Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko
rekla bych ze mas pravdu..
já uz o tom totiz taky nejakou dobu premyslela, bádala... rozhodovala se...
k tomu opravdovému rozhodnutí sem došla až ted, cca dva roky od první myšlenky na zákrok. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
No vidíš! A to je přesně ono...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
cindicek
já už hadry řeším a když koukneš na můj metřík, tak ti bude jasný proč, ale já vím jak to myslíš s tím budoucnem a i já mám tyhle obavy, ale je fakt, že mám taky o 10 let víc než ty a tak na to prostě už ani myslet nechci a bohužel zní to blbě, ale mě už je to jedno, však to nějak dopadne ...  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
zelenoocko: Diky. jasne, nebudu vam to tady zasirat opakovanim toho, jak si nejsem jista, coz se mi snazis naznacit a ja jsem pomerne inteligent, takze jsem to pochopila, ale ja uz tahle resim od leta minuleho roku. Vcetne procitani tohodle fora. Kazdopadne se budu snazit polozit jeste nejaky otazky, ale mam takovy dojem, ze budou asi vsechny moc odborny, jak to tak vidim:-( _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
škovo voko....slepipipičárná hader
cindicko.... písnu ti jen jednu věc..... tak trochu tvé pocity chápu.... i když já jsem je tu v takové míře v žádném případě neventilovala.
Mě pomohlo to, že jsem si nejdříve pročetla skoro celé forum, ukládala příspěvky, zapisovala plusy i mínusy, vytvářela si tak svůj názor a pak se samozřejmě ptala svých zkušenějších kolegyň, které se mně tu ujaly a kterým za to i dnes moc děkuji! (asi bude zas nosit nos nahoru a bude jí do něj pršet - ale nejvíce mi pomohla neřízená střelka verca).
Ale vrátím se k tvým pocitům. Na jednu stranu po operaci a novém životě toužíš ale na druhou stranu z ní máš strach a vyčítáš si, že nejsi schopná se s tím poprat sama. To je to tvé váhání, nemám pravdu??
Sama jsem to také prožívala a brala jsem to jako své selhání a slabost, že už nezbývá nic jiného, než podstoupit bar. operaci.
Je pravdou, že v mém rozhodování sehrál roli věk..... ono ve 44 se člověk už asi více bojí nemocí, které obezita přináší.
Dnes mohu litovat jen jedné věci, že jsem na operaci nešla dříve! _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Cindi - doufám, že jsi to pochopila tak, jak jsem to myslela, holka Piš sem, ptej se... ale mě taky hlavně pomohlo číst, pročítat, ptát se na konkrét.věci... ale rozhodovat si to jen sama v sobě, vnitřně.
Holky by to tu fakt mohly potvrdit, co jsem tu já vyváděla před rokem za pitominy.. se stydím ještě dneska.. ale nyní vím, že to bylo potřeba. Byla to jedna etapa mýho života, etapa nerozhodná, plná zmatků, dotazů "co by-kdyby, a co mám dělat." atd .. a překlenulo se to a nyní jsem se vrátila plna odhodlání a vím stoprocentně, co chci! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
bobule: pletu se, nebo jsi mela uz drive bandaz, zhubla, a ted zase nabrala? To si te asi pletu s nekym jinym, vid?
To je presne ono, jak to pises - je ti to uz "jedno" - pro to, abys zhubla, jsi ochotna udelat cokoliv a na to ostatni uz tolik nemyslis. nedavno mi taky jedna pani nekde na foru rekla, ze chce zhubnout a udela pro to cokoliv, takze je rozhodnuta. Ja to takhle nemam (to bych se zase opakovala). Ani nahodou si nenecham udelat neco, o cem nebudu vedet co nejvic informaci, jen pro to, abych zhubla. urcite vis, jak to myslim. A tvuj metrik? nevim, jake mas bmi, ale ja mam 159 cm a 113 klio... _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
cindicek houby z voctem !! Všichni jsme tu proto,že chceme zhubnout rychle. Proto to tady studujeme a závistivě čumíme na metříky A kdo je tady kvůli zhubnutí,alá 2 kg měsíčně,tak tomu se hluboce omlouvám za svůj omyl.
A pokud si myslíš,že to nepůjde,Tak si zítra po celý den važ jídlo..max 80g !! Nebo taky jinak... 100 ml tekutin či jídlo velikosti pinpogového míčku. Tekutin ale 3 litry. Budeš jíst co tři hodiny a pokud bys měla pocit,že z toho zdechneš hlady...tak my ne!!!! máme po operaci. A pokud by Ti váha stála a nešla dolů.... verča Ti zkontroluje jídelníček a při nejbližší příležitosti ti za něj stopro nafackuje  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
Cindi - ha! To si to teda skutečně pleteš!!! Se mnou.. ale takových nás tu je víc.. jen to přiznat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
cindicek
jo s někým si mě pleteš .. já to nebyla ... bandáž bych si nikdy nedala ani omylem natož dobrovolně
mám sice po opce,ale po jiné ... chybí mi už některé orgány v těle ... nemám žlučník a nemá š štitnou žlázu ... no a teď nebudu mít žaludek ...
Ti radím dobře ... vykákni se na opku a nech tomu prozatím volnej průběh
Jo a měřím 170cm ... jsem se díky štítce o 2cm zmenšila  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Naposledy upravil bobule dne ne únor 06, 2011 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
zelenoočkoMáma není táta. Nebyla jsem doma,ale trajdat Čaj vařil nejstarší...pako jedno pubertální.Než by si přečetl,co je na dooze.Hodil tam co bylo po ruce. Klidně by to příště mohla být hl.mouka. A kdybyh na něj uhodila,že mám koukat co dělá,tak by na mne jen valil voči.A myslel si ,že jsem jeblá.[/b] _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
jane-jane: tak se omluvam za to, ze tu ventiluju sve pocity, ty nejvnitrnejsi:-) proto jsem sem sla, protoze s nikym jinym to takhle probirat nemuzu. Ted, kdyz vidim, ze to obtezuje, tak to delat nebudu.
K mym pocitum - po operaci netouzim a po novem zivote uz vubec ne, touzim "jen" po tom, aby mi ustaly obtezujici potize, ktere me trapi, a operace by mel byt nastroj a pomoc, s niz bych toho mela dosahnout - mozna. nevycitam si, ze nejsem schopna se s tim poprat sama, spise to beru tak, jak to je - nejde to, nejde, neda se nic delat.
zelenoocko: jooo, ano, uz vim:-) omlouvam se za omyl:-) ale aspon vidite, ze to mam vazne prostudovany;-) aspon za to me pochvalte ))
octavie: dekuju za tipy - nemyslela jsem, ze nepujde to, abych jedla male porce co 3 hodiny, mam (neopodstatneny) strach z toho, ze to u me zkratka z nejakeho duvodu nebude fungovat  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
cindi.... děffče zlatý...sakra furt se neomlouvej ... toto forum je zde proto, aby pomáhalo.....každý si svá rozhodnutí v sobě vytváříme jinak.... někdo niterně.... druhý veřejně ..... a snad i tento déééržkový způsob komunikace leckterým pomůže k jeho rozhodnutí.
Po tom cos mi napsala, ti ale doporučím tak jako bobule, operaci odložit  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:59 pm Předmět: ... |
|
|
Něco pro verciny oči... Já jsem táááááááák sprostá, byla jsem přes půl hodiny aktííívně na orbitreku doufám, že jsi pohoršena!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Veruskoooooooo No co co,vsak ja vim ze lyzujes jako Alberto Tomba  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|