Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
suelin2
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Verčo fakt nevím ani jsem se nezeptala asi 10jich včera vyndal z jizvy i pupíku a vzhledem k tomu že to mám taK 10cm z každé strany za bokem tak asi hooooooooodně ,ale to vůbec nevadí protože to vytahování nebolí _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:40 am Předmět: ... |
|
|
Verco, já jsem rekvalifikovaná masérka, ale nedělám to, protože na to nemám moc času a nevybrala jsem si zrovna perspektivní prostory v tý Kouřimi by to bylo super... Lituju toho, ale co už. Ale já se do toho snad zas někdy pustím, i když nejlepší je stejně nechat se masírovat, to vůbec nemám tak se ptám, jestli máš zkušenost, jestlis někdy byla na masáži u té obecní, nebo jak to je. Nebo si vyberu nějakou v Kolíně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
Petunko já?? Bože holka i tohle jsou pro mě pohyby navíc, které přece nedělám !! Ze začátku, ale opravdu jen párkrát jsem si je mazala Contractubexem, ale když se nad tím tak zamyslím, tak fakt asi jen 8 - 10x Jinak ničím, jsem hrozný lajdák na takovéhle věci
sue vím, že to nebolí, jsem po tubu nééé No to ze sebe musíš teda udělat akrobatku a spočítat je
qwys Zuzi nevím, nechodím tam a ani po tom netoužím, tak Ti fakt neporadím, ani nevím o nikom, kdo by tam chodil od nás  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
Verčo od pradávna je známo, ža alkohol páteři škodí. Takže máš teď utrum .
Edrah...přihlásíš se nahoře u sestry Míly, pak budeš chvíli čekat, až se sejdou všichni, kteří jsou na doplnění prstýnku objednaní a pak společně s panem doktorem v čele půjdete štrůdlíkem dolů na rtg...pozor, od nového roku se platí 20 Kč na rtg....tam si Vás postupně zavolají. Probíhá to tak, že se postavíš před rtg, cvak snímek, pak se s Tebou rampa položí, p.doktor napíchne port, malinko doplní, jehlu nechá ještě v portu, rampa se s Tebou postaví, dostaneš kelímek s báječným sajrajtem, polkneš a moment, kdy pití prochází prstýnkem zachytí opět rtg. snímek...podle propadu a Tvého pocitu se s p.doktorem rozhodneš, zda je doplněno moc, akorát či málo. Může se to zregulovat, pak se injekce vytáhne a hotovo, odchod. Pokud nepotřebuješ zprávu pro svého doktora, tak můžeš nasednout do auta a odjet, pokud ji potřebuješ, vracíš se zpět nahoru do ambulance. Vůbec to nebolí, jen štípe či pálí místo vpichu po desinfekci, můžeš trochu cítit tlak na žaludku, ale jen mírný.
V kabince se předtím svlékneš do poloviny těla, pokud si chceš nechat podprsenku, musíš zvolit bez háčků či se zapínáním z plastu. Jo a sundej si vše z krku, myslím řetízek a tak, šálku mít můžeš .
Vezmi si s sebou pití a případně i trochu jídla, abys mohla tu sádru zapít. Jo a hlavně se dostav s prázdným horním žaludkem, tzn. že bys tak 2 hodinky předtím neměla jíst. Pít vodu či minerálku, čaj atd. můžeš.
Jdeš na doplnění poprvé, takže zřejmě to bude jen málo a to už nemusíš mít obavy vůbec. Jo a dej si pár dní lehčí režim, hlavně myslím jídlo, radši tekuté či kašovité, nezkoušej rovnou suchý rohlík či maso...no myslím, že víc už ani dodávat nemusím... ...jsem to napsala tak obsáhle proto, že si to třeba přečtou i další, které to čeká.
Petunko jestli máš stehny zarudlý, tož bys měla jít radši k lékaři. Takhle dlouho po opce už by to snad nemělo být, zvlášť, když jsi říkala, že si je potíráš novikovem. Aby se Ti tam nekulil nějaký zánět, když se necítíš celkově dobře.
Ještě dodávám, že bys na to sama od sebe neměla začít patlat Framykoin, Ichtoxyl či podobně... _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř
Naposledy upravil bossice dne st únor 09, 2011 11:05 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:59 am Předmět: |
|
|
Krásný a slunečný pozdrav z Bruntálu Vám posílám  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
Lubinko a co dál nám ještě posíláš? U nás totiž taky svítí a určitě i jinde, takže bys měla k tomu pozdravu něco přihot! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
Bossice hm,že by sebe????? ale kdo by mě chtěl,že jo?už tě slyším  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
38let,3 děti
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
Lubinko tak Ty bys šla na dračku, o tom nemám pochyb...myslela jsem spíš poslat taky ještě nějaké to objemutí a hlavně pusinky, u Vás doma si na ně tak potrpíte...a od toho Tvého prcka byly moc milé . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Bossice No jo no,Martínek tzo s ženskýma umí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
38let,3 děti
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko napsala jsi to hezky, ty živitele rodin ale já jsem taky živitel sice jen samo, ale jsem zatím mám pořád horečku a vůbec mi není dobře, tak se tady válím, vzala jsem si na to dovču, abych nemusela na neschopenku
Lávové kameny jsou perfektní, sice dost drahé, ale já tuhle metodu můžu akorát pokud myslíš, že ti pomůžou od zablokovaných zad, tak to teda neeee je to spíš o dodání energie a prohřátí těla a celkovém uvolnění
verco tak já když jsem byla mladá, tak jsem používala tělísko a byla jsem s ním náramně spokojená, žádné problémy jsem s ním nikdy neměla
bobulko já jsem brala Wobenzym po onkologické opce, tak mi nevadilo to množství prášků, vzpomínám si, že balení stálo 2 tisíce, ale hradila to pojišťovna, tak mi to nevadilo.
Taky10 ahooooooooooooooj Marti, vítej zpátky i já doufám, že mezi nás příjdeš častěji něco napsat
zakletá tak já mám přesně to samé co ty, kašlu,mám horečku až 39,6, bolí mě břicho, škrouká mi v něm a mám průjem, zimnici a dnes jsem začala i zvracet, no parááááááda [/b] _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
Petunko
novikov dlouhodobě není moc dobrý, on udělá neprodyšný film a rána nedýchá.
Já sem si koupila Bepanten plus, je výrazně hojivý a má desinfekční složku. A jestli funguje, to vám řeknu tak za 14 dnů.  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
Bepanthen plus funguje, to mám vyzkoušeno, ale mazala jsem ho až když jsem měla jizvy suché a Petunce to, myslím, trochu teče...možná by bylo dobrý to desinfikovat lihem či jódem...tedy vysušovat, ale Petunka má v baráku zdravotní sestru, tak ta ji určitě dobře poradí.
Jo a výtečný je Hemagel...vytvoří film a nepustí dovnitř vzduch a zabije všechny bakterie pod sebou. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: st únor 09, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
Verco mě pan doktor radil mazat jizvy sádlem a tak jsem mazala sem tam i na čerstvý chlebíček. Manžílek vyškvařil domácí sádýlko a tak do byla mňamňa jak na bříško tak i do bříška. Nooo sakra to bych asi neměla při dietce,že ?!  _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st únor 09, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
Lady dobře jsi činila...sádlo obsahuje jednak méně cholesterolu, jak čerstvé máslo a sádlo prý si má člověk dopřát 1 x za 14 dnů. Nejen kvůli chuti. Jak děti, tak dospělí.
Mimochodem Zawadská herečka si sádlem a jedině tím, roky maže obličej a vypadá na svůj věk dobře, že?...proto se vždy před kamerou tak leskne . _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st únor 09, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
na zarudlé je ještě vynikající Betadine. Mně to pan doktor psal, když mi pořád zlobil nový pupík jako desinfekci. Myslím, že je i volně v prodeji, ale masti v žádném případě, rána opravdu nemůže dýchat a zánět má šanci bujet
jinak jizvy po zhojení je nejlepší mazat sádlem, krásně promastí a neublíží  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|