Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:37 pm    Předmět: Citovat

zakletá to Ti věřím - také jsem se ve svých letech těšila, že mi opka změní život a opravdu - změnila K LEPŠÍMU !!! Nikdy jsem nezalitovala, že jsem to podstoupila, kdybych se měla rozhodnout dnes znovu, neváhám ani minutu a jdu do toho znova !! Začala jsem opravdu žít, ne jen přežívat !! A je to úžasné !! A to jsem neměla ani jeden zdravotní problém, žádné potíže, prostě NIC - chtěla jsem jen já sama, šla jsem si za tím a NELITUJI !! Wink

bobuuulll no coooooo, když musíš, tak musíš Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne ne únor 06, 2011 6:41 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:38 pm    Předmět: Citovat

verca: dobra:-) uz vim,jak jsi to myslela. Chapu, ze vypadam jako blazen, ale jak jsem tu uz nekde psala, ja otazku operace "resim" teprve nekdy od listopadu, cili hodne kratkou dobu. Mam toho moc a nakonec se to vsechno sebehlo tak rychle, ze mam toho psychologa uz zitra a 15. kolecko. na 2. stranu jsem nechtela uz cekat, protoze od kvetna mam zkouskovy a do te doby chci byt nejak relativne ok - i kdyz to bude znit blbe:-/

zelenoocko: tak to moc gratuluju, ze se ti to takhle povedlo. Ja to mam tak, ze bych to dite chtela opravdu do tech 30ti. Treba se mi to nepodari, to nikdo nevi, ale - ted to napisu mozna osklive - nejsem zastancem dnesniho "pozdniho" materstvi - proto bych rada do tech 30. Kdyby to slo a nektery veci by byly jinak, mela bych ho si uz davno, ale clovek mini,... Smile

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:44 pm    Předmět: Citovat

Jééé vy jste se zase rozkecaly Laughing Laughing chvilku jsem se vrátila do studentských let a tluču do hlavy Sčítání lidu a vy toho tak napísaly, téééda Laughing Laughing Laughing
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:46 pm    Předmět: Citovat

Petru občas je potřeba, aby člověk žasl Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:46 pm    Předmět: Citovat

bobule: diky! Ja zase cetla (ono taky co si ma clovek vybrat, ze jo..), ze se pri plikaci ta cast zodpovedna za hormon hladu zavine, tim se snizi krevni reciste v danym miste a tim padem se ho tam tolik netvori = clovek nema takovy hlad. Vidis, ze se po plikaci hubne jeste rychleji, to jsem neslysela. Ale z nekterych davnych prispevku tady na foru jsem nedavno vycetla, ze ty holky potvrdily, ze hubnou pomaleji, nezli po tubu...tak nevim. Jen pro info - nehodlam se rozhodovat podle rychlosti hubnuti, jen me to zajima - jako spousta dalsich veci:-)

Je pravda, ze ja se asi nejvice bojim toho, ze mam pomerne jasno v tom, ze pokud neco, tak plikaci. Jenze ty dlouhodobejsi vysledky zkratka nejsou a ja se bojim toho, co bude za x desitek let - po tomhle zakroku. kdyz to reknu opet osklive (a nechci se tim vubec nikoho dotknout), tak pokud tento typ operace udelaji 60 ti lete dame, tak ji uz v podstate muze byt jedno, co bude za 10 let...Wink berte to jako vtip;-) ale je pravda, ze tohle me asi nejvice trapi.

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:47 pm    Předmět: Citovat

Čau Petruško.... díky za přivítání.. a máš se?

Cindi.. jj, dvakrát se to povedlo napoprvé, potřetí už ne.. Smile
A co u Tebe převažuje vlastně? Dítě, operace, nebo chceš zkusit hubnout sama.. s naší podporou tady?
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:47 pm    Předmět: Citovat

Tak já tady taky něco plácnu a přeberte si to jak chcete.... Very Happy
S dvojčaty jsem otěhotněla ve 33 letech, při váze 117.00KG.Porod byl při mé váze 142kg. O dva roky později jsem šla na operaci...tubulizaci. Manželovi zůstaly doma čtyři děti. Babičky nemáme a on chudák ani netuší,kde máme doma hrnce.... Jsem po operaci pět měsíců a nikdy mi nebylo líp. Jsem šťastná,plná energie a sebevědomí. Annax mou bandu dětí už viděla a ví,že to není žádný med...ale holky! Já bych šla vždycky znova.

