Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rendy

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 11:28 am    Předmět: Citovat

už se nemůžu dočkat na jaro už aby tu bylo Laughing a být na zahrádce a u kafíčka pěkně venku Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
STELA

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 11:47 am    Předmět: Citovat

Micko,velká gratulace,na normální boty se taky těším,mooc,
protože mám 41 normálně nakupuju v pánským Embarassed Crying or Very sad
Irisko,máš krásnej metřík a úbytek,teď sem kvůli tvým milým
příspěvkům chodím častěji Laughing
STELA

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 11:58 am    Předmět: Citovat

Holky,co jste po tubě,mám dotaz:známá uvažuje o operaci,zvažuje zatím různá pro a proti a ptala se mě,zda nevím jestli se dá tuba "přežrat"
tak jako jde band?? Hoodně se bojí těch porcí,že bude trpět hlady a bude nucená jíst víc a protrhne si žaludek....vím že se tu už psalo ale přesně si to nepamatuji díík za odpověď Wink
MickaPt

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 12:00 pm    Předmět: Citovat

STELA ahojky, děkuji, jsem ráda, že obuji normální velikost, to ne že by se mi zkrátila noha, ale zmenšila na objem....já boty měla na délku o 2cm navíc, na šířku jsem byla ráda, že jsem je dopla...kupovala si takové cápobotky, co měly volný nárt nebo se daly zapnout na volno, šněrovat apod.

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 12:09 pm    Předmět: Citovat

Stela ahojky stelo všechno se dá přežrat pokud hodně chceš ale já za sebe můžu říct,že to není potřeba dáš si trošku a máš dost, pocit hladu já osobně mám opravdu málo kdy. Přeci jen je žaludek sval a natáhnout ho můžeš. Porcí se bát určitě nemusí, když si dáš jen o jedno sousto víc cítíš to až v krku a proč tam rvát víc než je potřeba! Tohle jsou obavy snad všech co se chystají na opku, ale jsou zbytečné. Protrhnout žaludek snad nemůže aspoň jsem neslyšela, že by se to někomu stalo. Na začátku se musí papat jen tekutá strava a to má své odůvodnění. Žaludek je vlastně celý sešitý a tak mu musí dát čas na zotavení. Já jsem po opce dva roky a pořád nejím to co dřív,ale přiznávám dám si všechno, ale trošku. Naučí se papat co dvě nebo tři hodky a ani jí to nepříjde. Je potřeba hooodně pít (a já jsem na pití dacan) ale i to se dá naučit. Tak kámošce řekni ať si sedne k PC a zajde sem za náma a čte a čte. Držím palečky k správnému rozhodnutí. Já jsem moc ráda,že jsem to udělala,ale opravdu z hladu strach mít nemusí a když by přeci jen měla pocit hladu není nic jednodužšího než si kousnout, nebo jako já vlézt do ledničky a strčit do pusy kolečko šunky Wink

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 12:22 pm    Předmět: Citovat

Ladynko krásně jsi to napsala Wink Přežrat se dá opravdu KAŽDÁ operace, ať už je to band, tubu, plikace nebo bypass - je to pouze a pouze na disciplíně člověka. Za sebe mohu také říct, že jím úplně všechno, na co mám chuť, ale o mě se to ví už dlouho, takže žádné nové info sem nepíšu Laughing Laughing Laughing Stačí maličko a o tom to je - malé porce a hurá, hubnutí je na světě Wink

Takže STELO jak psala Ladynka, vezmi kámošku sem na forum, ať si v klidu všechno pěkně pročte a uvidíš, že bude potom v klidu Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
lucieee5

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 12:44 pm    Předmět: Citovat

VerčoSmile
Vzhledem ktomu, že se mi ta váha zastavila, jsem začala chodit na běžící pás...No nevím jak dlouho to vydržím, ale zatím pohoda, jen nevím co je tam to srce dám tam ruce někdy 80%, NĚKDY 100%. Na netu jsem to nenašla, nebo nevím jak se tomu říká. Shocked Dík

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
cindicek

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 12:57 pm    Předmět: Citovat

To je krasne, ze kdyz se tu zepta nekdo jiny nezli ja na neco, co tu uz je a bylo, jen chce vedet nazor od odstatnich, tak je mu ochotne odpovezeno, neni mu spilano a nekouli se ocima. Ale beda, pokud bych dotaz polozila ja:-D

zakleta: ahoj, porad je ti tak blbe? To me mrzi:-( Neni to uz na doktora?

