Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 580, 581, 582 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LF
|
Zaslal: so leden 22, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
L.e.n.c.y Zdravím tě Koukám, že jdeš brzy na operaci, a nějak toho málo víš o jídle a pití. Ono je tohle právě hodně důležité, stravování a pití. To je polovina úspěchu (dle děvčat, já jsem operovaná ještě nebyla)
http://forum.bandingklub.cz/about210-3300.html Snad se nebudou holky zlobit, že tady dávám odkaz na jejich jídelníček, ale myslím, že je to dobrá předloha. Já jsem si vypsala všechno co jsem tady našla, a konkrétně tyhle 2 jídleníčky od verči a dejny mám vytisklé a budou sloužit jako dobrá předloha  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 12:50 am Předmět: |
|
|
Lency
přesně jak píše LF pomáhaly mi vzorky jídelníčků od Verči,pak už si vymýšlíš sama.Ještě to pití,dodržovat pitný režím je vypít kolem 3litrů tekutin za den.opravdu si to hlídat.Zezačátku nevypiješ tolik,nevím přesně jak je to u bandu,mám tubu.Když budeš pročítat forum hodně věcí se dozvíš,připrav se trošku než půjdeš na opku,ju? _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.e.n.c.y
Založen: 21.1.2011 Příspěvky: 28 Bydliště: Nídražní 54 , Bor , 348 02
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 2:35 am Předmět: |
|
|
LF a Renny moc děkuji holky...hned jsem si to uložila děkuji moc...budu se podle toho řídit a snad to půjde...ještě jsem se chtěla zeptat jak dlouho jste byli po bandu v nemocnici...moc toho nevím to je pravda..pomalu si přečítám forum ale je toho opravdu hodně... doufám že mě do toho trochu zasvětí pan doktor..no jsem na sebe moc zvědavá snad budu tak šikovná jako vy...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wav1LdB/]
[/url]
2.2.2011 provedena bandáž žaludku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 8:19 am Předmět: port! |
|
|
Děvčata,
kdo máte bandáž a potom jste měli ještě jinou operaci a bandáž Vám nechali...
Mám dotaz ohledně portu... Když Vás nafoukli CO2, pohnul se nějak, bolel po operaci???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
ahoj qwys, já jsem měla cca půl roku po bandu operovaný žlučník současně s kýlou, ale protože to nakonec nemohlo být kvůli rozsahu té kýly laparoskopicky, ale klasicky tak mě žádný vzduch nezatěžoval. Snad tu je ještě někdo jiný, kdo podstoupil další operaci s bandem. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata, můžete mě někdo napsat co se s Váma děje v nemocnici, když tam nastoupíte na operaci? Vím, že se nastupuje o den dříve většinou. Myslím, jaká vyšetření Vám dělají atd. A ještě by mě zajímalo kdy se propouští domů, myslím po těch třech dnech, nebo tak, jestli ráno nebo odpoledne? Děkuji moc. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 4:02 pm Předmět: operace |
|
|
Nastoupila jsem v pondeli rano asi v 7, operovali me nekdy po 13. hodine, do te doby jsem umirala zizni
Domu jsem sla ve stredu, ale pousti i druhy den. Co se tyce bandaze. Jinak nemam a nechci mit zkusenost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Lenka 1975 na tvoji otázku neexistuje jednoznačná odpověd, protože propuštění z nemocnice závisí na mnoha faktorech - druh operace, nemocnice, kde operaci podstoupíš a potom taky jak na tom jseš. Stačí, aby si měla zvýšenou teplotu a už tam jseš o den dýl. Jinak propustit tě můžou jak ráno, tak v poledne nebo odpoledne, pravidlo pro to také není. Je sice pravda, že obvykle propouští hned po ránu po vizitě, ale můžou taky říct, že sice domů jít můžeš, ale až po obědě. Tak vidíš, co je možností..........  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
Holky děkuji za odpovědi, nebyla jsem ještě nikdy v nemocnici, takže vůbec nic nevím, a taky čím se blíží termín opky, tak mám víc a víc otázek. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maraba
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
qwys
Můžeš mi říce jak začínač od znovu?byla jsi na opravě kroužku?nebo jak to myslíš? _________________ 60let
ěti 5vn[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWiN2dO/]
[/url]
oučat 1operace Plzeň/oprava Iscare |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 6:24 pm Předmět: kruh |
|
|
Marabo, nebyla jsem na zadne oprave. Po operaci jsem zhubla jen cca 10 kg, pak prisly jine starosti a ja hubnuti hodila za hlavu (verim, ze velky problem byl v pitnem rezimu, pred o jsem jej dodrzovala, pak jsem si misto piti kolikrat vzala jidlo). Ted me k tomu donutily spise ty zdravotni okolnosti (zlucnik, tlak atd.), celkove me to donutilo prehodnotit dosavadni zivot a trochu zpomalit. Hledat prave priciny problemu...
No nebo to jsou jen vymluvy, to je jedno.
Nu tak proto odznova.
Ale snazim se  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
deniiiii
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Ahojki já jsem byla operována v Břeclavi.Ten den před operací se mnou nic nedělali.A po opce jsem šla domů 4 den po vizitě.Vlastně nastoupila jsem v pondělí to se mnou nic nedělali a v úterý v osm ráno mě operovali.A v pátek po vizitě domů.ALe je to jak říkají holky u každého je to jiné. _________________
Operace 18.1.2011,Plikace,Břeclav.
Před operací zhubnuto 4 kila.
Doma mám podporujícího a hodného přítele a kočičku Lili:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
deni to si měla skoro tak rychle jako já prsíčka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
ahoj holky,...jak tak koukám,tak je vás tu asi málo po bandáži,že?? většina má tubu nebo plikaci,atd,...ptám se proto,že nevím zda jsem se rozhodla správně na bandáž,...a jakou máte zkušenost z Iscare?? Navíc nevím jestli má dobře udělaný metřík,...zhubla jsem 5,5 kg tak to si mám sama nějak přendavat?? díky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maraba
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
deniiiii
a jak se cítíš? jsi čerstvě po opce,tak asi blbě ale to se spraví já jen jestli tě netrápí hlad či jiné  _________________ 60let
ěti 5vn[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWiN2dO/]
[/url]
oučat 1operace Plzeň/oprava Iscare |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|