chtěj a nejhorší je, že si myslí, že je prostě někde odoperují a je jim vlastně úplně jedno jaká operace to bude a oni budou naprosto sami hubnout a nemusí již pro to nic udělat Crying or Very sad NENÍ TO PRAVDA, JE TO VŽDY JEN A JEN NA NÁS JAK S TÍM NALOŽÍME

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
bobule

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:18 pm    Předmět: Citovat

janaaa

Jani co si budem namlouvat ... nemládnem a je to i vědecky dokázaný, že čím víc se blížíme k přechodu, tak se mění i tělo a ukládá si tuky do zásoby ... navíc ty jsi přestala kouřit ... znám lidi co po tomhle kroku nabrali i 20kg .... takže si myslím, že se držíš moc dobře a že se to zas ustálí .... Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
janaaa

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:24 pm    Předmět: Citovat

bobul, romano a martino, díky že jste. i ostatní samozřejmě. Laughing potřebovala jsem to ventilovat, protože někdy mám pocit, že nevím co dál. tolik let už mi tyhle stránky pomáhají, proto tady neustále straším. Embarassed

marti máš pravdu. taky mám ten pocit. vrhají se do toho bezhlavě bez sebemenších informací. taky jsem víc jak půl roku sbírala různé informace, než jsem se odvážila jít na první konzultaci.

[/url]
qwys

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:30 pm    Předmět: . Citovat

Taky mi tyhle stránky pomáhají, já sem teď nechodit, nevím, co by bylo, protože mám pocit, že lidi kolem mě absolutně neocení, co dělám - ve všem. I že už mám dole od minulého roku 16 kilo, i cokoliv udělám na domě, protože nejsem vychovaná tak, abych jen seděla se založenýma rukama, je to špatně.

Tak v těhle chvílích je to obrovská podpora a motivace nezkazit to jen tak, životu natruc.
Terča

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:39 pm    Předmět: Citovat

Přiznám se, že dneska se mi to zdá nějaké jednodušší než v době, kdy se s bariatrickými operacemi začínalo. Ale možná je to je můj pocit Embarassed

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lubinka

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:44 pm    Předmět: Citovat

věrča malý dotaz,ta zmiňovaná dotyčná jsem já Question Question Question Question Question Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
janaa moc díky za příspěvky,vlastně tvé foto atd mě loni nakoplo jak dál,držím palečky a těším se na srazík Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:45 pm    Předmět: Citovat

Jani jen ventiluj vesele dál je potřeba zkušenosti nás všech abychom se dozvěděli toho co nejvíc. A myslím si že není třeba se stydět i za selhání. At sem napíše ten kdo v životě neselhal. A další věc jsou i lidé kteří mají zdravotní problémy a myslí si že selhali. Tak už dost obvinování.Společnými silami to dokážeme a jestli ne tak alespon neumřeme s vědomím že jsme se o to aspon nepokusily. A jak říká Věrka bojujééééééééém Wink

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
martina

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:46 pm    Předmět: Citovat

Teri asi to bude tím, že v době, kdy jsme my začínaly tak současně začínalo i toto forum, ono teda předtím již nějaké bylo, to potom zrušili a tohle má počátek v době před těma zhruba 5 rokama (samozřejmě plus minus nějaký ten měsíc), sbíraly jsme informace, kde se dalo, v té době s velkým přispěním pana doktora Čierneho, ti dnešní to tady vlastně už všechno mají a je to v pořádku, to si myslím, že je dobře, ale na druhou stranu je to nenutí pro to něco udělat sám. A něco číst? Proč? Je přece jednodušší se klidně 10x zeptat. Co když mi někdo odpoví něco jiného než už mi odpověděli ti jiní? A to mě mrzí Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
A o některých raději ani nemluvit, že?

janaa díky i já jsem moc a moc ráda, že seš, protože od tebe jsem zas potom čerpala já Laughing , a samozřejmě jsem celkově ráda, že tohle forum je - někteří přestali chodit, přišli noví, staří se občas vracejí, bohužel jsou tací, kteří se už vrátit nemůžou, i kdyby určitě chtěli, protože tohle forum byla jejich druhá rodina Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka

Naposledy upravil martina dne so únor 12, 2011 5:48 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: