Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Annax

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 6:22 pm    Předmět: Citovat

Holky, já todle neumím. Některé úkony sice přenechávám silnějším: odnos nákupu z auta, otevírání konzerv a zavařenin, jakékoliv práce ve výškách a pochopitelně stavební činnosti. Ale kuňkat kvůli všemu? Asi bych to měla doma jednodušší, ale já na to jaksi nemám žaludek. Ale jsem 20 let vdaná a můj muž se třepe hrůzou, abych ho náhodou neopustila.
Takže Zapletalko i silné a sebevědomé ženy mají šťastné manželství

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibyla

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 6:42 pm    Předmět: Citovat

Aničko, já jsem taky silná a sebevědomá. Jen trošku manipulativní Smile Když ono se na to hrozně lehko zvyká Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
trixl

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 6:55 pm    Předmět: Citovat

besti no už jsi za vodou že, myslím za nejhoršími týdny, teď už se pomalu můžeš chystat na porod Smile

milčo-beruško tiše dál držím palečky, koukám podle metříku je 1.trimestr za tebou a teď to bude trochu doktorské psycho ta různá vyšetření, uuuuuf

holky s bříškama a miminkama a mrňouskama snad jste ok Smile

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Annax

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 7:25 pm    Předmět: Citovat

Sibyl já to tom vůbec nepochybuju. Mám pocit, že takových je nás tady většina. Vždyť k takovému radikálnímu řešení obezity je potřeba silné a sebevědomé ženy. Chtěla jsem jenom napsat jiný názor.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
bestickova

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 9:17 pm    Předmět: Citovat

trixl,no to vis,ze mam uz tasku nachystanou Smile mam nejake komplikace a kdo vi,kdy to muze prijit..A nemyslete si,nejsem zadna fnukajici zenuska,to jen manzel ma ted o me vetsi strach,hlavne proto,ze jsem kdysi pred rokama prisla v 31tydnu o jedno dite..proto se boji ted vic,nez je zdravo..

[/url]
trixl

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 10:13 pm    Předmět: Citovat

To je oprávněně starostlivější. Hlavně ať jste holky zdravé a všechny problémy huš od vás.
jane-jane

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 10:35 pm    Předmět: Citovat

besticková..... držím cecko co se dá, aby komplikace ustoupily a abys tu sbalenou tašku potřebovala až bude tvůj, resp. VÁŠ řádný termín Exclamation Exclamation Wink Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RENNY

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 10:49 pm    Předmět: Citovat

bestickovákočko drž se a opatruj mimi.JÉÉÉÉ já už se těším na zprávičku až bude mimi na světě Razz
Zapletalka

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 7:51 am    Předmět: Citovat

Holky, já bych si na to, že za mne taky někdo něco udělá, zvykala tak ráda, jen když se najde někdo, před kým budu moci hrát tu křehkou a bezradnou květinku.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
ALENA

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 10:09 am    Předmět: Citovat

Zapletalko no zkus to dělat, jak ti holky radí, třeba se někdo chytí Laughing Laughing já jsem také ta co umí skoro všechno zvládat sama, maximálně emancipovaná a je mi to nanic Evil or Very Mad Evil or Very Mad protože chlapi opravdu nechtějí tenhle typ ženskejch a ti co jo, tak to zase nejsou chlapi a nechávají se opečovávat Rolling Eyes Rolling Eyes holka pokud nechceš zůstat sama, tak se zamysli a změň se na křehkou vílu Laughing Laughing Laughing ať nejsi sama jako já, mě už v mém věku nepomůže ani být víla Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
katka04

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 10:18 am    Předmět: Citovat

ALENA nerozčiluj mě. Zbejvá ti i něco jinýho. Moje známá řiká, že na každej hrnec je někde poklička. Jenom jí najít

Jooo taky sem ta samostatná. Dokonce mi to bylo vyčteno, ale co sem jaká sem a chlap to zvládne. Pokud je schopnej tak já nepotřebuju bejt silná a ráda se schovám v jeho náručí

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
ALENA

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 8:24 pm    Předmět: Citovat

Katka04 no jo polička někde možná je, ale já ji asi už nikdy nenajdu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Laughing Laughing

bossice

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 11:08 pm    Předmět: Citovat

Aleno u Vás se snad pokličce neříká polička, ale křidlica, ne? ...zase takovej milej překlep...

Zapletalko vážně, buď chodíš domů kanálama nebo kolem samých slepých chlapů. Jinak to není možný. No ale vytrvej, víš přece, že trpělivost růže přináší. Tak se určitě dočkáš! Tolik bych Ti to přála! Neztrácej čas s Martinem na sněhu a obleč koktejlky a vyraž do společnosti. S Martinem narazíš leda tak do stromu nebo na medvěda. Evil or Very Mad

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 11:34 pm    Předmět: Citovat

bossice no jo, jsem se upsala Laughing Laughing Laughing ale ani pokličky nejsou a skřidličky ty už dávno ne Rolling Eyes Rolling Eyes Zapletalka je pořád v nějaké práci, tak nemá možnost někoho potkat, akorát v poledne vždy vyběhne na náměstí, ale vůbec nekouká kolem sebe, já ji párkrát sledovala a vůbec se nedívala jestli nějakej mužskej kolem nejde Shocked Shocked Shocked

Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 7:27 am    Předmět: Citovat

Ahojenky Holčiny... Razz Razz Razz

Jdu vás všechny pozdraviti...a ukázat nový metřík,který mluví sám za sebe...že.....sice jsme si přáli holčičku...ale aji chlapečka už ted milujeme.... tak to příroda zařídila..... Embarassed Embarassed Embarassed

..odedneška jsem na neschopence...měla jsem bolení břucha včera..tak jsem nekompromisně doma..naštěstí to nic nebylo..jen mé srůsty a roztahování vaziva a dělohy....ale mudra byla už nekompromisní..už ted se mě stýská po práci..a to tam budu chodit alespon o vycházkách dělat papíry....ale už hledají náhradu..z čehož mne mrazí...jak jsem lehce nahraditelní Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Jinak váha pořád stejná mezi 86,5-87,5 kg jak kdy...tak snad to dlouho takto vydrží,ikdyž ted co budu doma... nevím nevím.. Embarassed Embarassed

Ač tady, moc gratuluji Verče jak ujela svůj metr a maže dál pod něj...gratulace..velká..+ všem ostatnám hubnulkám,,at dorazí do cíle..já do něj dorazila...to proč jsem do toho šla..se stalo skutečností.... Razz Razz Razz Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: