Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 607, 608, 609 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zannetta27
|
Zaslal: po únor 07, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
holky zdravím,..tak ještě nic nevím,..dnes jsem se doktorovi Hrubému nedovolala,..prý byl na sále a že už bude až zítra takže zase musím čekat  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 07, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
žanetko tak zkus zítra Většinou okolo 15-té hodky už má "volno" ...tak jsem mu vždy volala po opce, když jsem se hlásila  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: po únor 07, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
a co zkusit mu zavolat na mobil? _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
bych řekla, že když se někomu hrabe ve střevech, tak ani ten mobil nevezme  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
no na mobil nemám čísílko,ale mám volat zítra ráno do 10:00 tak snad to stihnu budu volat ráno  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
dámnaradu
|
Zaslal: út únor 08, 2011 1:50 am Předmět: elasticita žaludku? |
|
|
Zdravím všechny. Nevím kam se obrátit z dotazem, proto hledám pomoc tady. V okruhu mých blízkých se řeší problém- obezity...proto jsem chtěla vědět, kdy je vhodná bandáž žaludku a kdy ne. Třeba co se týká tzv.roztaženého žaludku-jestli se tak jak se roztáhl častou konzumací velkého množství jídla, má zase schopnost se sám "scvrknout " do původní velikosti třeba omezením jídla, nebo je tato bandáž jediným řešením? A pokud ano, od kolika let je možná?Předem velmi děkuji všem kdo mohou a poradí! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: út únor 08, 2011 8:09 am Předmět: |
|
|
dámnaradu tak kdy je vhodná operace? Když k tomu dotyčný dospěje. Jestli se rozhodne zrovna pro bandáž je jenom na člověku samotném. Je více druhů operací, ale v tom pomůže i lékař. Vybrat tu správnou. Přiznám se, že momentálně sem se sama stratila, když sem hledala zde princip operací, ale pokusím se ještě dohledat na ně odkaz. Od jakého věku se operace provádín nevím, ale rozhodně až když je člověk schopný rozhodovat o sobě sám. Tak mi logicky vychází nejdříve 18. Jinak o bandáži se toho dočteš hodně v kavárně. Nebo se obrať na někoho kdo tuto operaci má.
Uf tak sem to našla http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=44742&highlight=druhy+operac%ED#44742 _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út únor 08, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
dámnaradu
vzhledem k tomu, že žaludek je elastický, tak má možnost se i "scvrknout" tak jako se roztákl a to omezením velikosti porcí jidla ... nikoliv ubráním jídla jako takového a nastolení pravidelného režimu 5-6 jídel denně ... jestli do úplně původního stavu to nevím a myslím, že to záleží na mnoha okolnostech.
Navíc je k tomu zapotřebí vynaložit opravdu velké úsilí a pevnou vůli.
Pokud tímto dotyčný/á nedisponuje je to výkon téměř nadlidský a nemožný.
Pak už zbývá jedině pomoc v podobě chirurgické operace jako je bandáž, tubulizace, plikace, bypass atd....
Pokud se jedná o dítě, tak si myslím, že v tomto směru bude problém z hlediska pediatrů protože jsem zatím nikde nečetla o tom, že by zde v ČR byly operovaní mladiství pod 18 let .... děti mají totiž dost velkou šanci se s nadváhou poprat sami a to samozřejmě i za pomocí a podpory rodičů.
Pokud se tedy nejedná o nějakou formu extrémní obezity ohrožující život.
Můj názor  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: út únor 08, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, už jsem se na to tady ptala, řeší se to tady obecně, ale nikdo konkrétně nereagoval na tu cenu. Nevíte někdo, jestli se za plastiky platí a kolik? Mojí kamarádky mamka byla na operaci a slíbili jí v Jablonci pak zadarmo upravit břicho. Teď když na to po novym roce chtěla jít, tak na ní vybalili, že to stojí 25 tisíc korun. Tak to zkoušela jinde a zatím jí na OB klinice řekli, že to bude za 10 tisíc. Tak půjde asi tam. Nevíte někdo, jestli to ještě někde dělají zadarmo? Díky papa. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út únor 08, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
no ono zadarmo to bývá většinou tam, kde ti dělali bariatrickou operaci a pak následně jakoby za odměnu tu udělají plastiku na pojišťovnu, jinak se to vždy platí. Nebo to tak aspoň ještě před novým rokem bylo. Mohlo se to samozřejmě změnit. Pokud se obrátí na jakékoliv pracoviště plastické chirurgie, tak jí tam poradí či na dotaz odpoví, zda oni dělají na pojištovnu nebo ani náhodou. Jinak prosím ohledně OB kliniky, ať si nejdřív ověří, zda je to obdominoplastika či pouhý ořez kůže. Také jsem to podstoupila, ale v ISCARE právě za tuto částku 10 tisíc a paní doktorka, která mi to tam dělala nyní působí na OB klinice. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: út únor 08, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
Ona byla v Jablonci a tam jí právě minulý rok přesně tohle řekli, že to tam u nich bude mít zdarma a teď že od novýho roku se za to platí. Proto se obrátila jinam a tam jí řekli, že se za to platí, ale menší částku. Tak mě jen tak napadlo, že se tu zeptám, jestli o tom někdo něco neví z vlastní zkušenosti tento rok. Díky za připomínk uhledně toho ořezu, vyřídím jí to, ať se pořádně přeptá  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: út únor 08, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
jaký je prosím rozdíl mezi abdo..a ořezem? kdy se který provádí?dík. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: út únor 08, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
ahojky,..tak jsem se konečně dovolala doktorovi,..provolala jsem s ním 100 kč,.,ale aspon vím co jsem chtěla vědět ,mám jít na konzultaci ted ve čtvrtek nebo příští týden to si mám zavolat zítra k sestře a domluvit se a opku bych mohla mít začátkem dubna nebo možná trošičku dřív abych mohla odjet takže se moooc těším,...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út únor 08, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
žanet
no tak vidíš ... takže super gratulka a budeš to mít za chvilku za sebou  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: út únor 08, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
bobule jo už se moc těším,..ted budu počítat dny,..nemůžu se dočkat,...i jsme trochu přendali termín odjezdu a dííky moc  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let
Naposledy upravil zannetta27 dne út únor 08, 2011 7:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|