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:01 pm    Předmět: Citovat

cindiiiii neséééééééérrrrrrr Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Já ti snad také odpověděla néééé Twisted Evil

Lucinkoooo ahooojjjjj holka naše ztracená, jak se máš?? Wink Jinak to srdíčko je TEP Wink Teda aspoň u toho mého běháku Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
cindicek

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:07 pm    Předmět: Citovat

verca: Smile)) Neboj, takovy veci me nemuzou rozhodit, moje trpelivost je nezmerna:-)) Jen se tim bavim:-)
Jo, napada me, jak jste mi nektera psala - ted uz nevim,jestli verca nebo bossice, ohledne toho piti, ze mi po odhozeni kil nebude vadit velke vedro, tudiz nebudu mit ani takoovou potrebu nalit do sebe naraz pullitr a podobne, tak musim podotknout, ze ja, ac tlustoprd, miluju teplo - pod 35stupnu, to pro me neni zadna teplota, kupodivu se totiz ani nijak zvlast nepotim. proc to ale pisu - psaly jste, ze je vam ted "vsem zima" (a tudiz je vam ve vedrech akorat), tak se ptam - proc zima, co to zpusobuje - zpusobilo? Kdyz to vezmu z pohledu tela, tak spis by cloveku mela byt zima ted - jak je tlusty, nedokrvuji se mu koncetiny a je zimomrivy, ale proc pote, co zhubne a ten obeh by se mel vylepsit? Surprised

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
zakletá

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:07 pm    Předmět: Citovat

cindi
je to na houbelec.. a zítra máme vítání občánků to nevím jak to tam přežiju, a vydržím.. snad to tam někde nepobleju Twisted Evil Twisted Evil
achjo... už sem fakt vyšťavená a už mě to nebaví.. jeste ze máme tak hodné miminko, celé dopoledne semnou spinkal Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:14 pm    Předmět: Citovat

cindi no cococo, co to má jako znamenat tohle???? Tohle tu bylo xkrát napsáno, takže si počkám, až tento dotaz položí někdo jiný, než ty, jasné Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Tělo je holt prevít, trvá 2-3 roky, než se organismus vyrovná s tou změnou....můj laický pohled je ten, že tělo nepotřebuje "tepat" tak rychle, jako při velké obezitě, tudíž se ani nedokrvují konečky prstů atd a proto je nám zima, ale takhle si to vysvětluji já, třeba je to blbost nad blbostí Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

zakletá ty koukej vyhnat ty bacily Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
lucieee5

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:16 pm    Předmět: Citovat

Verči Smile
ale jo dá se to Smile)
Sem si myslela, že je to tep tak potom nechápu, že má být při cvičení max 60% a já mám nejmíň 80%, sakra a to mám jazyk na vestě Laughing Laughing

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
bobule

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:23 pm    Předmět: Citovat

Dobré odpoledne uživatelky ...

hmmmm nejhorší je srážka s blbcem jak praví staré přísloví Confused Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne pá únor 11, 2011 1:29 pm, celkově upraveno 1 krát.
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:24 pm    Předmět: Citovat

Brééé krásné ránko.... ej keby bolo každé ránko ako toto ránko...ej to by bylo kokokoo...co to kecám...dyk je po poledni....prostě krásnejjjjjjjjjjjjjjjjj i když deštivej a ledovatej deeeeeeeeeeeeeeeeeen Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: