Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 8:27 pm    Předmět: Citovat

bobu.... chááájzel je to Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil .... vyzázvoruj ho a nepárej se s ním...sbal mu, ať DE vo dům dál Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 8:31 pm    Předmět: Citovat

gwys Není Ti holka zeleně? Já už půl hodiny ležím na gauči a čumím na monitor Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 8:34 pm    Předmět: Citovat

bobul no však jsem ti psala, že to mají u nás všichni ha...ové, teda moji kolegáčci, tak aspoň vidíš v čem já chudera musím dělat Evil or Very Mad Evil or Very Mad dokola je samej virus Twisted Evil Twisted Evil

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 8:44 pm    Předmět: Citovat

ALENKO DĚKUJI, NÁDHERNĚ JSI TO NAPSALA, AŽ JSI MĚ DOJALA Embarassed Wink , DĚKUJI MOC Exclamation Exclamation Exclamation
qwys

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 8:47 pm    Předmět: . Citovat

Oktavko, ba naopak, právě jsem zjistila, že mi je červeně, to zas budu stát jak dlouho a budu zadržovat vodu jak vembloud Laughing Já se po pohybu cítím dobře. Teda čím míň mám, tím líp, jinak jsem mohla upadnout naplacato, když jsem vyšla třeba 4 patra. O něco je to lepčííí Razz

Cindicku, koukala jsem na tvoje fotky nějaké. A sluší ti to. Jen ti něco řeknu. Svou první hodinu jsem s děckama (gympl) měla při takové váze, jako mám teď. Civěli na mě dost blbě, netuším, jak by koukali, kdyby to nebyl gympl Rolling Eyes Tak nevím... Jestli chceš vážně učit, měla bys buď přehodnotit, jak na tebe budou koukat ohledně té váhy, nebo tam vždy nakráčet sebevědomě a děcka při případných poznámkách vhodně setřít... Uvidíš.

Jane-jane, jojo, pomalu se začínám na pohybu stávat zas závislá, k tomu mi dopomáhejte Vy zde na fóru Laughing A teď máš ještě nějaký sport, co tě baví?
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:05 pm    Předmět: Citovat

qwys ....a běda vám jak mi k tomu nedopomůžete Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Mě baví cecky sporty /psssssssst-neříkej to věrce,by nadávala do sprosťáků Laughing /.....jen se v tom worwaním thěěěle nějak belbě provozovaly Laughing . V létě kolo, na zejmu jsem si loni pořídila běhny.....
No a tejky po sundání první dvacítky sádla se do toho zas doufám budu dostávat. Dokopali jsme se chodit alespoŇ jednou týdně plavat. Už jsem zkusila i ten squashik... no a ježuch nám naježil nový orbitrek.... tož na něj se taky přemlouvám Very Happy
Jen mě moc mrzí, že se nedostanu na nějakou tu zumbu rumbu, břišákový tance bo jiný vrtění bokama.... to mě dycky moc bavilo Rolling Eyes Rolling Eyes

TUBU-Turnov 10/11/2010
lolinka

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:06 pm    Předmět: Citovat

jj,

já se vždycky musím smát, když kouknu pod ten Tvůj metřík - poprvé když jsem ho viděla, četla jsem místo chápající chrápající. Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:06 pm    Předmět: Citovat

Tak holky je to zamnou.. sděleno... pořádně sem si u toho zařvala... ale PÍLÍŘ mám a tak hurá do toho !!! sem strašně šťastná, objímal mě, a chápal každý slovo který sem mu řekla...povédal že chápe, ale že by si nepřál abych se nechala řezat... povídal že rozumí tomu že je hrozný pro mě to nosit.. a taky at se nedivím že jsem po dvou dětech to ale není pro mě argument, takze jsem mu na to řekla, no a to znamená že musím vypadat takhle ??! POCHOPIL.... říkal že jestli to opravdu chci, je tu pro mě, a ať jdu do toho!
já ho miluju.

Díky Vám všem.. bez Vás bych to zvládala těžko.. a díky bohu za to že jsem narazila na takové forum, a na tak super holky jako jsou tady Exclamation :!

zítra volám na OB. Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.

Naposledy upravil zakletá dne ne únor 06, 2011 9:10 pm, celkově upraveno 2 krát.
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:07 pm    Předmět: Citovat

lolinko.... pštttt..když má rýmičku tak aj chrápající...ale ne že mu to v Turnově na srazu práskneš Twisted Evil Laughing Laughing

zakletá....no tak jupíííííííííííííííííííííí..... tož s chutí do toho aneb tlustý nás nedostanou Wink Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
qwys

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:15 pm    Předmět: . Citovat

jane-jane jojooo ta Zumba mě taky láká, ale asi až budu paní docentka. Ono to beztak bude vycházet tak 2 měsíce po operaci, takže tak akorát... A po operaci se beztak budu jen tak ztraceně šourat po okolí a budu ráda, že žiju a tak vůbec. Tak ať do té doby trošku na sobě zapracuju... Hehe. I na to plavání se chystáme Razz Kola máme dole dvě, jako bicykly. Ale jaksi nejsou lidi na to, aby ty píchlotiny někdo opravil - já to neumím Crying or Very sad no co co. Musí mi stačit orbitrek a chození Smile

zakletá, tak super, že máš podporu i doma, to jde hned všecičko lííííp Very Happy
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:17 pm    Předmět: Citovat

qwys
kdy se chystáš na zákrok, a na jaký ?

qwys

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:20 pm    Předmět: . Citovat

zakletá jedná se pouze o žlučník, a to 28.2., ale i tak tam bude dietka další. Zákrok jako zákrok Laughing
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:21 pm    Předmět: Citovat

qwys
to jo ja už ho mám zaplať bůh venku Twisted Evil

qwys

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:21 pm    Předmět: . Citovat

...víc mám strach z bonitace naší fenečky, 26.2. Confused Shocked
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:24 pm    Předmět: Citovat

qwys: Dekuju. Nutno rict, ze ja ucim temer 10 let. Ucila jsem na zakladce, na gymplu, ucim soukrome. Nedostatkem sebevedomi jsem nikdy netrpela, tu praci mam moc rada, a pokud neco takoveho nastalo, byla jsem s nim velice rychle hotova;-) A zatim mi to tak vychazi porad. Autoritu bud mas, anebo nemas. A je uplne jedno, jak clovek vypada:-) jinak ja jsem to asi nejak blbe pochopia - ty jsi tedy vystudovana, nebo ne, a prsto ucis, nebo jak? Smile

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: