Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 570, 571, 572 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
Leni ... obávám se, že jste ty Annax a tuším, že ještě někdo, ale teď si nevzpomenu kdo první vlaštovky z Břeclavskýho hnízda co tam podstoupí tuto operaci .....ty se tam totiž dělají až od letoška
Jinak holky s plikací tu samozřejmě jsou jen jsou operovaný jinde
JJ no co co ...  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: so leden 15, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
Lenka Černíčková........... pan doktor mi nabídl buď bend nebo plikaci po konzultaci a doporučení Mudr.Urbánka a mudr Čierného jsme zvolili plikaci, bandu jsem se obávala cizího tělíska neboť ani anikoncepční tělísko jsme nesnesla a za 14 dní muselo ven, a jiné zákroky mi neschvaloval nemám tak vysoké BMI (zatím), aby musel být řezán žaludek........ _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: so leden 15, 2011 8:22 am Předmět: opka |
|
|
Mě to přijde úplně zbyteční každý si může vybrat kam chce mě teda mudr. čierný řekl o všech možnostech ale já jsem už určité představy měla co ano a co ne. Přístup byl v Břeclavi byl perfektní hlavně si z časového důvodů¨nemůžuý dovolit Turnov, prahu atd....Ozvala se mi dívčina která plikaci podsoupila v Břeclavi v Prosinci a nemůže si nemocnici vynachválit...že si jeden pacoš nesedne s doktorem proboha jsme jen lidé....nikoho se nezastávám nikoho nesoudímmm.....já měla do 1měsíce vše vyběhané mohla jsem do Břeclavi bez objednání kdykoliv... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: so leden 15, 2011 8:26 am Předmět: opka |
|
|
A taky hrozně záleží na pojišťovně a to mi řekla moje obvodní přes včecko papírování je nejlepší spolupráce s VZP, menší dělají větší problémy
Setkala jsem se s holčinou která měla hodně velkou nadváhu a pojištovna(nevím jaká)operaci zamítla, řešil to Čierný, Mudr Urbánek ve Zlíně nakonec asi po 3 měsících to povolili. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: so leden 15, 2011 8:27 am Předmět: eperace |
|
|
Holky pomóc ........... omylem jsem to poslala někam jinam že ty mé komentáře přesunete, děkuji _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: so leden 15, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Mona79
Já mám plikaci sice na OB klinice v Praze, ale vyloženě jsem si ji vybrala a jsem moc spokojená  _________________
38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: so leden 15, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
lenkakv
jojo, já si plikaci taky vyloženě vybrala. Přijde mi "geniální",jednoduchá, účinná.
Ještě musím překonat svůj panický strach z toho že opku nepřežiju nebo zůstanu "poškozená."
Je to mazec, ale ano- tak ujeta jsem já  _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
deniiiii
|
Zaslal: so leden 15, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
mono....nejsi ujetá mě také napadají takové myšlenky.Ale furt si říkám přežili to jiný musím to přežít taky  _________________
Operace 18.1.2011,Plikace,Břeclav.
Před operací zhubnuto 4 kila.
Doma mám podporujícího a hodného přítele a kočičku Lili:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: so leden 15, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
mona79
Takové myšlenky má před operací každý, někdo má větší strach, někdo menší, ale máme ho všichni.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so leden 15, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
...tak já strach neměla vůbec, já jsem se těšila jak blázen! Prostě se dostanu do spárů doktorů, ti tomu rozumí, tak se jim oddám cele a oni si s tím už poradí, jak nejlíp to půjde...nikdy jsem si nepřipouštěla špatné scénáře a blbou komplikaci. Jsem nevyléčitelný optimista. Po probuzení z narkózy jsem byla šťastná a nějaké to píchnutí? Pche, taková prkotina!
...sice každý má míti v periferním vidětí vztyčený prst, že opravdu k nějaké komplikaci dojít může...já jsem ho taky viděla, ale nevšímala jsem si ho. Neřeším nic dopředu, neděsím se, řeším to, co zrovna nastane. To opět potvrzuje, že jsem vážně exot. ...co naděláte?  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: so leden 15, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
Tak oprava.. strach má každý kromě bossice Já jsem realista, doufám v lepší, ale počítám s horším.. tím pádem se mi pak může maximálně přinejhorším stát to, že jsem mile překvapena hladkým průběhem, ale psychicky jsem nachystaná i na ten méně hladký. A popravdě, kdyby nedej bože došlo k nejhoršímu, tak jsem doma dala rodinné účtu do kupy a tak.. Ale myslím, že jsem docela dost výrazný pohodář, takže optimismus, nadšení a těšení se se mísilo s těmi pocity mírného strachu.. Ale každý si musí sám za sebe rozhodnout, jestli se na to cítí, jestli do toho chce jít i když sama za sebe můžu říct, že bych si to klidně 10x zopakovala  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so leden 15, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
Lenkakv tak to já jsem to udělala tak, že jsem si ledacos nechala "na potom", třeba nedožehlené prádlo, nespravené fusekle...protože to byl přece pádnej důvod, abych se v pořádku vrátila z nemky domů a dodělala to...jen jsem pro jistotu ukázala tátovi, kde má jaké oblečení, připravila mu na týden léky (poněvadž on neví, co a kdy vůbec bere) a jak krmit pejska. Čili jen to nejnutnější pro těch pár dní, co nebudu po ruce.
Děvenky, je přece jasné, že doktoři musí operovat to, co jim pojišťovna zaplatí, takže je to o penězích. To musí pochopit každý. Jen záleží na tom, jak to doktor podá - zas tu píšu o Turnově, no ale jak jinak, když jinde to neznám - náš pan doktor to řekne jasně a přímo, co a kdy si nemocnice může dovolit. Zkrátka rovné solidní jednání. I když musí pacienta zklamat, nevymlouvá se, řekne spravedlivě, jak se věci mají a pak se řeší další postup. A to nejspíš bude to jádro pudla, které tu pořád pitváte. Nebo se mýlím, že to není o přístupu doktorů k nám, pacošům? _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so leden 15, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
Verčo Ty sem moc nelez, mě drtí to Tvé ...zbývá 0 kg  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so leden 15, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
boss už tu snad nemám co dělat??
A už můžu?? Je to lepší????  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so leden 15, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
verča no nevím, ale tímhle asi boss dostaneš ještě víc a hlavně, až se k tomu budeš blížít  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|