Annax... já nejsem strážný anděl Embarassed .Já jsem jen hrozně ukecaná a když jsme se potkaly,tak ze mne kecala jenom ta radost ze ztracených kil Very Happy Very Happy Rolling Eyes
Annax

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:48 pm    Předmět: Citovat

Já jsem měla první dítě ve 30 po 4,5 letech sexu bez jakékoliv ochrany, druhé po 3 letech. Sad
Oktávko, jsi báječná ženská a ještě jednou Ti moc děkuji. Pro mě budeš už navždy můj anděl Smile Smile Smile

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav

Naposledy upravil Annax dne ne únor 06, 2011 6:52 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:51 pm    Předmět: Citovat

Kačenko to je moocc dobře, také to tak cítím - je mi prostě úžasně Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:53 pm    Předmět: Citovat

zelenoocko: momentalne prevazuje beznadej z toho, ze mi nikdo neumi pomoci od tech obtizi, ktere trvaji uz rok a pul. Musim si tedy pomoci sama. Vsichni rikaji: zhubni - ale nez bych zhubla sama natolik, aby to melo opravdu vyznam (tj. nejakych 30 kilo), tak to je beh na x let dopredu - coz s vidinou stale trvajicich obtizi neni zrovna ruzovy. Cili bych brala operaci jako POMOC pri hubnuti - ze by mi pomohla to vyresit "rychleji". je to tak srozumitelne? :,-(

octavie: gratuluju ke zhubnuti i k radosti z toho, ze bys nemenila. ostatne, krome jiste Lucie, ktera se mi moc nezdala uz od pocatku, nevim o nikom, kdo by to chtel vracet Smile

LF

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:54 pm    Předmět: Citovat

No mě je 25 a někdy se doběhnutí autobusu rovná olimpíjské disciplíně Very Happy A záda se taky začínají ozývat, nehlede třeba nohy když chodím delší dobu a něco jako vysoké podpatky už neznám dlouho Rolling Eyes
Přiznám se, že pár podpatků už jsem takhle i oddělala Confused Smile

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:56 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko děkuji za optání, mám se docela dobře, váha už dost dlouho stojí, pořád lítá +-2kg a už mám z toho docela depku, teď mám i problémy v práci a nic mě nebaví, mám nějaký divný období, snad bude lépe......

Mě bude letos 29let, taky by jsme chtěli mimčo, ale až tak za 2 roky, mám ale strach, že už to nepůjde, teď ještě nemůžem, chtěla bych ještě něco zhubnout a hlavně dořešit bydlení, tak snad nebude za 2 roky pozdě Crying or Very sad
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:56 pm    Předmět: Citovat

cindi osobně si myslím, že je to takto srozumitelné i pochopitelné, ale to konečné rozhodnutí však záleží jen a jen na tobě samé Wink

LF máš už termín opky, tak věř, že brzy bude lépe Wink

Péťo nezoufej, přijde to, ani třeba nebudeš vědět jak Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:58 pm    Předmět: Citovat

Octavie, napsala jsi to úžasně!

Cindi ... jj, srozumitelné to je.. jen je vše na tobě, ale sezením v koutě a doufáním, že se to samo nějak vyřeší, tím nezhubneš.. Já sio 100x říkala, že nepůjdu na opku, že to zkusím zvládnout sama, ale nezvládla jsem to! Je potřeba se rozhodnout a ne čekat 5let a pak litovat a nadávat si..
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:01 pm    Předmět: Citovat

verca: diky. Ja tady opravdu nehledam podporu v tom smyslu, abych sem kladla nahlodavajici dotazy a vy jste me ujistovaly, pro do toho NEJIT. To jsme nemela v umyslu. na druhou stranu jsem pomerne rozvazny clovek a kdyz neco delam, tak poradne, a nez neco udelam, tak se rozmyslim. proto se tu ptam, proto hledam i ta "proti". Od pocatku nezapiram, ze nejsem 100procentne rozhodnuta, a od pocatku vim, ze to konecne rozhodnuti je jen a jen na me - s tim mi nepomuze nikdo, pomoci si muzu akorat ja sama. Hledala jsem odpovedi a porozumeni tady, protoze, jak uz jsem psala, kazdy z meho okoli o tom vi houby, nemam se o tom s kym pobavit - respektive ani nechci, kdyz o tom nic nevedi, ze..

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: