Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
Verčo tak Ty máš doma běžící pás? Můj sen...a Ty ho necháváš ležet ladem. Jsi lenoch, nezbednice a marnotratnice. ...no jestli teda čekáš, že Ti narostou jako správné slépce křidýlka, tak už si toho pásu ani neužiješ
Tsss, Tebe jsem litovala jen jednou, při sdrátovaným palci, ale to bylo stejně jen ze slušnosti. Ty žádnou lítost nepotřebuješ a ba co, ani si ji nezasloužíš!
Tak a teď jdu do vany, abych nemusela číst Tvou reakci. Abys nedopadla jako oškubaný opeřenec...vzteky si budeš jistě skubat péříííí , že mě nemáš pro okamžité ztrestání po ruce. Blééé, zdrhám!!! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
bossice: Diky. Ja to nechtela uz hledat vcera, vecer, byla jsem utahana. No tak fakt jsem to prehlidla, tak je slusnost se omluvit:-)
Co se tyka toho piti az po dvou hodinach, tak to je pochopitelne odjinud, nevim uz, zase, pochopitelne, odkud. Kazdopadne jsem si vcera znova procetla cele "stravovani" + tipy. A snad nejvetsi "vitr" mam z padani vlastu, protoze uz ted jich mam 5 pul. Porad se konejsim tim, ze by mi treba tolik padat nemusely, vzhledem k veku, ale jinak uz se vidim jako Spejbl  _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
bossss se tu tlemím jak magor Si Tě živě představuji, jak se tváříš za tím compem, když mi odepisuješ
Pokud po něm toužíš, si pro něj přijeď, zapůjčím Ti ho a docela by mě zajímalo, zda chudák nedopadne tak, jako u nás - jestli bys na něm fakt šlapala (bobuull chodit po páse Ty nemravo)
Jsem si udělala radost !!!!!! Koupila jsem si nááádhernou bundu !! Ale zimní už nééé, pěkně jarní, podzimní, má úúžasnou barvičku, to jsem prostě odolat nemohla  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
Suelin jsem tu zlato, ještě jsi mi neřekla jak ti je?? !! _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
příjemný den přeji všem....
včera jsem si dělala pořádky v šatníku a botníku....a potěšilo mě, že opět nazuji lodičky, jen jsem měla co dělat se postavit....nohy si odvykly na podpadky....když jsem chodila poslední 2roky jen v cápotkokách,protože jsem normální botky neobula...jak jsem nohy měla nateklé...
váha pomalu ubývá...mám z toho radost....
chtěla bych taky dosáhnout takových váhových úbytků jako verca...a jiné hubnulky.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno všem.Lady jsem den ode dne lepší a lepší!!!!!!!!Ted mažu a mažu,bříško je oteklé,ale myslím že v pořádku,jen se šolichám jak v létě.Opravovala jsem metřík,takže dnes jsem v cíli jupííííííííííííííííííííííí _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
Suelinko gratulace veliká!!!!!! Vidíš jak jsi šikovná ... bříško splaskne už to bude jen lepší. Žádná práce jen lenošit a nechat se obskakovat, ale je mi jasné že ta tvoje beruška tě moc nenechá  _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
Přeji krásný den, ale u nás bohužel od rána prší, tak snad je někde líp. suelin jen bříško hezky maž, ono se ti pak odmění, že bude krásně hladký a jizvičky neviditelný  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
Micko ahoojjj, neboj se kočko, také se dočkáš, nejde všechno teď a hned, dokonce ani já nemám vše teď a hned, takže ani ta zahozená kila jsou téměř za rok, tak nezoufej kočko a jedéémmmmmmmm
Jinak k lodičkám velká gratulka !!! Trénuj doma po obýváku, než v nich vylezeš ven
Sueee no superr, moc krásně se to čte, že je to lepší a lepší !! Gratulka největší, že to už takhle zvládáš !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
mickaPt:+suelin2: velka gratulace obema! jak k ubytkum a radosti z toho, tak k opetovnemu noseni veci, ktere predtim nesly:-) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
Děkuji děvčata,jj nechat se obskakovat ,to jo když je manža doma,ale jinak to moc nefunguje,ale nic težkého nedělám,jen vařím a veším prádlo, jinak to moji chlapi s dohledem zvládají.Aduška je rozumná neskáče po mně je opatrná  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
děvčátka já nestihám dočítat .-(
za chvíli se asi ubleju a u.eru k smrti  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
ahoj všechny zdravim a přeji pěkný den
Lubinko:už zase koukám po metříkách ,ale ještě je nemám opsané ,dřív jsem je měla napsané a měla jsem přehled o pokrokách,teď jsem teho měla moc,ale to tvé super kolo nejde přehlídnout,jinak je mi líto že dětičky jsou marodi,tak se opatrujte ,moc na Vás myslím.A opravdu bojujééém
Micko:to je super když se i nožka zmenší spátky do lodiček,mocinko gratuluji,a zváhou jen tak dál,jde ti to skvěle
suelin:blahopřeji,kdo maže ten jede,a ty budeš nádherná,tiše ,no ne tiše,nahlas závidím
Verča a ostatní:jak jste psali o těch strojích tak to je můj sen mít něco šlapacího chichi,vždy jsem si přála rotopet,nebo aspon normální kolo,snad si jednou splnim sen...tak všem přeji aby se jim dobře šlapalo,,,ale honě jsem slyšela otom že kdo ho má ten ho většinou používá jako věšák,tak říta že je to často pravda?
Verčo díky za písmenka na skypu,ještě že jsi mi tu hlavu dubovou nechala,chichi,tak u nás počasíčko taky nic moc,ale jdeme ven ,musim pro nosní kapky,zázvor a pro přihlášku malemu do školky,lidi tio tak letí,teprve se narodil to je děs,,,tak se všeci opatrujte,,,mám Vás moc ráda
Bossí:děkuji za sz,moc si teho vážím  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 10:27 am Předmět: |
|
|
verca+Iriska ahojky...vím, že kila nasbíraná za desítky let...nejdou dát dolů za čtvrt roku...ale věřím,že do roka dosáhnu cíle na metříku....
vidím,že to jde...
včera jsem trénovala chůzi v lodičkách po obýváku...bylo to jako ,když se učí batole chodit
cindicek jsem ráda, že otoky nohou se zmenšily.... celkově nohy ... obuji opět lodičky vel.37...musela jsem si v poslední době pořídit boty vel. 39, abych nechodila naboso...já mám širokou nohu a vysoký nárt...takže jsem měla problém koupit si botky i bez otoků...
ještě před 2roky jsem i při mé váze nosila botky na podpatku...ale pak jsem musela přejít na důchodky bez podpatku..
jak ty píšeš, že máš zdravotní potíže...a vyjádření lékařů,že máš zhubnout..to znám taky...ale ty jsi holka mladá,ještě nejsi po porodu..tak začni s nadváhou něco dělat...až ti bude 40 a více...hubne se hůře...po porodu váha málokteré jde dolů......i když jsi hezká holka...kvůli vzhledu hubnout nemusíš...
já jsem taky na opku nešla kvůli vzhledu...ale kvůli zdraví...a cítím se lépe...
čeká mě ještě kus cesty k vysněnemu cíli _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
MickaPt: viz SZ:-) _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|