Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 561, 562, 563 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 2:29 pm    Předmět: Citovat

Lucie no už jsem vychladla.... ale málem mě z Tebe trefil šlak Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Jinak si počkej, až se tu objeví naše milá Iriska ...ta jede s bandem jak namydlený blesk...ale ta sem teď nechodí, ptž se stěhovala a zatím tam nemá net...ale dočkáš se snad už brzy Wink

Ale je tu spoustu lidiček, co má band a úspěšně odhazují kila, projeď si metříky a hned budeš vědět, kteří to jsou Wink

Smolice nemáš slepičárnu, či coo, že mi píšeš sem Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lluucckkaa25

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 3:38 pm    Předmět: Citovat

bobule....děkuji za vzkaz je obsáhlý a porozumněla jsme tomu prostě musím bojovat ted až mi to stáhnout at to není pro mě šok
JInak děkuji za přání k svátku
martina

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 6:53 pm    Předmět: Citovat

nedá mi to, abych taky nenapsala

Lucko není možný, že s tebou nikdo z lékařů neprobral, co a jak můžeš po operaci jíst - jako promiň, ale cca týden po operaci si dát kuřecí křidýlka, když bys měla být jenom na tekutý stravě je absolutní blbost a hazard se zdravím. Jak už ti tady holky psaly, tak jakékoliv operace - je jedno jestli je to bandáž, tubulizace, plikace či bypass jsou jen pomocné berličky a vždy je to na jednotlivci jak se bude chovat a jak si bude vážit šance na nový začátek - vzpamatuj se, protože i s plikací bys musela dodžovat tekutou a pak kašovitou stravu, a to celkově zhruba po dobu jednoho měsíce po operace a pak začít pomalu a opatrně zkoušet co můžeš a co ne. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Promiň, jestli ti to bude znít ostřeji..........nebylo to myšleno zle, ale mohla by sis i ublížít.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
lluucckkaa25

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 8:32 pm    Předmět: Citovat

Martino.....ostřejší to je ale v pohodě já to beru potřebuju průplesk
bossice

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 9:39 pm    Předmět: Citovat

Lucko kopíruji moji SZ odpověď a nevím, jak jsi z nich vyčetla, že můžeš jíst všechno!

Lucko, dokud nebudeš mít kroužek u bandáže doplněn, tak všechno jídlo bude propadávat dolů do žaludku a tudíž nemůžeš cítit omezení bandem, jenom je žaludek citlivější. Ale snaž se dodržovat čas, množství a konzistenci jídla. Nenajela jsi na tuhou stravu nějak brzo? Jitule

Lucko, do prvního doplnění bandáž neplní funkci, pro kterou je určená, protože kroužek není doplněním utažený a jídlo spontánně padá rovnou skrz něj. První doplnění kroužku se provádí nejdříve za 2, lépe až 3 měsíce po voperování. To, co zhubneš do doplnění, je pouze z Tvé snahy dodržovat správnou životosprávu. Nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně. J.

...tak co? Předpokládala jsem totiž, že jsi poučena a tudíž víš, že nejméně prvních 14 dní musíš dodržovat tekutou stravu, poté 14 dní kašovitou a pak teprve zkoušet pomalu najíždět na tuhou stravu. Souhlasím s Martinou. U všech typů bariatrických operací je po opce stejný režim a nechápu, že jsi tyto od nikoho povolaného nedostala. Rolling Eyes

A Verča z toho měla málem infarkt! Shocked

Takže pro příště dvakrát měř a jednou řež. Tyhle operace nejsou žádné lehké zásahy do těla a nedoržením pokynů by sis opravdu mohla hodně ublížit. Tak ve vlastním zájmu bacha!!! Razz

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lluucckkaa25

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 10:05 pm    Předmět: Citovat

bossice.....Já to nevyčetla,jen jsme to tak pochopila.že když to ted není utáhlé že bych v uvozovkách mohla jíst normálně víš? ale dost tohoto tématu jsem debil a doktoři se se mnou o tomhle nebavili.....
bossice

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 10:28 pm    Předmět: Citovat

Lucko, takže čti tady u nás co se dá, ať se dopídíš co nejvíc informací. Když nebudeš vědět, tak zas radši písni. Zdar!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 10:47 pm    Předmět: Citovat

LLUUCCKKAA MÁŠ SZ. Laughing

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 2:29 pm    Předmět: Citovat

lluucckkaa25

Ahoj Smile Četla jsem Tvoje příspěvky a nevěřila vlastním očím. Teda, že jsi skončila s bandem, to bych ještě řekněme pochopila, když jsi byla jako náhradnice za band.. Vím, jaký je to pak v den operace na OB klinice šrumec, sotva jsem se převlékla už jsem měla po operaci.. Ale s tím stravováním.. Všechno mi na konzultacích vysvětlili, v den propouštění mi to řekli znova a hlavně jsem odcházela domů s propouštěcí zprávou, kde jsem měla napsáno, že mám být dva týdny na tekuté, dva týdny na kašovité a kdy si mám nechat vyndat stehy. Neříkej, že jsi to v propouštěcí zprávě neměla ! Já si vážně OB kliniku musím chválit, všechno mi bylo vysvětleno i přes to, že jsem měla snad všechno nastudováno odsud.

38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace
lluucckkaa25

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 9:17 am    Předmět: Citovat

Já jsem odsud nastudováno bohužel neměla. A osobně mi pořádně nic nevysvětlili ale ve zprávě jsem měla týden vodová a 3týdny kašovitá,číst umím. ale prostě jsem to zkusila a víc se k tomu nevracím. Smile)))
Ale pořád se nemůžu srovnat s tím že mi neudělali plikaci,z toho jsem mimo
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 12:24 pm    Předmět: Citovat

Luci, já bych to tak nenechala, chtěla bych aspoń odškodné. Zkus se poptat tady http://www.ferovanemocnice.cz/pravni-poradna/souhlas-se-zakrokem-32/%3Cp%3Echci-se-zept-944.html
Před pár dny o tom mluvili i v TV, že pacientovi udělali jinou operaci a vysoudil docela slušné peníze. A nepočítala bych s tím, že pokud by ti band nefungoval ke tvé spokojenosti, že by ti tu plikaci pak udělali zadarmo.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
martina

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 1:24 pm    Předmět: Citovat

Víš Sibylo, ale ona neví jestli podepsala souhlas s bandem nebo ne. Aspoň to tady psala, že to nečetla, prostě podepsala nějaký papír s operací a neví s jakou, takže pokud sama podepsala bandáž, tak má prostě smůlu, protože ti každý řekne, že máš číst co podepisuješ. A tím se nechci zastávat nemocnice, to v žádném případě, ale protože jsem již několik operací podstoupila, tak vím, jak je důležité si vše co podepisuju pořádně přečíst. A jestli na ní spěchali? Tak těch dalších 5 minut počkat mohli.

Ale určitě jí poučili o stravování po operaci a je jedno po jaké, po všech bariatrických je to stejné.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
lenkakv

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 1:37 pm    Předmět: Citovat

Martina

Ano Mr. Green

38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 5:00 pm    Předmět: Citovat

Martino, no, ono když ti souhlas vrazí k podpisu po "oblbovačce", tak jim podepíšeš cokoliv Laughing
http://www.szu.cz/cekz/dokumenty/akreditace/Pravni_aspekty_inform_souhlasu_pacienta.pdf
A o tom, že někoho nepoučili o stravování tady nečtu poprvé.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
lluucckkaa25

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 5:49 pm    Předmět: Citovat

Sibylo......děkuju si hodná
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 561, 562, 563 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: