Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
katka04
|
Zaslal: st únor 09, 2011 8:12 am Předmět: |
|
|
Antikoncepce
Tak já nejdřív brala cilest - na 3měsíce necelé 400. Doktorka mi ho změnila nevim proč. Byla sem spokojená a dokonce první měsíce hubla. Prej vysokohormonální tak proto.
Potom nastoupila yadine - cena si už nepamatuju, ale nervy sem na ní měla, lítostivá sem byla a tak po roce ukončeno užívání.
Dneska harmonet - 490 na 3 měsíce. Má to harmonizovat i tu chuť na sex tak asi verco to by bylo pro tebe. Sem spokojená. Nic mi na těhle práškách nechybí
Dcera bere promino. Cena asi tak 500 - 600 na ty tři měsíce. Je to speciální antikoncepce s nejlepším kopírováním hormonů v cyklu. Prý i nejlíp urovnává nepravidelnost.
Tak to je zkušenost z naší rodiny _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st únor 09, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
Pěkné ránko všem..
U nás to dnes opět vypadá na krásný slunečný den... odpoledne jdu na masáž.lávovými kameny, tak se těším, že si odpočinu trochu.. Záda mám bloklý na několika místech - krk, lopatka mě bolí, dole v kříži, pak ty pitomý esíčka ještě, díky kterým nemůžu chodit (skoro).. tak třeba dojedu odpol.jako znovuzrozená..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st únor 09, 2011 8:27 am Předmět: |
|
|
ahoj holky
tady to vypadá že bude krásně...
ale mě je na prd... už třetí týden jsem nemocná, mám dráždivej kašel, nekdy mám pocit že když to začně že to snad neskončí... a včera se mi přihoršilo, zaclo me bolet celý tělo, a mám horečku a průjem ... fakt nekonečný, achjo.
snad se mi podaří to trochu vyležet...
krásný den přeju . _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st únor 09, 2011 8:40 am Předmět: ... |
|
|
Zdravím všechny!
Eviii, ja taky chci na masaz, budu muset, nekdy pred o jeste... pak by to bylo raseni, met lezet na brise... Taky to potrebuju jak svina! Jeste ted posiluju i zadove svalstvo, aby tam nejake bylo a ja se nezhroutila po operaci jako vykostena, takze masaz to chceee...
Verco, nemas ty zkusenost s masazemi z nasi obce? Ja bych si tu masaz udelala sama, ale jaksi - nejde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
edrah
|
Zaslal: st únor 09, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno, zdravím všechny hubnoucí dámy a pány. Mám otázečku, možná vám budu připadat, jako idiot, ale líná huba... Zítra jdu na své první doplnění bandáže. Můžete mi napsat, jak moc je to bolestivé a jestli pak budu moct sama řídit, nebo si mám zajistit řidiče? Díky za odpověď. _________________ Bandáž 17,12,2010 Báječný Hrubáček, nemocnice Turnov
[/url][url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQMHnM5/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
Zaslal: st únor 09, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
Všem přeji krásné ráno
Tady na Moravě to z okna vypadá jak na jaře,ale když vystrčíte nos ven ,kosa.Vyrážím na lymfomasáž.....pááááček _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st únor 09, 2011 9:05 am Předmět: ... |
|
|
edrah doplnění by nemělo bolet. Ovšem mě doplňovali jen malinko, a to ještě ani nebylo pod rentgenem, takže nevím. Štíplo to, tak nevím, jestli to je vůbec tam, kde to mělo být. To je otázka.
Řídit auto každopádně můžeš, pokud si nepřihneš na kuráž  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
edrah
|
Zaslal: st únor 09, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Děkuji za odpověď. Dneska už tu proběhla diskuse na téma šušukane. Ačkoliv téměř nepiju, tak tohohle vína bych si na kuráž dala. Je fakt báječné. Škoda,že u nás se nedá sehnat. _________________ Bandáž 17,12,2010 Báječný Hrubáček, nemocnice Turnov
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: st únor 09, 2011 9:21 am Předmět: |
|
|
edrah Prostě Tě jen píchnou jehlou, to je vše. A pak piješ nějakej sajrajt asi pod rentgenem. Teda aspoň tak si to představuju v Turnově. Ale rozhodně zvládneš řídit sama... _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
edrah
|
Zaslal: st únor 09, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
Evik říkáš sajrajt, tak to mi asi šušukane nenabídnou, což? _________________ Bandáž 17,12,2010 Báječný Hrubáček, nemocnice Turnov
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
Dobré dopo všem,kdo jste nemocní tak šup pod peřinku at jste brzo fit!!!!!!!!!!!!Zdravím novou kosmetičku(tu tady asi ještě nemáme ).Včera k nám nakoukla Lady ahojky zlato taky mám podobné zkušenosti jako ona i vy ostatní po Depoveře 10kg šupem nahoru(naštěstí to bylo před tubu).Dnes mám klid,nechala jsem se sterilovat a u toho problémy nejsou.Včera jsem byla na kontrole pár stehů je fuč,mám bříško mazat a zase v ůterý kontrola.Byla jsem dobitá z cesty kterou jsem absolvovala do Ostravy busama jak kůn,tak jsem vás jen omrkla,dnes jsem v poho.Přeji krásný sluníčkový i když studený den _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosmeticka
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:20 am Předmět: ahojky |
|
|
Jééé děkuji za pozdrav, já se tu cítím jak slepec, na co všechno člověk narazí na diksuzi... ani nevím, proč jsem dala přezdívku kosmeticka - ale už to nebudu měnit... ikdyž chvilku mi pak trvá, než pochopím, že zdravíte mne o ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosmeticka
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:21 am Předmět: a ješt+ |
|
|
Jako fakt si připadám, jak "negramotík" ale čemu říkáte "tubu"??? To je ten sleeve žaludku??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:26 am Předmět: |
|
|
Tak jsem zde a koukám, že neš***m jen já a kámoška, no to mám radooosttttttt
kosmet Ano, tubu je sleeve
qwys zkušenost teda nemám, ale jestli po mě toužíš, tak Ti záda něčím pojezdit můžu (násadou??)
sue kolik jsi měla celkem stehů?? A kolik Ti jich vyndali dnes??
Katko tak to by také stálo za hřích to zkusit i když mě yadine nedělala nic...
A u nás také sluníčkujeeeee  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
Ahooj Verco,
prosim te cim sis mazala jizvy, ja je mam zarudly a svedi jako mrska. _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|