Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petíí
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
JJ kde si mužu ted něco vybrat ..to aloe je skvělé mam jiné , ale tohle s ostatníma bylinama CHCIIIIII _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
Petíí tady vybírej http://www.lr-czech.com/catalog/ na ty ceny nekoukej, ty se pohybují úúúúplně někde jinde, než máme my  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
zakleta: safra, tak to je spatne. Endiaron je dobrej, ale mel by se brat tak 5 dni, aby to melo smysl a clovek si neublizil. Kazdopadne jak pise Alena - cerny caj, piskoty...:,-( leky na tlak bych asi nebrala. A ten zitrek bych take zvazila, uz kvui tomu okoli :,-( _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
verca....no že já si to nemyCHlela, že ty tam seš takyyyyyyyyyyyyyyy
bobulko....ještě seš mimo mísu,,,nebo už ses aspoň jednou dneska trefila??? ..... jináč moc díky za tip /i katce/ určitě někdy využiji....
čočkovou jsme měli předeffčírem a lívance dělávám pro "žravé" party ke snídani jako zákusek..... na večeři by mě s tím chapi asik vyhodili ,
Irisko... myslím, že i stokilové mají právo a chuŤ se bavit . Mě kila nikdy nevadila a dokonce moji plesoví tanečníci mi lichotili, že když tančím, tak jsem lehká jak víla ..... doufám, že to parchanti nemysleli jinak .....takže STUD stranou
Aničko.... díky za pochvalu...jukni do bazaru na ty plesové šaty....bo už je nepotřebuješ????
Bossice.... ááá dobré ráno ..... vidím tě přihlášenou, tož zdravím a reku, že jsi s tou docentůrou měla recht, holka kytrá  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel )
Naposledy upravil jane-jane dne pá únor 11, 2011 4:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
Na střevní a žaludeční potíže jak už tady bylo řečeno je fakt dobrá ta coca cola originál, slazená, ledová- pít po malých douščích a na odvodněnej organismus je jak pro dospělý tak pro malé děti obyčejný slazený čaj s trochou soli ... tohle mi bylo doporučený mojí paní prímářkou z pediatrie když byly děcka ještě malinký a můžu říct, že to funguje....
sůl zadržuje vodu v těle a organismus se tak rychle neodvodní ... důležité hlavně pro malé děti
JJ
stále mimo ... dneska mi to vydrží až do zítra  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
Za chvíli vyrážím na svou první lekci italštiny. Začínám mít bobky. Budu tam nejstarší a nejblbější  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
No vy jste toho zase za pár hodin napsaly,dočítat Vás to je mazec Ale je vidět že to tady žije Jo a vy co jste nemocné tak žádné pošty,nákupy a vyřizování pěkně postýlka nebo toaletní mísa a zase postýlka  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
Sibyl... italština mi piace... uvidíš, že ti půjde ... je krásně zvučná  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Sibyl,zááávist....italština můj sen,ale zatím mám co dělat s angličtinou,tak až někdy....
cindíček,mi je odpuštěno,pač já se takhle "blbě"ptala poprvé
ale když nejde o mě,tak to se rači třikrát zeptám,než šířit nějaký info blbě.
Irisko,není to ještě s metříkem uplně ono,ale slibuju si že se to na jaře více rozjede,bude víc příležitostí k pohybu
zakletá,na zvracení nevim,ale na průjem je bezkonkurenční nastrouhaný kaštan,ale musí být zeschlejší.... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
alenko
dehydrovaná bych být neměla, piju fakt hodně, i když teda hodně chodím i na wc no.. na malou i velkou, rozdíl neshledávám, obojí teče
Colu jsem si koupila, je to možná malilinko lepší....
S tím vítáním si to ještě rozmyslím, uvidím jak mi bude ráno .
snědla sem suchý rohlík, a plátek sýra, a zatím to držím v sobě, tak snad to vyrží.
Sue
joo to já bych ležela a nic nezařizovala, a nehla se z postele ale s dětma to jaksi nejde, kort s miminkem. Ale musela jsem posla ty dotazníky na OB kliniku, a vyzvednout si na poště čajík na spalování tuků, už sem ho tam měla skoro 14 dní.. a jak už sem dlouho nemocná tak sem to furt odkládala, ale dneska už byl poslední den kdy to bylo možný vyzvednout. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
jj-uz jsem jukla a odepsala  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
Aničko.... ráda ti je půjčím.... i šál si budeš moci vybrat.... /červený, růžový, černý/....ale tyhle starochy prodávat nemůžu.... to bych se hanbou propadla  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
Jane já tleskám!!! Sice jsem mimo téma, měla bych jít do "pokroků", ale musím Tě vychválit veřejně, aby si toho každý všiml!
Parádička, gratulinka...i pusinku Ti posílám! I když...ta moje je asi jaksi navíc, beztak jsi jich dostala od Muchloně nepočítaně (pusinek, ne bacání).
RENNY tu máš odkaz od Dars ohledně lymfodrenáže, měla by jsi tomu masérovi zavolat ři napsat, je prý nejlepší a poradí každému. Dars říkala, že u lymfodrenáží jsou jisté kontraindikace, tak aby sis neublížila. Dars od Tebe žádnou SZ nedostala, takže neměla ani na co odpovědět.
http://www.studioslim.cz/ _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
zakletá - já když mela tuhle chřipku, nemohla jsem do sebe nic dostat, endiaron furt nezabíral, a tak jsem se po tejdnu překonala a totálne nacpala bramborama a knedlíkama, na prasknutí...............strašne jsem nafoukla, pak strašne pr................a druhej den mi bylo dobře, tak nevim jestli to bylo tim, ale bylo to totál vysvobození....je to strašnej humus, chápu te
no holky, mne ASI čeká v červnu svatba, i když nikdy neříkej nikdy...............a telo furt vypadá jak ROPUCHA, tak se musim snažit, dnes sednu na kolo.................a možná budu i šlapat  _________________
14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
zakletá prostě to máš těžké,tolik věcí stíhat a do toho viroza a miminko,no holka drž se!!!!!!!!jednak at tě to brzo přejde a hlavně at to ještě nedostanou dětičky  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|