Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
maraba
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem slíbyla
ve čtvrtek jsem byla na gastru,velice nepříjemné,to znáte,schledalo se že je vše O.K ale proč zvracín neví,napsal mi léky kvůli zvracení a za měsíc kontrola,ptala jsem se na Plikaci ale v Iscare jí nemají schválenou pojišťovnou tak musím počkat co stoho bude ,jinak koukám jak to tu zpracovaváte,  _________________ 60let
ěti 5vn[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWiN2dO/]
[/url]
oučat 1operace Plzeň/oprava Iscare |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
Mona:děkuji za přivítání i vy jste mi moc chyběli
Lubinko:zlatičko,ty jsi taky bojovnice a vydíš u mne malinkaté zaškobrtnutí a jak jsi mě rychle předjela,jsi krásná holka šikovná,gratulka,vidíš osmičku,no snad se taky dočkám ale s Vámi si začínám opět věřit
Terča:veliké děkuji,moc mě těší Vaše pozdravi,chtěla jsem si jít hajnout,v noci jsem teho moc nenapsala,ale nedá mi to hltám tady slůvka uplně všech
Malvi:Tak tu radostnou zprávičku jsem slyšela,to je supr super seperbomba,já se culila až až no děťátka jsou boží požehnání,tak Ti přeji aby bylo krásné,inteligentní a hlavně bojovné po Tobě a taky díky za přivítanou
Verčí:a ted jak to dopíši hned letim na rajče,některé holky jako ty ,ale i mnohé další udělali za tu dobu ,co zde nejsem obrovské pokroky asi mě spadne čelist a aspon mě to opět nabudí fest máknout,ale už se na ty fotky scela třepu a později okomentuji,stačí mi ty metříky,jste jedničky
Bohunko:opravdu děkuji za podporu,to mi chybělo a věřím že s Vámi ano,těším se s každého vašeho písmenka i s každé SZ co mi dojde,je to prostě uaaa,ani netušíš jak jsem měla na duši fakt prázdno,tak člověk měl svoji malou internetovou rodinu a nakonec buuuum a nic prázno tak moooc objímám
Renny:Ahojky,děkuji za přivítání,povídání by bylo mnoho,a doba byla celkem krut,ale ted už se to pomalinku lepší,a to že jsem konečně s vámi je pro mě fakt nejdůležitější,jak já byla neštastná bez fora,prostě přiznávám absták chichi,ted už se mně nezbavíte,ještě musím dočist a zjistit co keho trápí a co těší a pak te bude vončo chichi  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Irisko Ty jsi fakt spisovatelka
marabo tak ať léky zaberou Myslím, že za pár měsíců bude dělat plikace i Iscare a všechny nemocnice, bo je to na peníze levnější operace, tak myslím, že najdou rozumnou řeč s pojišťovnami ...Ty se chystáš na plikaci?? _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
Verčo:nojo absťák se nezapře  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
taky vítám Zelenoočku zpátky a držím jí palce a moc a moc jí přeju, aby to tentokrát opravdu dotáhla do konce a nezůstala opět stát na půli cesty _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
Irisko vitej
Holky prosim Vas kde najdu kontakt na Jirina ted?Abych uz taky konecne mela album na rajceti Chtela bych hodit fotecky -15kg ale zatim je asi mrsknu teda na studentku
Ahaaaaaa,uz jsem si to nasla a odeslala jsem mu to.Jen teda na Rajceti nebude srovnavani pac jak se nam podelalo PC tak jsem nemela zazalohovany foto a zmizelo mi to  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
Posledni aktualni hlaseni,Ela si to zatim rozmyslela a zustava tam,kde ma par tydnu jeste byt,nicmene me min.pres vikend nechaji lezet v nemocnici.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
Iriska se omlouvám, že jsem sem psala dřív než ty ale já myslela, že to mám sem hodit, tak jsem tak učinila taky jsi psala, že to píšeš jen mě a ona to i verca věděla tak já to řekla jenom tomu zbytku holek
verco no jo už to nespravím, ale krásně jsem ji tu ohlásila sem z toho měla taaaakovou radost
Moni dííííky moc, že mě chráníš je to problém s tím bydlením, tady jsem skoro osamělá a v Brně mám tooooolik lidiček, ale zase kdyby jste mě měly po ruce častěji, by jste mě určitě zabily někdy se vůbec nemůžu ani cítit, jak jsem hnusnááááá
Zelenoočko no včil to nejde, bych musela dát výpověď a když já bez těch mých strážníčků nemůžu být
já myslím, že chyba není u mě, ale to vy všechny bydlíte ve špatném městě teda Brno já miluju hned po Praze, ale už zůstanu tady v Olmiku jsem si dnes koupila nové bezpečnostní dveře, tak se odsud nehnu, jenom aby se ke mě pak dostali až tady zůstanu tuhá
qwys tak až za 3 roky to už budu asi na vozíku ale zese budu moct ty dětičky vozit
noooooooo tak s tou váhou ti držím palce fest, máš to nalajnované dobře, ale ty jsi BEJČICE, tak jseš schopná to dokázat
Malvi jak je mamino to víš, že ti budu vozit kočárek ať můžeš jít někam na plky aspoň třeba zhubnu konečně budu mííííít pohyyyyyyyyyyb, tak uuuuuuuuž ať ty miminka jsou tadyyyyyyyyyyyy  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 4:18 pm Předmět: |
|
|
ALENKO no fůůjjj, jaký pohyb - nebuď sprostá
Aničko než Ti odepíšu, tak to najdeš, to děláš schválně, co
holky best. držte se !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
Alenko:vysvětlení máš v sz,verča se to přes sz nedověděla ,psali jsme si přes skypa.takže tak.ale nic se na tom nemění že jsem byla ráda za milé přivítání...prostě jen jsem pomalu četla chichi,chtěla jsem ti poslat sz,pak pisnout na forum a a pak dočist a nějak jsem se začetla a už v tom byl ten pidi zmatek,ale co by byl život bez zmatků no to su já praštěná Iriska,ale jedno je jasný nikdy to nemyslím zle
Jinak Suelinobrovitánská gratulace,jsi holka šikovná a tu bolest Ti věřím,jedna sestřička mi jednou po operaci řekla že tisíc lidí může mít stejnou operaci a tisíc lidí může mít jiné bolesti,no tak je na tom asi něco pravda,tak se holka drž,určitě to za pár měsíců bude lepší a ty se budeš těšit s pohybu držim pěstičky,
Aničko R:děkuji a krásný den přeji
Bestičková:tak člověk tady chviličku není a ono se miminko už hlásí na svět tak posílám hodně zdravíčka a síly Vám oboum...
Bobule:taky blahopřeji mocinko moc at se Ti splní sny  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
Verko,no uz jsem s nim v kontaktu tak snad to bude rychle Ale teda na vkladani fotek mi prijde studentka jednodussi-porad se mi tam ukazuje o stahnuti programu i kdyzz uz to mam stazene.Kdovi co jsem tak namackala ja strevo
Ted si davam kopracku a pak se zacnu chystat na pleeeees  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
hmmm Aničko tak koprovku nemůžu ani cítit, to si dej za mě
A na ples se Ti zachtělo jooo, tak to si užijte s tatou a pozdravuj ho !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Alenko, tak to je škoda, že ty svoje chlapíky s kvérama nemůžeš opustit.. ale za 3roky budou moje děti už docela samostatné, já někoho potřebuju teď Ale tak budeš vozit mimi Malvi a já pak někdy dojedu i s dětma zrasovat ti ten tvůj krásnej přestavěnej byteček vč.novejch dveří
Marti, ccc.. tentokrát to dotáhnu až do konce, prioritou je vyndat port, neb je to mrcha zlobivá a když je možnost mi udělat jinou operaci, jdu do toho a nikdo se mnou nehne! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko tak o zlobivém portu vím svý a už opravdu nikdy více. A nebuď pořád schovaná, hezky na nás vykoukni v celé své kráse. Jen víš, pořád musíš myslet na tu možnost, že to třeba nepůjde udělat najednou.........přece jen už nějakou dobu tam ten band je a jak to na žaludku vypadá se uvidí až v okamžiku, kdy se do tebe dostanou, protože gastrem to viděli jen uvnitř, ale jak to vypadá z venku.............. Tak abys nebyla zklamaná, kdyby to nešlo , jako jasně zklamaná bys byla, to by byl každej, ale aby ses tomu nepodala, tak je to lepší.........  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Marti, kde se jako mám schovávat? Vždyť jsem tu...
Jj, vím o tom, dr.mi řekla, že když to bude možný a bude to tam po otevření a vyndání vypadat dobře, udělají to naráz... ale pokud kroužek půjde špatně ven, je možný, že mě to vyndají, sešijí a hotovo... jsem s tím srovnaná, jen ale tak trochu doufám, že to půjde provést společně, při jedné narkóze...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|