Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 583, 584, 585 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RENNY

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 9:12 am    Předmět: Citovat

mě p. primář pustil až pátý den po opce a to byl nekompromisní.A to jsem byla v poho,nedal se usmlouvat ani o den.Postavil mě do latě raz dva.
L.e.n.c.y

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 9:15 am    Předmět: Citovat

No já si to právě taky myslím že je to nějaký divný že pouštěj po takové zákroku druhý den domů...no uvidíme jak tam budu dlouho já...já teda nejdu do iscars ale na Vojenskou do Plzně....

[/url]

2.2.2011 provedena bandáž žaludku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 9:26 am    Předmět: Citovat

zannetta27:

Co se tyce Budejovic, je tam docela dost moznosti cviceni.

Chodila jsem do Metropolu na tanecni gymnastiku, to me hodne bavilo.

Na Zumbu chodi ted segra v Praze a moc ji to bavi. A co ja vim, tak v CB jsou oficialne zatim snad dva lektori, jedna moje znama je minimalne treti, ale ted nevim, kde tam ma ty hodiny.

Co koukam na Igy, maji to tam v patek a sobotu dopoledne, jinak nevim.

A strach, abych nevynikala, pri cviceni zasadne hazim za hlavu. I do bazenu lezu. No co, co?? Proto prece cvicim, abych tam nevypadala, ne? Jsem sice viditelna, ale neco pro sebe delam, a to si musis rikat

Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 9:31 am    Předmět: Citovat

Ad zannetta27:

Ta Zumba je tam snad kazdy den v tom IGY, nekdy ji taky musim zkusit, ale uz bydlim jinde, tak uvidime po "o". Twisted Evil
Lucie K.

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 2:50 pm    Předmět: Citovat

Holky, jak tu píšete o tom propouštění domů po operaci, tak moc záleží na druhu operace. Třeba při tubu je normální, že se chodí domů až po týdnu nebo i déle a u plikace pokud nejsou komplikace se pouští opravdu druhý den domů. Já jsem tam byla o den navíc, protože mi bylo pořád zle z narkozy. Jak je to u bandu nevím.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
verca

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 3:04 pm    Předmět: Citovat

Každá nemocnice to má jinak... jsou nemocnice, kde by si NIKDO nedovolil propustit pacienta po bandu druhý den a naopak jsou nemocnice, kde je to běžné.... záleží na každém z nás, co si vybereme.....je jasné, že každý chceme být doma co nejdříve.....je potřeba pečlivě zvážit i délku v nemce, dálku od nemocnice a další a další faktory.....

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
qwys

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 3:09 pm    Předmět: propousteni Citovat

Devcata, v Iscare me chteli vylifrovat domu hned druhy den po operaci.

Ale ja se na to necitila, tak jsem proste sla az ten dalsi den a bylo Laughing
verca

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 3:11 pm    Předmět: Citovat

Zuzi tam je to scela běžný jev...zrovna tak v Kolíně... ovšem se podívejme zpět, jak dopadly některé holky díky brzkému propuštění......co propuštění - doslovnému VYHOZENÍ i když ony sami se necítily ani omylem na to, aby šly domů !!! Proto fakt není kam spěchat....

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Lubinka

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 3:12 pm    Předmět: Citovat

No já mám jít na sterilku a ptala jsem se jak dlouho budu v nemocnici.Prej v neděli nastoupím,po opka a 2-3dny v nemocnici a ještě mi doktor říká a to je proti tomu co máte za operaci za sebou nic.Takže souhlasím plně s věrčou .Já po tubu ležela 6 dní a nic mi venku neuteklo,naopak jsem za to byla moooooooooooooc ráda

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
martina

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 3:17 pm    Předmět: Citovat

v Iscare posílají domů druhý den po jakékoliv operaci - já tam byla jak na bandáží, tak potom na ořezu přebytečné kůže a jak si vzpomínám, tak jsem nastupovala ve středu ráno, v poledne jsem šla na sál a ve čtvrtek odpoledne přišla paní doktorka, že můžu jít domů, tak jsem jí řekla, že se na to prostě necítím, tak mě tam sice nechala ještě přes noc, ale už v 7 hodin ráno se začaly trousit sestřičky, kdy pro mě manžel přijede, takže tam je to opravdu normální, že pouští hned, ale je to především kvůli penězům Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Terča

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 3:30 pm    Předmět: Citovat

jj, mě kdyby nebrali žlučník a neměla bych do druhého dne kabelku, tak bych asi šla dom taky druhý den, takhle jsem šla až třetí. A pamatuju si, že jsem strašně dlouho čekala na propouštěcí zprávu. Teda, mě se to připadalo jako věčnost Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ... ale na prostředí v Iscare si stěžovat nemůžu, to ne.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 4:00 pm    Předmět: Citovat

Terča na prostředí si také v žádném případě stěžovat nemůžu, pokoje pro 2, televize na pokoji, přístup sestříček i lékařů bezva, to jim nemůže nikdo vzít, jen to že příliš spěchali, aby se jim postele hodně rychle točili - nic víc a víme i ty i já, že na tu jejich rychlost, aby náhodou nepřišli o klienta a peníze a dost drahou operaci uspěchali operaci a propuštění po ní Rolling Eyes A cena za ten spěch byla ta nejvyšší Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
qwys

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 7:14 pm    Předmět: ... Citovat

Martino, reaguji ještě na tvou předchozí zprávu. Děkuji za info. Jdu taky právě na žlučník a chtěla jsem, aby kdyžtak něco provedli s tou bandáží, pokud se na gastru ukáže něco nemilého, ale řekli, že to jsou dvě různé operace a leda nejdřív za další tři měsíce vyměnit band za tubu. No ale že hubnu (jo, vůlí a strachem Rolling Eyes - ale je fakt, že tím víc jsem přirozeně disciplinovaná). Ale zaráží mě, že někde ty operace dělají 2v1 jako kafe a někde prostě ne. Já už to prostě vidím, jak se tam ten port potrhá či co a než nějak zaroste, ukvičím se Laughing

Zedine, díky za cennou radu ohledně punčoch, každá koruna dobrá v dnešní době - uvidím teda, co mi na to dr. řekne, že bych to chtěla na předpis, ale aspoň to zkusím, ono by se něco málo na těch nohách taky našlo Rolling Eyes
Jinak punčochy jsem před 4 roky v Iscare "nemusela" mít, nikdo mi nic neřekl, nedal žádný papír, teď už ale ano a je to tam zvýrazněné tučně.
Lucie K.

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 7:22 pm    Předmět: Citovat

Tak to je teda hnus, když vás vyšoupnou hned po operaci, když se na to necítíte. Já mám zkušenosti jen se dvěma operacemi, s žaludkem na OB klinice - tam byli milí a na to, že půjdu domů o den dýl než je u plikace normální jim vůbec nevadilo. Pak jsem ležela s operací kolene jinde a tam to bylo taky ok.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 7:40 pm    Předmět: Citovat

Mě také čeká plikace v Břeclavi, ve čtvrtek bude mít termín, a žlučník mě budou brát taky přitom. Zítra právě jdu k nám k chirurgovi na sono žlučníku. Já jsem měla obavy s pooperačních bolestí, ale doktor mě říkal, že se to dá tlumit injekcemi, a že je lepší to udělat při jedné narkoze. Ahojky Lenka 1975

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 583, 584, 585 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: