Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 576, 577, 578 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 9:10 am    Předmět: Citovat

tak dobře teda..... napíšu to na plnou hubu..... když jinak nedáš....jsem to tak psát nechtěla, ale vidím, že to jinak nejde.... Laughing Laughing Laughing

NAPSALA JSI TO PROSTĚ ÚÚÚŽASNĚ, ŽE TOHLE UŽ MUSÍ POCHOPIT I TEN NEJVĚTŠÍ DEBIL, JAKO JSEM PRÁVĚ JÁÁÁÁ !!!

stačí?? nevím, co bych dodala více Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 9:13 am    Předmět: Citovat

boss ... ona jistě závidí, že to tak hezky neumí ... to je mi jasný Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
lenkakv

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 9:15 am    Předmět: Citovat

Bossice
Vysvětlení je opravdu jasné, pochopitelné a hlavně zajímavé Very Happy dík Very Happy Very Happy Very Happy Škoda jen, že se nepodívám, jak se moje střeva tváří Laughing Laughing Laughing

38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace
jane-jane

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 9:32 am    Předmět: Citovat

lenkakv Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ...... střeva jsou z toho mentorování na větvi

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jane-jane

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

bosssss.....tak to prrrr.....zas tak lehká nejsi, abych tě nosila.... Cool Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
maraba

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 12:08 pm    Předmět: Citovat

Děvčata tak krásně to vysvětlit umíte jen vy,patříte k sobě,jedna to vysvětlí druha to schváli,(pochváli) prostě super jste dobrá dvojkaaaaa. Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]
oučat 1operace Plzeň/oprava Iscare
verca

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 12:42 pm    Předmět: Citovat

maraba však mi patříme všichni k sobě...je to tu prostě celé sprsklé, a už i včetně Tebe Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucie K.

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 4:14 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, koukám, že se tu s plikacemi roztrhl pytel Smile kdo by chtěl o této operaci nějaké info od někoho, kdo to zažil na vlastní kůži Smile písněte mi SZ a nezapomeňte udělat za mým nickem tečku, víc lidí se mi "dopsalo" až na poněkolikátý, protože na tečku zapomněli. Takže Lucie K. Wink ráda poradím a předám zkušenosti Wink

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
sapientia

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 6:58 pm    Předmět: Citovat

Ahojky..dneska jsem se sem prvně přihlásila...14 února jsem objednaná na první konzultaci do OB kliniky..tka jsem zvědavá co mi řeknou...byl jste tam někdo?? můžete mi říct jak to probíhalo a jakým vyšetřením jste prošli??a za jak dlouhojste šli pak na operaci po té úplně prví konzultaci...děkuju za odpověď Very Happy

22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice,
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 7:42 pm    Předmět: Citovat

Holky můžete mě říct, jak dlouho trvá plikace. Myslím, jak dlouhá je narkoza. Díky

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
bossice

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 7:53 pm    Předmět: Citovat

Lucie K. to je právě ono, proč psát SZ? Proč se nezeptat veřejně a taky veřejně odpovědět, aby to pomohlo víc lidem? Nejde přece o žádné intimní problémy...i když na jejich probírání je tu místo taky.

Mrzí mě, že se lidi ptají hodně přes SZ...asi se bojí zeptat veřejně, aby to zase náhodou někoho nevytočilo a někdo je neodsoudil. Proberte se! Hodit dotaz sem, víc lidí si ho přečte, víc lidí taky odpoví. Každý máme svou zkušenost a každý trochu jinou, je dobré znát všechny možné komplikace, kombinace, úspěchy... Cool

Jane u Tebe člověk nikdy neví...tak lehká jsem bývala, ale "lehká" nikdy Shocked . Navíc jsem psala, tě Vy TO mentorování unesete, ne, že mě musíte nosit na rukou. Na to mám toho svého medvedíka, ale toho už to dávno nenapadlo, stejně nevím, kam by mě umístil při tom svém obřím bachoru! Laughing

Verčo jestli Ty se pasuješ na debila, tak v tom případě se já můžu jít rovnou oběsit, jestli si vůbec při své chabé inteligenci dokážu vůbec udělat oprátku... Rolling Eyes
A prskaj se kozy a my jsme slepice, ne? Teda já ne, já jsem opice! Někdy vřešťan, někdy roztomilá drápkatá, někdy nezbedný šimpanz a často lenivá gorila...tak co to tu je vlastně za chlívek?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
verca

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 8:04 pm    Předmět: Citovat

bossiceeee jsem tu vyprskla smíchy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing - první, co mě napadlo, když jsem četla o kozách.... že ty moje se snad také dočkají...... Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak souhlasím s tím,a by se sem dotazy ohledně operací psaly veřejně Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bossice

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 8:08 pm    Předmět: Citovat

Verčo Ty kozo, víš, že tenhle výraz nesnáším! Musíš mě pořád provokovat?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
verca

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

no a proč myslíš, že jsem to napsala?? Aby jsi věděla, že tu také jsemmmmmmm Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucie K.

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 9:02 pm    Předmět: Citovat

Bossice: A to tu mám psát pořád dokola průběžně to stejný? Jako třeba jednou za týden sem hodit veškerý informace o plikaci co mám sesumírovaný? To je hloupost ne? Jsou tu pořád nový lidi a proto si s nima píšu přes SZ, abych tu nepsala pořád to samý a ty, kterým už jsem to psala, nebo to ví od někoho jiného, nebo je prostě jen tato operace podrobně nezajímá, tak abych ty tím nezatěžovala.
A přijde mi to tak dobrý, psát si přes SZ. Mě by taky nebavilo pořád dokola číst to stejný o jiný operaci.
O žádný odsouzení mě nejde, ale když už jsi na to narazila, tak se ani nedivím, že tu některé holky nechtějí psát veřejně. Když sem si kolikrát přečetla ty reakce na jejich otázky, tak já bych být jimi veřejně už taky nepsala. Proto taky třeba já vůbec už nechodím do Kavárny tady, protože tam se to tímhle jen hemžilo, někdo se opovážil zeptat hloupě nebo pro někoho jiného nepřijatelně a už byl oheň na střeše, o to nestojím Wink

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 576, 577, 578 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: