Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 605, 606, 607 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
Evi hlavně klííídek a bude to dobrý  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
Jsem klidná.. teda zatím... [/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
ahoj holky,...tak jsem zase tu,ale trochu zklamaná ,nevím co mám,dělat,..tak moc jsem se těšila na opku a na to jak se konečně uvidím hubnout,ale asi to nebude možné ,...v polovině března bychom měli pracovně odjet do Ameriky a proto asi nemůžu na opku ,...ach jo,...jsem od malička buřtík a ted když jsem skoro krůček k tomu konečně vypadat dobře a obléknout si vše podle toho co se mi líbí,tak zase nemůžu,....,...myslíte,že je ještě nějaká možnost??? Ameriku nemůžeme nechat,..je to velká šance,ale chci i hubnout,...asi to nepůjde,že??  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
žanetko a už máš celé kolečko udělané?? Že by šlo třeba zavolat si o bližší termínek  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
verčo kolečo už mám,...jen mám zavolat a objednat se na konzultaci jak jsem chtěla přejít k mudr. Hrubému a pak,že bychom se domluvili na termín,ale bylo mi v Iscare řečeno,že min.2. měsíce bych tu musela po oopce ještě být tak nevím,..ach jo  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
a co ten žaludeční přírodní balonek Slim Ball?, máte s tím někdo zkušenost?,  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:18 pm Předmět: ... |
|
|
Zannetta27
taky mě napadl ten balonek, ale ještě jiný. Ten BIB, co ti zavedou jako pri gastru do žaludku a pak je tam nějakou dobu a pak snad když začne po několika měsících (?) modrat moč (?), tak se ten balonek vyndava.
Nicmene to pry stoji asi 30 tisic.
Pry se zhubne kolem 30 kg, ale byva tam pak jojo. To by chtelo pak asi udrzovat kvanty psyllia nebo necim jako jsou ty slim bally... Bohuzel v tomto nejsem kovaná, ale ten balonek mi dr. taky zkoušela nabízet.
No to jsem tu naplacala svoje zvasty, ono je to mozna trochu jinak, viz http://www.egk.cz/www/cz/n_obezita.phtml?tid=02 . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
žanetko ... nic nevzdávej a nesmutníííííííííí.... krásně jsi to našlápla!!! Určitě by stálo za úvahu spojit se s Dr. Hrubým. Dělá pro lidičky možné i nemožné............... JDe jen o to neztratit ani den! _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
zannetta: ahoj, jsem tu nova, ale dovolim si taky se zapojit do diskuze. Co takhle zkusit s novou zmenou - Amerika - i celkovou zivotni zmenu = zkusit to jeste nejak sama alespon zkusit (neznam tvoje predchozi pokusy ci zkusenosti.. . Asi bych se nenechala operovat, protoze clovek musi dost dlouho dochazet na pravidelne kontroly a nejak si to neumim predstavit. I bych mela strach, kdyby neco..
Co se tyka balonku, tak mam o tom nejake info od sveho gastroenterologa, na ktereho nedam dopustit - je to primar gasta v Malde Boleslavi. Balonek je "jen" takova kosmetika, da se rici. Pomijim to, ze to stoji ca 25 tisic, neni to hrazene. ale cert to vem - horsi je, ze opravdu hrozi vyrazny jojo efekt. Je to jen na par mesicu, pak se balonek vynda a... Navic jsem se doslechla, ze tam meli nekolik lidi s timto, a ze nejaky pan akorat tam pul roku zvraci, muze jen jogurty a podobne...zkratka je to znacne cizi predmet v tele (primo v zaludku, coz mi pripada horsi, nezli treba band), a vi buh, jak to clovek snese. i kdyz - to by se dalo rici o vsem, ale ja bych se na to "vyprdla", protoze dle meho prevazujou argumenty proti:-) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
žanetko ty výsledky máš už u sebe?? Jinak nevidím žádný důvod, proč by jsi měla někam ještě docházet, když od nich odejdeš, to zase dělají jen nějaké bububu a tím se rozhodně nenech odradit !!
A pokud by jsi šla do Turnova, tak tam dělají tubu a bypassy až od dubna, do té doby jen bandy - tak to aspoň řekl Hrubáček bobulíně ve čt na konzultaci ...ale rozhodně nezoufej a zkus se domluvit
A nad balonkem bych vůbec neuvažovala  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne ne únor 06, 2011 4:42 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
cindicek..... myslím, že i v USA mají své zkušenosti s bartiatr. operacemi .... tzn. kontrolovat by se dalo i tam,,,,, _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
jane-jane: no tak to kazdopadne ) myslela jsem to spis tak, ze bych asi neodjizdela z republiky v nejakem vylozene kratkem obdobi po operaci...to bych si proste nelajsla - celkove uz kvuli zmene klimatu a vseho, ale tot jen muj nazor;-) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
žaneto
zvedni telefon, zavolej do Turnova, vyzpovídej se panu dochtórovi, řekni o jakou operaci stojíš a pokud chceš nakonec to tubu, tak si na něm trvej a já věřím, že ti vyjde vstříc.
Páč udělat si zde bandáž a odjet pak pryč je o ničem ... musíš doplňovat atd. ... v tomto směru a ve tvé situaci by byla lepší tubulizace.
Pokud máš veškerá vyšetření a vše je o.k, tak určitě na nějakej príma termínek přijdete.
A nad balonkem vůbec, ale vůbec neuvažuj!!! _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
bobul.... mluffíš mi z duše...!!! ŽANETKO...JDI DO TEHO PERSAMA!
cindicek..... já pobývala služebně rok v Iráku...musela jsem tam odjet po něj. gyn.komplikacích.... a i tam se to dalo zvládnout. Jde o to jen chtít a myslím, že Žanetka chce mooc  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
jane-jane: urcite to jde, zvlast, pokud neni na vyber, tak to clovek musi zvladnout. ja ji neodrazuju, jen rikam svuj nazor z druhe strany:-) take zalezi na tom, co ji k tomu kdo rekne, to bych take vzala v potaz - mysleno doktory:-) _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|