Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 596, 597, 598 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pett1

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 10:54 pm    Předmět: Citovat

Mono - jo jo, přišla jsem se na vás podívat. Wink Sem tam vás čtu, ale nemám co hodit do placu....až dnes mám nějakou povídavou Laughing

Lucie K - Dr. Čierný myslel dlouhodobé výsledky v ČR, nikoliv ve světe. V té době se plikace dělala jen na OB, jak už psala Věrka. A jak sám řekl, vratná je jen pár měsíců, než to zaroste. Ale vždyť je to jedno. Ty hubneš krásně a žaludek jistě nehodláš vracet do původního stavu, no ne? Wink

Tak jsem ráda, že už někdo z Brněnska má s plastikou zkušenosti. Néé že bych to aktuálně řešila, ale jednou bych ráda břicho a nohy Cool , tak se pídím po informacích. Wink Za jak dlouho po opce se vůbec plastiky dělají? Asi tak po roce a půl, že? Dr. říkal, že se hubne cca rok, tak tělu dát rezervu, kdyby chtělo náhodou ještě nějaké to kilčo pustit, že? Laughing

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 11:30 pm    Předmět: Citovat

Podpora pro Lucii K. ...no a co holky říkáte na tohle? Srůsty po plikaci jsou téměř jisté, o tom se přít nebudeme, ale jedná se o vnější stěnu žaludku...při vracení do původního stavu se naříznou srůsty (tedy vnější strana) a žaludek se postupně rozroluje sám, protože uvnitř není srostlý...působením žaludečních kyselin to je téměř nemožné a buňky tu kyselinu produkují i ve srolované části...

Tak A JE TO! Wink

Dejno zdravím Tě a jsem ráda, že se Ti podařilo vychytat problém a už jsi dokonce nějaké to deko přibrala! Cool

Pett1 obecně...pokud váha stojí půl roku (lépe však celý rok) a není předpoklad, že by ještě šla dolů, je čas si nechat převis ufiknout. Takže ani tak nezáleží na tom, jak dlouho máš po opce, ale na délce ustálené váhy. Při ustálené váze se kůže ještě nějaký čas smršťuje a spravuje. Záleží taky na věku potažmo, elesticitě kůže. Do 40 let věku prý po shození 20 kg není ještě potřeba řešit převisy. Ovšem Vy borkyně dáváte dolů půlmetráky, tak to pak kůže nezvládne ani ve 30 letech. Zvlášť u těch u Vás, které mají nadváhu dlouhodoběji nebo dokonce od dětství.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 9:04 am    Předmět: Citovat

a to je právě to, o čem se tu bavíme boss - žaludek se musí NAŘÍZNOUT (stěna), aby to šlo vrátit, potom ano, samo se to navrátí - myslím tím, že to zaroste a musí se udělat krok(řez)k tomu, aby s tím šlo opět něco udělat....

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zannetta27

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:19 am    Předmět: Citovat

Mono ráda bych se jukla na fotky,ale jsou pod heslem Confused Rolling Eyes

[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:35 am    Předmět: Citovat

Ahoj všichni Very Happy ...Tak já jsem tu nová a jsem na úplném začátku a nemám ani zdaleka takové pokroky jako Vy všichni.Teprve jsem objednaná na konzultaci a sleduji jídelníček.Jdu do ISCARE...tak snad to všechno klapne. Mám strach z operace,ale vždycky když zavřu oči a vidím se štíhlá,tak mě to přejde Embarassed jsem ale prdlá co? Embarassed Tak Vás moc všechny zdravím a držím všem pěstičky,at jste moc spokojení...Lucka

33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška.
bobule

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:50 am    Předmět: Citovat

Ahoj Lucko ... vítej mezi námi jak říkají holky "normálními" Laughing Laughing
Je vidět, že motivaci máš a máš i dobře našlápnuto Wink
Ještě by si nám toho mohla o sobě povědět víc ... třeba to kolik vážíš, měříš a pro jakou operaci ses rozhdla ....
Taky se můžeš pokusit zabojovat s metříkem .... http://forum.bandingklub.cz/about252-30.html

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 11:09 am    Předmět: Citovat

Děkuji za přivítání...asi s měřítkem budu bojovat dost dlouho,páč jsem na tyto věci levá jak šavle...Tak to napíšu zatím takhle: Je mi 33 čerstvě...měřím 163cm a teď mám 105kg...musím jen podotknout,že tohle nikdo neví a je to poprvé co to takhle říkám...neví to ani můj manžel...Pro mě to je fakt hrozný,já s váhou nikdy nebojovala měla jsem stále 60 až 65kg a až po narození dvojčat a to jim je šest let tak bojuju,střídavě hubnu a tloustnu...Jsem momentálně v období,kdy brečím ve vaně,stydím se před manželem,milujem se zásadně jen ve tmě,mám jedny kalhoty které nosím,zato plnou skříň supr hadrů,který mi nejsou...Nesnáším se i když na venek vypadám sebevědomě... a to fakt nejsem. Nechci aby si můj manžel našel hubenou a prsatou ženskou a nechci aby se moje děti za mě styděly , že mají tlustou mámu...To je asi vše co o sobě můžu říct..jo a taky jsem docela nedávno musela běžet na vlak a byl to neuvěřitelnej zážitek Embarassed Měla jsem málem infarkt a nohy mě nenesly a bylo mi fakt na omdlení..nikdy jsem to nezažila a už to prostě zažít nechci...myslím že to byl ten okamžik,kdy jsem se to rozhodla řešit jinak než dietou. Chtěla bych jít na bandáž žaludku... Děkuji že jsem si vám tady takhle mohla vylít srdce...protože to opravdu nikde neříkám a snikým to neřeším...mám nějakej blok o tom mluvit Embarassed

bobule

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 11:18 am    Předmět: Citovat

Lucko klíííd ... všechno bude dobrý ... uvidíš ...
Je fajn, že máš jasno na jakou operaci chceš jít, ale nepročítala si tady i o jiných možnostech? dělá se i plikace žaludku atd. ...je toho tady napsáno hodně a dnes už i dost přehledně, takže si myslím, že si najdeš tu správnou cestu a i typ operace, která ti bude nejblíž a přirozená .... držím palce Wink

verca

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 12:03 pm    Předmět: Citovat

Luci vítám tě mezi námi a věř, že počínaje operací Ti začne úplně jiný život - samozřejmě lepší. Takže už žádné trápení, negativní myšlenky...už jen mysli na to, že jsi udělala krok k tomu, aby jsi zatočila s kily a moc držím paluchy, ať vše dobře dopadne !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Lucie K.

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 12:30 pm    Předmět: Citovat

Verca: k tomu, že o plikaci se nevědělo nic - nemyslím si to. Dr. Fried byl na stáži v zahraničí, kde plikace studoval a učil se je provádět. Nemyslím si, že by si mohl nějaký doktor dovolit provádět operace a že by operace dostala atest, kdyby se o ní nic nevědělo.
Verca a Pett: O vratnosti operace jsem se zajímala z toho důvodu, že jsem hodně mladá a z toho důvodu mi ji i doktoři doporučili. Nejvíc byli u mě pro band, ale ten jsem nechtěla, tak říkali, že rozhodně vzhledem k mému věku je lepší plikace než tubu. Z důvodu, že se bohužel stále častěji vystytují různé druhy rakovin, vředy a další onemocnění žaludku. A pokud by mě nedej bože toto v budoucnu potkalo, tak mít uříznutý žaludek, už se to nijak vrátit právě nedá. V rodině rakovinu máme, proto jsem se toho bála.
Jinak z mé strany to cítím nápodobně - taky mě naše debata už unavuje a ode mě též ende Wink
Boss: díky za podporu, ale nechtěla jsem to stavět nijak útočně. Opravdu mě zajímalo, jesti Věra nemá nějaký nový informace, tahle operace mě zajímá, i proto, že jí mám i proto, že se mě na ní dost lidí ptá.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
paratko

