Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anci

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:28 pm    Předmět: Citovat

bobule no to je fajn vedet, jinak minule u te hlasky, ze mesic byt na tekute, to bych asi zkolabovala, byla jsem v obdobi tekute vykazana z prednasky ze hlucim (tedy muj zaludek) ale aspon je veselo Laughing Laughing

bandáž 11.01.2011, Prostějov, doplnění 2, 9.3.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
STELA

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:34 pm    Předmět: Citovat

bobulko,to já tebe takyyy,sakryš co já s tím hormonem hladu budu dělat Mad joo a gratulace bobul k nadcházející opce,konečně ses dočkala,co Wink
Jinak pořád dumám jestli mám hodit nějaký hadříky do bazárku,pač tady všichni hubnou tak co by s těma stanovejma plachtama dělali... Laughing
Kdyby někdo měl pocit že potřebuje nějakou tuničku,tričeno atd vel.50-52 tak mi napiště sz!!!
martina

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:37 pm    Předmět: Citovat

kokos dělená strava je výborná, když potřebuješ rychle zhubnout, třeba víš, že půjdeš na ples a potřebuješ se rychle dát do formy, ale pak jak píše bobule nastupuje okamžitý jo-jo efekt a ty se točíš pořád dokola. Sestřenice to držela, zhubla cca 10 kilo za 2 měsíce, a za další měla nahoře 15, což znamená dalších 5 navíc. A nevydržíš to držet důsledně - kytičky zvlášt, zvířátka zvlášt - je to hrozný..........takže se raději napiš svůj jídelníček a koukni, kde je asi chyba. Taky to může být, že je zima a tvoje tělo si prostě drží svoje tukové zásoby a nechce je pustit. I to se někdy stává.

Hlavně nevěš hlavu, a kdyby bylo nejhůř, poraď se s lékařem.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
martina

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:39 pm    Předmět: Citovat

Stela oděvy nabízej v Bazárku, tady to zanikne....... Rolling Eyes Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
bobule

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:39 pm    Předmět: Citovat

Ančííí
to není hláška co se týká měsíc tekuté a měsíc kašovité... to je tvrdá realita!!! To nám tam pan dochtor taky vykládal!! Laughing Laughing Laughing

Stelo
no ještě to nemám jistý ... dokud nebudu mít za sebou všechna vyšetření, tak tomu neuvěřím Razz
A hadříky tam klidně dej ... přijdou zas jiní "velcí" a třeba se jim bude něco líbit .... výhodu mají ti co jsou jak já ... budem si vybírat po vás zhubnutejch Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
bossice

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:52 pm    Předmět: Citovat

Aleno i ostatní, kteří jste lační po nových poznatcích a zrovna třeba se nudíte v posteli s chřipkou...
http://www.nazeleno.cz/zazvor-vselek-ktery-muze-i-skodit.aspx

...a rozklikejte si další stránky, je to fakt zajímavý a poučný Cool

Jinak nevím, proč by člověk nemohl vydržet měsíc na tekutém...v pohodě, jen nesmíte být negativní předem. Nebuďte rozmazlené, děvenky! Když je třeba, tak se to prostě vydrží a basta. O tom není diskuze. Doktoři si to určitě nestřelili jen tak od boku. Já jsem si těch 14 dní tekutého prodloužila, pak i 14 dní kašovité a občas se k tomu na pár dní vracím, žaludku to jenom prospěje. Tak neremcejte a "držte" jak nařízeno jest! Rolling Eyes

Bobulína má pravdu, u bandu hlad není pouze tu půlhodinku po jídle a to ještě tuhém. Jinak je hlad náš společník, na kterého si ovšem časem každý zvykne. Nic jiného mu totiž nezbyde. A při dopňování prstýnku to je tak, že já jsem to správné omezení pocítila až po 3. doplnění skoro po 2 letech od opky. Je to prostě v disciplíně. A jasně, že když je někdo větší, má i úměrně tomu větší žaludek. Mrňousovi třeba stačí na naplnění horního žaludku 80 ml, průměr je do 120 a někdo může i 150, samozřejmě obřík. Laughing

Ještě dodávám ... zhubnutá kila od operace do doplnění prstýnku jsou jedině zásluhou snahy a správného režimu, protože do té doby je band vážně nefunkční.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř

Naposledy upravil bossice dne st únor 09, 2011 8:11 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:07 pm    Předmět: Citovat

Alenko děkuju moc ... tak teda musím říct, že masáž byla skvělá, jen se mě točí od té doby hlava, možná je to ale i únavou, nevím.. A máš pravdu, že mi nepomohla od bolesti zad, záda bolí stejně a nohy taky Laughing .. ale aspoň jsem se uvolnila.. nepodaří se mě jen tak ležet hodinku, v klídku... paráda!! Jinak mě stála masáž 350,-Kč, což není tak moc za 60minut, byl to vánoční dárek a bylo to z nějaké té akce na Vykupto.cz, takže 50%sleva, což se dá. Wink Jinak bych na to taky samozřejmě neměla.... Confused

Trixl, děkuju moc za přání.... a opět tě po delší pauze zdravím. Máš se? Wink Wink

A samozř.zdravím všechny.. jdu si dát večeři a půjdu odpočívat, dnes jsem měla sice na jednu stranu příjmený den (masáž), ale na stranu druhou den otřesný... takže jsem vyflusnutá. Rolling Eyes
Annax

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:11 pm    Předmět: Citovat

bobulko
já sedím u počítače cca 15 hodin denně, kromě krátkých přestávek - vaření oběda - dnes byla středa, že Wink - nákup. Takže fórum mám nahozené celý den a čtu v podstatě průběžně. Manžel si ze mně dělá srandu, asi jsem na tomhle fóru závislá, ale co, on je taky závislej na internetu.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
janaaa

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:21 pm    Předmět: Citovat

k jizvám: po abdu mi bylo doporučeno každý den vyčistit alpou a mazat betadinou a pomohlo, jizvu mám dlouhou přes 50 cm a za celou dobu hojení se neobjevil sebemenší problém ani po operaci prsou.

verčo při plastikách se používají vstřebávací stehy, pouze k uchycení se použávají tzv. kotvy, které se odstřihnou, takže stehy jsou dva až čtyři. u prsou jich bylo šest.

neumím hledat na internetu, může mi prosím někdo hodit odkaz na lymfodrenáž? jestli je možné ji absolvovat v opavě?

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
zakletá

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:28 pm    Předmět: Citovat

janičko

zde jsou nějaká pracoviště kde lze podstoupit lymfo v Opavě.
http://www.salony-krasy.cz/sluzby/lymfodrenaz/okres-opava/

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
bobule

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:47 pm    Předmět: Citovat

Annax
hmm jak to tak sleduju je nás těch závisláků tady požehnaně Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
LF

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:48 pm    Předmět: Citovat

Tak já jsem dělenou stravu držela, a šla jsem ze 134 kilo na 110. Pak jsem přestala a váhu si držela tak, že jsem jezdila 20 minut denně na rotopedu a a nejedla přílohy. To bylo vše. Váha stála.

Ale pak přišel rozchod v létě.. takže asi všichni víte co následovalo Rolling Eyes Jsem na 115 Rolling Eyes

Pro mě to bylo lepší, protože bych vyloženě dietní stravu nesnesla. Třeba snídani o 2 knekebrotech - to bych nedala.

Právě to bylo dobré v tom, že jsem si mohla dělat svoje vlastní pečivo z lístového těsta. Třeba štrůdly které jsem sladila medem a skořicí, nebo jablečné kapsičky, malinové, jahodové..... A tak byla chuť na sladké zahnána v rámci diety. Nebo jsem si zmrzlinu dělala z nětučného tvarohu. Nebo na salátech, na těch jsem se vyřádila. Zeleninový s mozzarelou, kuřecí salát, s bal. sýrem...
Nevím jak ostatním, ale mě ta tahle dieta pomohla nejvíc z těch co jsem držela Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

kokos

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:50 pm    Předmět: Citovat

Holky, já to zkusim, třeba to stejne nevydržim..................uvidíme, mám furt hlad a nejde mi to vydržet, jsem lempl Embarassed

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno
Iriska

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:51 pm    Předmět: Citovat

Přeji všem dobrý večer Razz Razz Razz Kukáte někdo na Šeherezádu?celkem líbí,nojo takového dojetí,a pak nemám pořád brečet...Tak se tu moc opatrujte,,,Anci:a stím doplněním,jak psali holky,taky jsem četla že ihned po operaci to není doplněno,až měsíc po opce,tak se prosím drž,je mi jasné že to musí být těžké,snaž se to vydržet,jak tě doplní,bude to mnohem lepší...držim pěstičky Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
jane-jane

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:54 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer z Krakonošova ženy a Jiřine, ev. další chlape Laughing

vůbec vás nestíhám...máme plnej barák a já se pomalu tento tejden potkávám sama se sebou. Jdu se vás pokusit dočist. Strašně mi chybíte....chjoooooo, ale asik nebudu mít čas tu posedět a pokyndat s váma Crying or Very sad Crying or Very sad

Tak alespoŇ cecky zdravíííííííím Exclamation Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: