Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
bobu.... chááájzel je to .... vyzázvoruj ho a nepárej se s ním...sbal mu, ať DE vo dům dál  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
gwys Není Ti holka zeleně? Já už půl hodiny ležím na gauči a čumím na monitor  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
bobul no však jsem ti psala, že to mají u nás všichni ha...ové, teda moji kolegáčci, tak aspoň vidíš v čem já chudera musím dělat dokola je samej virus  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:44 pm Předmět: |
|
|
ALENKO DĚKUJI, NÁDHERNĚ JSI TO NAPSALA, AŽ JSI MĚ DOJALA , DĚKUJI MOC  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:47 pm Předmět: . |
|
|
Oktavko, ba naopak, právě jsem zjistila, že mi je červeně, to zas budu stát jak dlouho a budu zadržovat vodu jak vembloud Já se po pohybu cítím dobře. Teda čím míň mám, tím líp, jinak jsem mohla upadnout naplacato, když jsem vyšla třeba 4 patra. O něco je to lepčííí
Cindicku, koukala jsem na tvoje fotky nějaké. A sluší ti to. Jen ti něco řeknu. Svou první hodinu jsem s děckama (gympl) měla při takové váze, jako mám teď. Civěli na mě dost blbě, netuším, jak by koukali, kdyby to nebyl gympl Tak nevím... Jestli chceš vážně učit, měla bys buď přehodnotit, jak na tebe budou koukat ohledně té váhy, nebo tam vždy nakráčet sebevědomě a děcka při případných poznámkách vhodně setřít... Uvidíš.
Jane-jane, jojo, pomalu se začínám na pohybu stávat zas závislá, k tomu mi dopomáhejte Vy zde na fóru A teď máš ještě nějaký sport, co tě baví? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
qwys ....a běda vám jak mi k tomu nedopomůžete
Mě baví cecky sporty /psssssssst-neříkej to věrce,by nadávala do sprosťáků /.....jen se v tom worwaním thěěěle nějak belbě provozovaly . V létě kolo, na zejmu jsem si loni pořídila běhny.....
No a tejky po sundání první dvacítky sádla se do toho zas doufám budu dostávat. Dokopali jsme se chodit alespoŇ jednou týdně plavat. Už jsem zkusila i ten squashik... no a ježuch nám naježil nový orbitrek.... tož na něj se taky přemlouvám
Jen mě moc mrzí, že se nedostanu na nějakou tu zumbu rumbu, břišákový tance bo jiný vrtění bokama.... to mě dycky moc bavilo  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
jj,
já se vždycky musím smát, když kouknu pod ten Tvůj metřík - poprvé když jsem ho viděla, četla jsem místo chápající chrápající.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
Tak holky je to zamnou.. sděleno... pořádně sem si u toho zařvala... ale PÍLÍŘ mám a tak hurá do toho !!! sem strašně šťastná, objímal mě, a chápal každý slovo který sem mu řekla...povédal že chápe, ale že by si nepřál abych se nechala řezat... povídal že rozumí tomu že je hrozný pro mě to nosit.. a taky at se nedivím že jsem po dvou dětech to ale není pro mě argument, takze jsem mu na to řekla, no a to znamená že musím vypadat takhle ??! POCHOPIL.... říkal že jestli to opravdu chci, je tu pro mě, a ať jdu do toho!
já ho miluju.
Díky Vám všem.. bez Vás bych to zvládala těžko.. a díky bohu za to že jsem narazila na takové forum, a na tak super holky jako jsou tady :!
zítra volám na OB.  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Naposledy upravil zakletá dne ne únor 06, 2011 9:10 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
lolinko.... pštttt..když má rýmičku tak aj chrápající...ale ne že mu to v Turnově na srazu práskneš
zakletá....no tak jupíííííííííííííííííííííí..... tož s chutí do toho aneb tlustý nás nedostanou  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:15 pm Předmět: . |
|
|
jane-jane jojooo ta Zumba mě taky láká, ale asi až budu paní docentka. Ono to beztak bude vycházet tak 2 měsíce po operaci, takže tak akorát... A po operaci se beztak budu jen tak ztraceně šourat po okolí a budu ráda, že žiju a tak vůbec. Tak ať do té doby trošku na sobě zapracuju... Hehe. I na to plavání se chystáme Kola máme dole dvě, jako bicykly. Ale jaksi nejsou lidi na to, aby ty píchlotiny někdo opravil - já to neumím no co co. Musí mi stačit orbitrek a chození
zakletá, tak super, že máš podporu i doma, to jde hned všecičko lííííp  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
qwys
kdy se chystáš na zákrok, a na jaký ? _________________
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:20 pm Předmět: . |
|
|
zakletá jedná se pouze o žlučník, a to 28.2., ale i tak tam bude dietka další. Zákrok jako zákrok  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
qwys
to jo ja už ho mám zaplať bůh venku  _________________
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:21 pm Předmět: . |
|
|
...víc mám strach z bonitace naší fenečky, 26.2.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
qwys: Dekuju. Nutno rict, ze ja ucim temer 10 let. Ucila jsem na zakladce, na gymplu, ucim soukrome. Nedostatkem sebevedomi jsem nikdy netrpela, tu praci mam moc rada, a pokud neco takoveho nastalo, byla jsem s nim velice rychle hotova;-) A zatim mi to tak vychazi porad. Autoritu bud mas, anebo nemas. A je uplne jedno, jak clovek vypada:-) jinak ja jsem to asi nejak blbe pochopia - ty jsi tedy vystudovana, nebo ne, a prsto ucis, nebo jak?  _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|