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 1:08 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, tak jsem se taky rozhodla se sebou něco udělat, šmíruju Vás tady už asi měsíc a dnes jsem se odhodlala se ukázat a představit.
Na první konzultaci jsem už byla (Iscare), nevím zda to je správná volba, po pročtení Vašich příspěvků, ale to teď není důležité.
Na kolečko jdu 11.2.2011. Když vše dobře dopadne, měla bych dostat i termín operace. Nikdo mi na výběr nedal, jednoznačně se mluvilo o bandáži. Tak nevím. Veronika
bobule

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 1:26 pm    Předmět: Citovat

paratko ... tak v první řadě ti povím, že mě ten tvůj nick opravdu rozesmál ... Laughing Laughing Laughing
No a co dál, takže klasika: vítej mezi námi Verčo a snad tu budeš spokojená ... o operacíh je toho tady hodně a jak vidím jsi poctivá a pečlivá čtenářka což je dobře.
V Iscare ti jinou operaci nenabídli a to jen z toho důvodu, že se ani o jiné operace moc nesnaží a nemají zájem tam provádět dražší a tudíž jiný druh operace ... jak si sama pOdotkla: už jsme to tu probírali, takže je jen na tobě co chceš a jestli má význam jít právě tam atd. ... snad víš co tím myslím Wink
Hlavně nezapomeň na jednu důležitu věc!!! VŠECHNO JE TO OPENĚZÍCH!!! Wink

paratko

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 1:50 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Bobule, jsem moc ráda, že jsem Tě pobavila Very Happy Laughing
Jasně, že vím, co tím myslíš. Popravdě šla jsem tam proto, že mi to přišlo jako neschůdnější a nejrychlejší cesta. Od mého rozhodnutí, po operaci. Měla jsem strach, že když se to bude táhnout, spousty návštěv u lékaře atd., že to vzdám. Jsem velká hrdinka. Shocked Embarassed
I teď, když čekám na kolečko, začínám přemýšlet, co když se to nepovede, když nezhubnu. Taky proto o mém rozhodnutí zatím nikdo neví, ani manžel, děti, prostě nikdo.
Pak se mrknu na Rajče, teda na fotky, kam se dostanu a zase jsem plná elánu. Taky jsem si řekla, že když se Vás tady občas na něco zeptám, že to budu lepší snášet. no..a teď nevím na co se ptát. Razz Rolling Eyes
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 1:57 pm    Předmět: Citovat

ahoj děvčata moc děkuji za milé přivítání...Bobule dík za info,já se na tu plikaci vůbec nepodívala Rolling Eyes ale moc se mi to líbí víc než bandáž...Tak ještě zavolám na OB kliniku protože jak jsem se dočetla na ISCARU ji nedělají...Musím toho tady ještě hodně pročíst,ale kdo má na to čas s těma našema dětma Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil [/u]

Lenka 1975

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 2:06 pm    Předmět: Citovat

Lucie Hofmanová Luci, taky tě vítám, i když já jsem tu nováček asi 1 měsíc, ale už mám termín operace. Napsala jsi to krásně ty tvoje pocity. Já mám úplně to samé. Stydím se už chodit i na rodičák, v létě když chce jít manžel se mnou a ze synem na koupaliště, tak nevím na co se mám vymlouvat, vypadá to , že menstruaci mám furt vkuse. Mám stéjné zkušenosti. jako ty!! Manžel je štíhlý a syn až moc štíhlý, když jsem s ním někde byla, tak jsem si připadala, že ho trápím hladem, a že mu všechno sprominutím sežeru. Ahojky

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 596, 597, 598 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: