Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
Znova jsem četla popis toho dne str. 554 a papíry byly podepisovány a vyplňovány ještě před oblbovačkou - takže za plného vědomí, neboť jak píše vyplňovala je na chodbě, a oblbovačku přece dostaneš až na pokoji a nesmíš už potom vůbec vstávat. Ale neber to, že jsem proti ní, jen mám už svoje zkušenosti, a pokud prostě to bylo z její nepozornosti či neznalosti, tak s tím nic nezmůže.  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Marti, zmůže, viz odkaz v mém předchozím příspěvku. Většina lidí se ale radši smíří s tím, co se stalo, než by se soudili. A na to doktoři spoléhají. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lluucckkaa25
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
Ano vyplnovala jsem to na chotbě prostě mi strčili papíry do ruky a já rychle vyplnila a podepsala.
Já nejsem tip co by se soudil víš? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 11:26 am Předmět: opka |
|
|
Ahoj zdrvím všechny z mrazivé Jižní Moravy, mám dotaz chystám se na psycholog. vyšetření, proboha co mě tam čeká, doktorka mi řekla že snad za 1,5hod to stihnem mám z toho hrůzu. A to tam jdu 23. před svátkama.Prosím písnite co a jak, je to super že se člověk zde dozví co potřebuje a napíše si o radu. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
Nestresuj se, měly by to být jen testy nebo povídání. Každý psycholog to dělá jinak, takže by to mělo být v pohodě. Kam jdeš ? _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
misabacik: Já byla u cvokařky včera Chvílemi sem si připadla jak blázen ale šlo to. Ptala se mě proč jsem se tak rozhodla, co mě k tomu vedlo, jestli vím co mě čeká, co budu muset dodržovat a co jsem udělala pro to aby váha klesla. Pak přišel na řadu Rorschachův test Ukazovala obrázky a já musela říkat co mi to připomíná, a pak to semnou rozebírala proč mi to připomínalo to co jsem řekla. No a nakonec sem kreslila strom, mužskou a ženskou postavu.
Jsou tady ale i holky co psaly, že vyplňovaly snad 150 otázek takže všude je to jinak. Mě tu cvokařku poradila bestičkova. _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 7:59 pm Předmět: opka |
|
|
Děkuju za odpovědi už jsem to probírala s monou 79 a ta mě celkem uklidnila a chci se zeptat prů je jedno jestli je psychiatr nebo psycholog? Mám známého psychyatra tak jsem se s ním domluvila že si dojdu povykládat Jináč jsem měla jít k Mudr.švehlíkové. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
misabacik Psychiatr už je pro těžší případy  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 8:56 pm Předmět: .. |
|
|
LF
težší případy- to na mě sedí _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
pro Lucku i s bandem se dá dobře hubnout viz můj příklad. I když sem už moc nepíšu tak vás občas čtu. Mě operovala dr. Doležalová a jsem jí moc vděčná. Dříve se dělal jen band a o ostatních operacích se moc nevědělo. Ale než jsem šla na operaci podrobně jsem si pročetla bandingklub abych věděla do čeho jdu a dr. Doležalová mi vše vysvětlila. Pokud nevíš co a jak objednej se k dietní sestře ta ti vše vysvětlí. Taky jsem dostala pokyny ke stravě týden tekutá pak 2-3 kašovitá a pak zkoušet tuhou a hodně kousat potom jak tu Verča psala jí "vše" musíš vyzkoušet co ti projde v pohodě a co ne.Bezpodmínečně musíš dodržovat porce jídla ze začátku 100ml později max. kelímek od jogurtu menší 130-150 gramů. Není důležité aby jsi byla doplněná, důležité je, že i když cítíš že by jsi snědla víc, nesmíš aby jsi si nevytáhla band "přežrala". Já jsem po bandu 3,5 roku doplněná jsem byla 2x a když jsem byla na gastru které jsem si sama nechala udělat abych věděla zda je band tam co má být mi doktor řekl že jsem utažená "doplněná" dost že by i upustil a to mám 4ml, ale nedala jsem se. Co říct na závěr je jedno jakou máš operaci, ale musíš dodržovat pokyny lékařů bez ukázněnosti je ti jakákoliv operace nanic. Měj se hezky a hubnutí zdar _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 2:47 am Předmět: |
|
|
Misabacik mezi psychologem a psychiatrem je diametrální rozdíl.
Psychiatr léčí "duši" léky a psychlolog pohovorem. Ještě tu je psychoterapeut, který pracuje jak s duší, tak s tělem, např. relaxací...
Olčo napsala jsi to báječně! Připojuji svůj podpis.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 8:16 am Předmět: |
|
|
Stále dodnes nechápu, proč v Kolíně k operaci bandáže požadují psychiatra !! ...asi proto, aby lidi potom přežili to vyhození z nemocnice za necelých 24hodin po operaci, bez jakýchkoliv informací..... _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 9:22 am Předmět: |
|
|
bossice
Psychiatr neléčí jen léky, protože jen z pohledu
na člověka nic nepozná- samozřejmostí je i pohovor a pak určí, jestli je potřebná nějaká medikace.
U psychiatra se léčí bulimie, anorexie, různé jiné poruchy příjmu potravy.
Pro opku je potřebné určit, jestli člověk nějakou z těchto nemocí netrpí a jestli bude schopen dodržovat dietní režim, který ho po případné operaci čeká.
A já osobně si myslím, že tohle při jedné konzultaci poznat nejde. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lluucckkaa25
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 10:17 am Předmět: |
|
|
Ahojky holky chci se zeptat jak jste to měli se zácpou já víc jak týden nebyla na velké,jsem jak mičuda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 10:19 am Předmět: |
|
|
Lucko,na pravidelnější užívání je dobrá lactulosa,na jednorázovku čaj ze senny,dá se úplně v pohodě koupit oboje v lékarně _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|