Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 613, 614, 615 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
deniiiii

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 8:57 am    Předmět: Citovat

Ještě k tomu léku na žaludek.Já užívám helicit ten mi předepsal mudr.čierný a pomáhá.Nemám vůbec potíže.A co se týče návštěvy psychologa tam jsem byla jen jednou a dala mi ten papír co jsem potřebovala.Ale jak tu už někdo říkal záleží na psychologovi.Někde se jde jednou někde vícekrát.Holky já bych se chtěla zeptat kdy jste šli poprvé k obezitologovi na kontrolu od opky?Já mám v propouštěcí zprávě z nemocnice,že mám po operaci navštěvovat obezitologa pravidelně.Ale říkala jsem si,že se tam objednám,až najedu na tuhou stravu.Teď se mi to u kašovité zdá ještě zbytečné.Co myslíte?díky za radu

Operace 18.1.2011,Plikace,Břeclav.
Před operací zhubnuto 4 kila.
Doma mám podporujícího a hodného přítele a kočičku Lili:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 9:29 am    Předmět: Citovat

deniii tak třeba my se museli hlásit každý týden telefonicky a za měsíc byla první kontrola Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
deniiiii

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 9:42 am    Předmět: Citovat

verca...vy jste se museli hlásit denně dietologovi?Já jdu na kontrolu po měsíci k mudr.čiernému,to je ten co mi opku prováděl.Ale právě u toho dietologa nemám stanoveno kdy tam mám jít.Mám v papírech z nemocnice jen,že k němu budu muset chodit na pravidelné návštěvy.A k tomu lékaři co mě operoval mám jít měsíc po opce,dva měsce,tři měsíce,po půl roce atd...

verca

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 9:44 am    Předmět: Citovat

jo ahaa, dietolog - tak tam jsem nechodila vůbec, ani před opkou, ani po opce....tak to promiň za mylnou informaci Laughing a denně néé, jen jednou týdně Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
deniiiii

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

verca...v pohodě.Tak to máš dobré,že jsi k dietologovi nemusela.Já budu muset a moc se mi tam nechce.Protože tu ve zlíně je jen jeden a k němu mám chodit,ale nepůsobí na mě moc příjemně.

moquita

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 10:15 am    Předmět: Citovat

Díky holky, tak snad tam nebudu muset několikrát Rolling Eyes Very Happy

[/url]

Tubulizace 17.5.2011 dr. Foltys, Ostrava; kolečko hotovo 18.3.11
katka04

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 10:27 am    Předmět: Citovat

deniii já nechodím k obezitologovi, ale do metabolické poradny. Ale asi to bude stejný. První kontrola po dvou měsících od operace a pak jak si tě objedná

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 11:11 am    Předmět: Citovat

moguita, já jsem byla u psycholožky taky jen jednou, ale 2,5 hodiny a druhý den jsem si šla pro doporučení na opku. Takže OK. Ale byla jsem celkem vyjevená z toho, že mi psycholožka řekla, že jsem u ní první pacientka co jde na bariatrickou operaci. Ještě to prý nedělala. Udělala mi celkové psycho vyšetření, kreslila jsem, počítala, skládala kostky atd. O operaci, nebo o stravování po ní nepadlo ani jedno slovo.Ve středu jsem byla u neurologa na vyšetření se zády a ten nevěděl vůbec co to je bariatrická chirurgie.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
LF

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:32 pm    Předmět: Citovat

moquita: Tak u mé návštěvy psychololžky byla právě operace hlavním tématem. Co taky jiného když se jedná o tohle že?Smile Ptala se mě, proč do toho jdu, na to jestli jsem někdy hubla sama nebo pod dohledem odborníka, jak se stravuju, jestli sportuju, jestli si nenahrazuji jídlem třeba nějaké trápení a ptala se mě, na pooperační stravu. Jestli vím jak jí dodržovat, co po mě budou chtít atd. Pak jsem nakreslila strom, postavu a udělala Rorschachův test. To jsou takové ty obrázky co ti ukazuje, a ty říkáš co tam vidíš.

Někdo ale dělá třeba i testy o 150 otázkách atd. To jsem ale nedělala.

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Lenka 1975

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 2:29 pm    Předmět: Citovat

moguita, jooo ten test o 140 otázkách jsem taky dělala.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
gregorien

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 3:03 pm    Předmět: Citovat

Ahoj... jmenuju se Mirek. je mi 21 let, měřím 193cm a vážím 145kg .Jsem zde prvně měl bych pár otázek... před 4 roky jsem vážil 97kg a byl jsem se svým vzhledem spokojen. Behem 3 let sem pribral 40kg , nastaly mi zdravotní komplikace (vysoky tlak , problémy s klouby - spřetrhané vazy v levém koleně, často se mi dělaly mdloby atd...) I přes mou snahu, pravidelné sportovní aktivity 3x týdně fotbal , voleyball a posilovna (vždy sem aktivně sportoval) se mi nepodařilo zhubnout a to díky mému apetitu. chci podstoupit bandáž žaludku a žít zase normálně.. problém je ve finanční stránce... Někde sem se dočetl, že bandáž vychází na 100tis.. chci se zeptat zda je tato cena správná a zda mi můžete poradit, jestli nějaká pojištovna tento zákrok hradí. Momentálně sem u VZP. předem díky za info. mirek Question
bobule

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 3:14 pm    Předmět: Citovat

gregorien
ahoj Mirku, vítej mezi námi .....co se týká hrazení těchto operací, tak prozatím a myslím, že se nechystají žádné razantní změny jsou tyto operace plně hrazeny pojišťovnami. I já jsem u VZP a pokud se léčíš na vysoký tlak neměl by být nikde problém ... máš obezitu II stupně a jsi tím pádem vhodným kandidátem na tuhle operaci.
Jen se zeptám ... proč zrovna bandáž žaludku?
Jinak tady na těchto stránkách najdeš opravdu vše o všech možných druzích operací jejich pro i proti.
Pokud budeš mít ještě nějaký dotaz, tak se klidně ptej ... vždycky se najde někdo, kdo ti odpoví Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
gregorien

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 4:01 pm    Předmět: Citovat

ahoj... diky za reakci. abych se priznal tak "bandazi zaludku" sem myslel spis obecny pojem nejakeho zákroku vhodného pro mě... ze bych se primo lecil na vysoky tlak se rict neda... spis me vzdy obvodní lekar upozornuje na vysoky tlak, ale nikdy nic nepredepise - neresi.. Jen jednou jsem byl na nejakem vysetreni ale uz si nevzpominam na jakem oddeleni... Jinak chodim na kardiolgii protoze mam "skraty mezi komorama" ... Chtel bych poradit, jake kroky musim podstoupit a v jakem poradi, abych mohl nektery ze zakroku podstoupit...
bobule

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 4:07 pm    Předmět: Citovat

gregorian

hele jukni prvně sem .. vypočítej si svoje BMI a tam se ti ukáže v tabulce co a jak http://www.bandingklub.cz/bmi.phtml
navíc pokud se léčíš na kardiologii by si měl toto konzultovat i s tím lékařem, který tě má na starosti jestli je pro tebe tahle operace vhodná ...
Jinak můžeš začít u obvodního, ale pokud ještě nemáš žádné zdravotní potíže, které by tě k operaci předurčovaly, tak nevím, nevím ... záleží jakýho máš obvoďáka a jak se k tomu postaví on ... taky jestli si hubnul pod dohledem obezitologa by bylo dobré to prokonzultovat s ním ...
Já třeba obvodní obešla a šla si robnou vyřizovat operaci Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
gregorien

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 4:29 pm    Předmět: Citovat

no moje obvodni nestoji zanic... taky bych radsi zvoliv stejnou variantu jako ty... diety sem zkousel, ale bez vysledku... potreboval bych trochu navest, jake prvvni kroky musim udelat pro vyrizeni operace
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 613, 614, 615 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: