Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
Holky klííííd ona naše hvězda verča byla dneska na procházce ... takže i na je sprosťanda !!!!  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:03 pm Předmět: . |
|
|
bobule... A to ji trumfnu, ooo svatá prostoto, já byla na procházce dneska takéééé bylo krásně... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
To bylo .. já čumím doma, páč sem zas nachrchlaná ...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
|
|
jane-jane: tak ja chapu, ze to musi byt pekne otravne, ale jak rikam, hledam a hledam a tapu a tapu. Navic jsem budouci uca, takze jsem zvykla rikat veci dokola ;-D Ale jak uz jsem psala, sla jsem sem proto, abych nacerpala info a nejak se rozhodla... _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
|
|
qwys..... teda ty prasando .... zejtru jdu na něj taky...ale půl hodiny nedám....to seš holka dobrá.... já omdlívám po 15´, resp. dalších 5´šlapu setrvačností v bezvědomí  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
|
|
cindiv klidu zlato,nikdo Tě odsud nevyhazuje. Jen se ptej a zkoumej. Na to to tady je.A každá máme jiný názor...z těch si taky budeš muset vybrat Já si myslím,že by jsi do toho měla jít. Na sto procent.
A teď mne holky sežerte. Ale pamatujte si,že vás mám ráda  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
cindicek
načerpala? a rozhodla?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
cindy...nedělej smutná kukadla.... máš do zítřka o čem přemýšlet.... a určo se rozhodneš správně  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:11 pm Předmět: ... |
|
|
Cindicku, taky jsem budoucí, leč bývalá úča Osud tomu nechtěl... A popravdě mám teď víc a nervy tam, kde mají být... I když někdy z těch zákazníků přímo teču! Tak ať máš ve výkonu tohoto povolání více štěstí
jane-jane, mně stačí pár dní a mohu na takový režim najet. Byla jsem blázen schopný šlapat na rotopedu (bez změny krajiny, považ!) i třeba 5 hodin... Taky jsem kdysi měla úžasné nožky, co do osvalení No ale ten orbitrek je výborný i na zadek, to potřebuju !!! A na bederní svalstvo... A vůbec, taková trochu náhražka plavání  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
octavie: dekuju! Jsi jedina a vim asi, jak to myslis. i neco takoveho jsem potrebovala slyset;-)
bobule: musim se porad smat, jak mi verca napsala, ze doufa, ze se pres noc rozhodnu, kdyz mam zitra toho psychologa blby fory, ale je to tak. i kdyz ona to myslela zcela vazne:-))
holky, na chvili musim pryc, ale udelam jeste jeden coming - out:-D kdo chce a koho zajima, jak vypadam a jak ziju, necht koukne na www.libimseti.cz/cindicek
a jen do me se vsemi nazory!!! zatim cao, prijdu jeste vecer. _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
bobu...a kdes ty zasejc chytla bacila cecila???? .... dyk jsi psala, že je hu vás krásně.....
to tady už holky dva dny leje.... sníh jde dolů před očima..... na sjezdovce už na jednom místě prosvídá hnědo...... ..... jestli se to nevzpamatuje, tak máme po zejmě  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
cindi kdo se bojí nesmí do lesa...ale můj brácha říká: Když se něčeho bojíš,tak si na to sáhni.
Já být tebou,tak nejdřív operace a pak se uvidí. Hubnutí a nehubnutí,bych řešila potom. Za prvé tu není nikdo,kdo by neshodill a za druhé...proč by jsi měla být něco jiného,hmm?  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
no děvčata, tak už tady sedím hodinu a čtu, čtu, čtu, jste úplné Božky Němcové ale je perfektní, že dokážete tak rychle reagovat a poradit a probrat všechny problémy a pochybnosti
Peťa Hell také doufám, že ta depka již brzy odejde s tím hnusným počasím i když dneska bylo celkem hezky a teplo
je zajímavé, jak hubnutí a přibírání dokáže ovlivnit naše psychika já když byla po operaci a hubla jsem, tak jsem byla plná síly a optimismu, bylo mi krásně, cítila jsem se o 20 roků mladší, bylo to nádherné, měla jsem spoustu plánů a chutí žít na plno
pak nastal zvrat, problémy v práci, úmrtí maminky, odstěhování syna a já jsem začala propadat depresi i když jsem normálně optimista, tak tentokrát to semlelo i mě hubnutí se zastavilo a protože jsem ujížděla na sladkém a léčila tím moji bolavou dušičku, tak váha pomalu a jistě začala stoupat, deprese se zvětšili, nic mě nebavilo, nikam se mi nechtělo, začala jsem se zavírat doma a naříkala jak mi je hrozně
jediné štěstí je, že jsem nepřestala chodit sem, mezi vás a tak mě tohle Forum a vy všichni tady opět posouváte zpět na začátek mého snažení a i když hodně pomalinku, ale přece jen se mi vrací chuť bojovat a prát se se svým tělem a zkusit opět již xtý pokus s hubnutím a moc bych si přála, aby se mi dařilo a já byla zase ta veselá, plná optimismu a elánu
věřím , že i tobě bude zase líp a budeš všechno zvládat, že příjde ta doba, kdy oblékneš svoje vysněné svatební šaty, porodíš své první dítě ve vlastním domě a budeš šťastná, spokojená co jsi všechno dokázala
moc, moc ti držím palce a věř mi, bude určitě mnohem líp  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
qwys.....tys zvííííííííííííííííííííírže!!! Pět hodin...no potěš koště. Klobouk dolů....ale kupovat ho jako Bossice nebudu
Ale je pravda, že je to o tom režimu jak píšeš.... já před 4 roky chodila 2x týdne na spinning, 1x aerobic, 1-2x plavat a o víku jsme hráli s muchloněm squash a šlo to..... těšila jsem se na každej pohyb jak feťák na svou dáfffku  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
JJ
no jooo chytla ... já to mám teď tak, že když se kolem mě otře nějakej cháááájzl, tak ho mám a nepustí se mne kdyby to byl aspoň ňákej pořádnej chlap, ale on to virus!!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|