Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petíí
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
Ali... tento čajík popíjím delší dobu , hezky prohřeje..Mňam...a do prace mam pytlíkový....ale chutná podobně, to víš... tam není čas se s tím hrát. kupuju si od Apotheke... zázvorovo citrusové a nebo z medem.... doporučuju. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
Irisko do toho zázvorovýho čaje je ještě dobrý kápnout citron, ale lepší je limetka (i v lahvičce).
Kokos záleží na tom, jak hubneš...jestli to stojí za houbeles, tak Ti klidně můžou doplnit i 3 až 4 ml, záleží na tom, jaké je pro Tebe maximum. Pro mne 5,5 ml (tedy celkem za 3 doplnění), někomu se vejde i 8 ml. Ale upozorňuju Tě, že budeš asi muset hodně skučet, aby Ti doplnili víc, než je obvyklé, protože je dobré doplňovat po menších dávkách (1 až 2 ml) a postupně. Půjdeš teprve na druhé doplnění, že? To už bude lepší, než po prvním. Třeba budeš omezení teď cítit už víc. A nejnanči...pomalu, ale jistě! Nemusíme lámat rekordy. Navíc se mi zdá, že s váhou jedeš dolů perfektně! Nezapomínej, že rychlým hubnutím si oslabuješ i imunitu. Podpoř ji nějakými přírodními prostředky. Tak hodně zdaru! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
Mona ahoooooj drahoušku díky za toho krásného chlapa krásnej je, ale já raději něco jak je Kanyza takové ty severské bloňďaté typy, ale drsňáci
já také piji čajík ze zázvoru, ale na tenhle způsob jsem ho ještě nedělala, ale zkusím ho také
jo a už je mi Moničko mnohem lépe a radostněji  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
bossice tak pokud se sladí čaj medem, tak se nemá již dávat citron, protože ten zničí všechno z toho medu, tohle je informace od včelařů  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
Aleno to jsem ráda, že už Ti je líp.
A o tom medu a citrónu tedy slyším prvně. No jak jsem stará, tak jsem blbá. Ale chutná to s tou limetkou výsostně. Možná to je tak pro mě dobře, protože medu si jako alergik moc dopřávat nemůžu...možná proto v tomhle čaji mi med nedělá problémy - že limetka a citron anuluje jeho účinek.
Díky za upozornění, ale zase na druhou stranu...když dáš med do horkého čaje, zničíš taky skoro všechny jeho prospěšné účinky. Tak a co teď?  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
Týýý Alenkóóó nekulíš Ty mě trochu? Tak jsem si vygooglila spoustu receptů a různých přípravků a ejhle! Dokonce i na stránkách včelařů kombinují med s citronem. Tak to mě teda podrž! Možná ten poznatek Tvého včelaře je tak čerstvý, že o tom nemá společnost a výrobci medových přípravků ani tucha.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko čauky, zrovna jsme zahájili půdní vestavbu vlastníma silama tak na pár měsíců je co dělat. Šla jsem kouknout jen jestli jsi mi nepsala jinak nestačím chodit a už vůbec nestačím dočítat.
RomanoK myslím že hledáš toto http://www.e-viktoria.cz/ _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta
Naposledy upravil trixl dne čt únor 10, 2011 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Martinka:Marti,,,s těmi bacilemi máš určitě pravdu některé mrchy to zabije,ale je fakt že mi marodíme od předvánoc,napřed se dařilo angíně a teď se zase začíná dařit chřipajzně,jsou to mršky ty bacili,a proto souhlasím a chci sluníčko a moooooc zrovna dneska říkali v rádijku ,že z jara se hubne mnohem lépe,chichi, tak doufám že jojo ...a všem to moc ,tady na forečku přeju,,,teda krom těhulek ty ať střádaj ,a po porodku ať odhazují
Bossí:bossí děkuji,snad už to pojede,už cítím to slnko chichi,tak ať se potim,aha já mám horečku ,tak to asi nebude ještě slunkem chichi,no pako A jak jsi psala Kokosce:to máš recht, u každého doplnují jinak a každej má jiné maximum,já jsem ted už doplněná na 8,2a fakt je že ještě kousek snesu,ale to až příště,u kokosky spíš byl problem že ji nechtěl dofouknout vůbec a to se mi zdá blbost,měli by dofukovat dle potřeby pacienta ,jak se cítí,no jen můj názor,a kokosce držim pěsti aby už neremcali a jí trošku dopřáli....pokud necítí žádnou blokaci ,tak to je zléé,,,tak se drž holka myslím na Tebe...
Verča:tak houklo jo jen tak dál,už mě zase léčíš smíchem
Alenko:Aloušku mocinko děkují,za receptík na zázvorovej čajíček,no já otom jen slyšela,ale myslim že hned zítra začnu jednat,myslím že by to mohlo dobře pomáhat na imunitu,a co děti,těm asi né že?ikdyž nevim jak se stim poperu,já vyloženě nemusim bylinkové čaje ,tak snad to bude pitelné a stim plynařem,opravdu v dnešní době není radno někomu věřit,alespoň že na to teď přišli,dřív než by to udělalo buum No a co se týká těch bramboráčků,já zase nemám tu troubu chichi ,pečící papír je taky bomba věc ,ale musiš ho jemně namazat olejem,aby se dali pěkně sloupnout,jinak se přilepí,,nebo jak budu fit tak Ti pár udělám a donesu a je to
besticková:taky jen koukám co se to tu mine za lahůdky,ale ty bramboráčky by jsi si taky mohla udělat chichi,nebo falešná rajská ,,ale i levné papáníčko je dobré papáníčko,,,pozdravuj miminko a vlastně vůbec nevař,nech to taťkovi
Petíí a bosíí:děkuji za rady s čajíčkem:prvně skusim vyrobyt a dle chuti ,vychytám ostatní a tu jednu limetku taky vyzkouším,a to se chci zeptat,limetka je kyselejší než citron,nebo jakej je v tom rozdíl,kupuji jen citron tak nevim?
Bossí :teď jsem ještě dočetla ten konec Med a citron ,tak to jsi mě rozesmála,,,no asi to mají různě,a stou vřelou vodou to je dilema,no jedině tam ten medik dát později,no nějak se stím poperu..děkuji všem za rady a přeji pěkný večer všem,jdu si malinko zabalancovat ,na míči,tak když se neozvu tak jsem spadla....  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
Trixl to jsem chtěla jáááááá děkuji mnohokrááááát  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
jj už jsem to i opravila, aha ty jsi tu on-line
Tak se baby mějte a já jdu zahnat děti do hajan. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
Irisko limetka je jemnější a ne tak kyselé chuti, jako citron. V obchodě nebývá tak často, tak si můžeš koupit i v lahvičce, jako mají citronek, to je žlutá lahvička a limetka je v zelené.
Se zázvorem pro prťata opatrně, najdi si ten odkaz ze včerejška ode mne...když si to pak různě rozklikáš, je tam o všech možných zdravých bylinkách, houbách... .
http://www.nazeleno.cz/zazvor-vselek-ktery-muze-i-skodit.aspx máš ho tady, ať nemusíš hledat _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
bossí děkuji za odkaz:skáknem se omáchnout vodičkou a pak budu študovat  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
Iriskooo smích a kila poletí zase dolůůůůů, dobře si to pamatuji že
A já si jdu dát vínko, ale žádné šu***í dnes nebude, dnes jen šťávička Lambrusko, máme tu bílé a růžové...které to asi vyhraje??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
Irisko už znáš výsledek onoho "jednání"...zítra je pátek! Asi ještě ne, jinak bys mi to určitě písla, takže pořád držím palečky! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|