Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 604, 605, 606 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anci
|
Zaslal: so únor 05, 2011 5:45 pm Předmět: wobenzym |
|
|
qwys já wobenzym brala před i po a myslím, že to efekt mělo, jsem jako rybička a dokonce jsem už byla i na volejbálku a port jako by neexistoval (kdybych neměla v pátek zásek jídla a nejedla jsem tak omezené porce, nevěděla bych, že jsem na nějaké opce byla)  _________________
bandáž 11.01.2011, Prostějov, doplnění 2, 9.3. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anazuz
|
Zaslal: so únor 05, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
Hezký den, přeji vespolek!
Po dlouhé době nakukuji a nestačím se divit, jaká proměna tu proběhla Kde jsou ta kvanta stránek na dočtení?
Ad Wobenzym - rozhodně si nemyslím, že jsou to vyhozené peníze. Rána se lépe čistí a rozhodně hojení proběhne rychleji Mohu srovnat i s APO-Curenzymem a příště bych šla zase jen do Wobenzymu. Manžela jsem si dnes přivezla z nemky, má na břiše 5cm šití a taky si to zobne na hojení. Rychleji mizí otoky, modřiny a oblast se lépe prokrvuje. Plastická chirurgie doporučuje Wobenzym jednoznačně. Jediné, co jsem dělala jinak, než píše Bossice je, že jsem jej užívala až po operaci. Má účinky i na ředění krve, což jsem předoperačně považovala za zbytečné. _________________
Metřík vytvořen v únoru 10*4.6.10 bandáž Turnov*1.11. sklouznutí bandu-reponace a vše nanovo*doplnění 01/11 3,5ml a 03/11 3ml
Naposledy upravil Anazuz dne so únor 05, 2011 7:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: so únor 05, 2011 6:26 pm Předmět: ... |
|
|
Anazuz no to je právě ono, přijde mi to zvláštní, brát to i před operací, když tam píšou vysadit všechny léky na ředění, na což má Wobenzym podle návodu, co čtu na webu, také. Každopádně se zeptám dr., co a jak u mě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so únor 05, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
Qwys já brala Wobenzyn po onkologické operaci, tam ho doporučují a dokonce i hradí ZP, ale nevím zda byl nějakej kladnej výsledek, jsem byla stále po nemocnicích a během 2 roků na 3 operacích, tak se účinky asi nějak vytratily  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so únor 05, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Alenko
zajímavé info ... písnu ti SZ  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:30 pm Předmět: |
|
|
Wobenzym...zajímavý, Jane ho Hrubáček schválil a ona sama mi říkala, že si ho nasadila ještě před opkou. Já s ním nemám zkušenosti (rozuměj s tím wobenzymem ), jen zprostředkovaně. Takže tedy platí dle Anazuz brát až po operaci, zřejmě co nejdřív.
Anazuz jó holka, už si nedočteš nic. "Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí." Ne, že bych Ti to přála, ale dopadla jsem stejně. Přišla jsem o několik odkazů a teď to musím z holek znovu somrovat. Vopice moderátorky nedaly ani vědět předem, takže mi vše uteklo, večer ještě surfuju v kecárně, ráno čumím jako puk - nikde nic. A co Tvá očka? Setrvala v důlcích? Já své bulvy musela zamáčknout a pak ještě i slzu...
Vidím, že manžel je už doma. Tak ať se mu daří, však Ty mu poskytneš ten nejlepší servis, včetně péče takřka lékařské. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
Čau děcka.. zajímavé čtení ohl.Wobenzymu. Já ho doma taky mám a plánovala jsem ho nasadit asi tak 3-4týdny před operací, ale asi to taky nechám až po O..
V žádance na předoper.vyšetření mám psáno, že se nemá týden před operací brát dokonce ani Ibuprofen, což mě teda zarazilo, neb já se někdy bez něj nehnu ani na krok - a to doslova..
Otázkou však je, jakým způsobem a kdy začít jíst Wobenz.po operaci?? Čím dřív, tím lépe, to chápu.. může se Wobenz. drtit? Abych si jej mohla vzít hned po návratu z nem.domů třeba?? A v jakém množství denně jste jej po opce jedly? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
zelenokukadlo drtit ho nepotřebuješ, při plikaci můžeš polykat prášky celé  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
Věru, ale bůhví, v jakém stavu ten žaludek budu mít po vyndání kroužku.. Za ty leta tam bude pořádně zarostlej, takže nebude jen smotávání žaludku = řezání se nevyhnu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
zelenokukadlo toho se neboj, stále máš jistotu, že ti nebude NIC zužovat žádný jícen nebo na čem, že ten kroužek vlastně je Takže polykat budeš moci i léky a žaludek se s nimi určitě popere  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
No, tak to jsem sama zvědavám, Věrčo.. Zas to pro mě bude něco novýho . Dneska ráno jsem se neskutečně hnusně "blokla" pitomým Nalgesinem.. svinsky mě bolí zuby, dle zubařky mě tam však nemá co bolet .. tak jsem si vzala Nalgesin a fuuuuj... něikolik nekonečných minut šílených bolestí..
Nevím, ale myslím si, že když to tam budu mít po vyjmutí kroužku sešívané a bůhvíjak potrhané, tak to asi nebude nic příjemnýho polknout celej prášek.. určitě ne druhý den po operaci, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko
je tu mia a tý nedávno dělali totéž s tím, že jí dělali tubu ... měla ještě starý typ kroužku, takže zarostlý v žaludku a i přesto jí opku udělali téměř bez problémů v jeden den .... takže být tebou nemaluju čerta na zeď a přistupuju k tomu s nadhledem  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
Bobulinko, jj, jenže já za prvé musím počítat s tím, že to při jedné operaci nebude proveditelné (max.pak budu příjemně překvapena - lepší než naopak) a za druhé, co já vím, jak moc a jak dlouho mě to rozcupované místo bude po operaci bolet?!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:27 pm Předmět: |
|
|
Nevím .. myslím, že mia neměla nic rozcupoané a myslím, že jí ten band ani nemohli vytáhnout celý ... musela by ses spojit s ní abys věděla o něco víc ...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
Dr. mi řekla, že to vše se uvidí, až mě otevřou. V jakém stavu to tam bude a zda a co půjde provést. Je to individuální..takže to nechám osudu..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|